Крадени парфюми/гсм-и/части

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Купувате ли крадена стока?

Да
30
14%
Не
141
66%
1 път
8
4%
Понякога
35
16%

Общо гласове : 214
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Re: Крадени парфюми/гсм-и/части

Мнение от Radinka » 14 Авг 2011, 1:15

bam-bam написа:Много честни тука .. пу пу пу :mhihi:
Аз купувам, давайте офертите насам като ви предлагат

:bowdown: :mhihi: и на мен да кажеш, ако ти обадят нещо шукаритетно :smoke: :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

селянина с колелото
Аватар
Кара: тролей
Мечтае да кара: влак

Мнение от b0k0 » 14 Авг 2011, 1:16

Втори дето купува.. стига да е нещо женско :)
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 14 Авг 2011, 5:17

Аз не съм сигурен дали купувам или не... :oops:
Ако ми предложат и знам че е крадено или имам съмнения, ще пропусна покупката, но пък и често купувам разни неща от интернет (до сега без проблеми) но никога няма гаранция за произхода и няма как да знам, че някой не ги е ''пипнал'' от някъде...
Познавам доста хора, които са изгорели с пари заради крадени вещи и не ми се иска да се присъединявам към тях...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 14 Авг 2011, 11:02

И аз си купих парфюм, от 50лв които искаше, склони на 3 бири Ариана :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 14 Авг 2011, 11:18

Не не е вярно, че никой не купува кредана стока тука от форума, а те просто айдуците не продават у форуму. Просто всичките халогени, М-брони и прочее елементи са нов внос от Италия дали от Столичната малка "Италия"("Факултето") или друга не е ясно....

Нищо лично, аз също избягвам да купувам такива стоки но не бих казал никога най-малко заради това, че трудно можеш да си сигурен на 100%

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 14 Авг 2011, 11:22

оня ден на руския пазар си харесах 4ри style 22 ма той сиганина си призна че са крадени.
Хубави пари им искаше, с пазарлък като нищо да ги сваля на 200 лева, ама модела е рядък и направо си ме беше страх някой да не си ги познае на моята кола после ... и иди обяснявай, че нямаш сестра :paranoid:

Ако все пак има безстрашни - влизате през малкия вход на пазара, завивате наляво покрай сергийте и последната сергия в дясно. Алито поправя чадъри ,продава батерийки, камъчета за запалки, тютюн, и 4ри 17ки :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 14 Авг 2011, 11:36

kemakozeE36 написа:веднъж попаднах на крадена кола

+1. И то МБ S класа, и доколкото помня тия класи тогава вървяха по 40 000 лв. А въпросната кола ми се предлагаше за 11к или 13к лева беше, не помня. И тия там естествено си ме предупредиха, че ако се излиза с тази кола извън Бг щяло имам проблеми ако си я карам само в Бг нямало да имам проблеми. :roll: Колата си чакаше най спокойно на автокъщата някой да я купи :mhihi: . И ся честно, досега не съм взимал нищо крадено, но ако ми изпадне нещо и имам интерес към него и е на далавера ще го взема, само да не е някакво крадено превозно средство :mhihi: .

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 14 Авг 2011, 11:51

Крадени коли - предлагаха ми е46 М3 за 15к лв., Q7-ца за 20к и др. подобни. Изкушението беше...все едно да си наркоман :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 14 Авг 2011, 12:09

Предимно гледам парфюми :mhihi: ,ако е оригинален и си заслужава защо не?! :mhihi: едно приятелче си взе Calvin Klein за смешни пари :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Авг 2011, 13:21

не. с дребни тарикатщини не се стига до никъде. голям праз като днес си купиш ефтин парфюм, а утре ефтин телефон. в края на деня, като теглиш чертата и равносметката ще е доста тъжна.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Авг 2011, 13:47

Ама вие наистина ли се връзвате, че парфюмите са крадени :mhihi: И в дядо мраз вярвате сигурно или не сте си купували оригинален парфюм в живота.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 14 Авг 2011, 13:55

spacepl написа:Ама вие наистина ли се връзвате, че парфюмите са крадени :mhihi: И в дядо мраз вярвате сигурно или не сте си купували оригинален парфюм в живота.

Колега сравнихме го с оригинален ( който беше подарък за рожден ден) бяха едни и същи трайност,шишенце :roll:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Авг 2011, 14:32

Докато има кой да купува, ще има и кой да краде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Авг 2011, 14:40

А.Марчев написа:
spacepl написа:Ама вие наистина ли се връзвате, че парфюмите са крадени :mhihi: И в дядо мраз вярвате сигурно или не сте си купували оригинален парфюм в живота.

Колега сравнихме го с оригинален ( който беше подарък за рожден ден) бяха едни и същи трайност,шишенце :roll:

Явно и тоя за рожденния ти ден е бил от същите оригинали :mhihi:
Тва направо ми е като виц- да се напръскаш с крадения Келвин Клайн и айде на дискотека :shock:
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 14 Авг 2011, 14:55

Krasimir19 написа:
kemakozeE36 написа:веднъж попаднах на крадена кола

+1. И то МБ S класа, и доколкото помня тия класи тогава вървяха по 40 000 лв. А въпросната кола ми се предлагаше за 11к или 13к лева беше, не помня. И тия там естествено си ме предупредиха, че ако се излиза с тази кола извън Бг щяло имам проблеми ако си я карам само в Бг нямало да имам проблеми. :roll: Колата си чакаше най спокойно на автокъщата някой да я купи :mhihi: . И ся честно, досега не съм взимал нищо крадено, но ако ми изпадне нещо и имам интерес към него и е на далавера ще го взема, само да не е някакво крадено превозно средство :mhihi: .

E моя случай беше с една 36-ца дето в КАТ установиха, че е с пренабити номера, в крайна сметка я узакониха и си я карам и нея сега, но ми отне 3 години, оня дето я взех от него изчезна безследно и я карам с пълномощно и нито мога да я прехвърля, нито да и сменя номерата нито да я продам :dunno:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата