Крадени парфюми/гсм-и/части
Модератор: Общи модератори
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Re: Крадени парфюми/гсм-и/части
bam-bam написа:Много честни тука .. пу пу пу![]()
Аз купувам, давайте офертите насам като ви предлагат

never drive faster, than your guardian angel can !
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Втори дето купува.. стига да е нещо женско 

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
Аз не съм сигурен дали купувам или не...
Ако ми предложат и знам че е крадено или имам съмнения, ще пропусна покупката, но пък и често купувам разни неща от интернет (до сега без проблеми) но никога няма гаранция за произхода и няма как да знам, че някой не ги е ''пипнал'' от някъде...
Познавам доста хора, които са изгорели с пари заради крадени вещи и не ми се иска да се присъединявам към тях...

Ако ми предложат и знам че е крадено или имам съмнения, ще пропусна покупката, но пък и често купувам разни неща от интернет (до сега без проблеми) но никога няма гаранция за произхода и няма как да знам, че някой не ги е ''пипнал'' от някъде...
Познавам доста хора, които са изгорели с пари заради крадени вещи и не ми се иска да се присъединявам към тях...

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
И аз си купих парфюм, от 50лв които искаше, склони на 3 бири Ариана 

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Не не е вярно, че никой не купува кредана стока тука от форума, а те просто айдуците не продават у форуму. Просто всичките халогени, М-брони и прочее елементи са нов внос от Италия дали от Столичната малка "Италия"("Факултето") или друга не е ясно....
Нищо лично, аз също избягвам да купувам такива стоки но не бих казал никога най-малко заради това, че трудно можеш да си сигурен на 100%
Нищо лично, аз също избягвам да купувам такива стоки но не бих казал никога най-малко заради това, че трудно можеш да си сигурен на 100%
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
оня ден на руския пазар си харесах 4ри style 22 ма той сиганина си призна че са крадени.
Хубави пари им искаше, с пазарлък като нищо да ги сваля на 200 лева, ама модела е рядък и направо си ме беше страх някой да не си ги познае на моята кола после ... и иди обяснявай, че нямаш сестра
Ако все пак има безстрашни - влизате през малкия вход на пазара, завивате наляво покрай сергийте и последната сергия в дясно. Алито поправя чадъри ,продава батерийки, камъчета за запалки, тютюн, и 4ри 17ки
Хубави пари им искаше, с пазарлък като нищо да ги сваля на 200 лева, ама модела е рядък и направо си ме беше страх някой да не си ги познае на моята кола после ... и иди обяснявай, че нямаш сестра

Ако все пак има безстрашни - влизате през малкия вход на пазара, завивате наляво покрай сергийте и последната сергия в дясно. Алито поправя чадъри ,продава батерийки, камъчета за запалки, тютюн, и 4ри 17ки

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
kemakozeE36 написа:веднъж попаднах на крадена кола
+1. И то МБ S класа, и доколкото помня тия класи тогава вървяха по 40 000 лв. А въпросната кола ми се предлагаше за 11к или 13к лева беше, не помня. И тия там естествено си ме предупредиха, че ако се излиза с тази кола извън Бг щяло имам проблеми ако си я карам само в Бг нямало да имам проблеми.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Крадени коли - предлагаха ми е46 М3 за 15к лв., Q7-ца за 20к и др. подобни. Изкушението беше...все едно да си наркоман 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Предимно гледам парфюми
,ако е оригинален и си заслужава защо не?!
едно приятелче си взе Calvin Klein за смешни пари 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не. с дребни тарикатщини не се стига до никъде. голям праз като днес си купиш ефтин парфюм, а утре ефтин телефон. в края на деня, като теглиш чертата и равносметката ще е доста тъжна.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ама вие наистина ли се връзвате, че парфюмите са крадени
И в дядо мраз вярвате сигурно или не сте си купували оригинален парфюм в живота.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
spacepl написа:Ама вие наистина ли се връзвате, че парфюмите са крадениИ в дядо мраз вярвате сигурно или не сте си купували оригинален парфюм в живота.
Колега сравнихме го с оригинален ( който беше подарък за рожден ден) бяха едни и същи трайност,шишенце

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Докато има кой да купува, ще има и кой да краде.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А.Марчев написа:spacepl написа:Ама вие наистина ли се връзвате, че парфюмите са крадениИ в дядо мраз вярвате сигурно или не сте си купували оригинален парфюм в живота.
Колега сравнихме го с оригинален ( който беше подарък за рожден ден) бяха едни и същи трайност,шишенце
Явно и тоя за рожденния ти ден е бил от същите оригинали

Тва направо ми е като виц- да се напръскаш с крадения Келвин Клайн и айде на дискотека

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Krasimir19 написа:kemakozeE36 написа:веднъж попаднах на крадена кола
+1. И то МБ S класа, и доколкото помня тия класи тогава вървяха по 40 000 лв. А въпросната кола ми се предлагаше за 11к или 13к лева беше, не помня. И тия там естествено си ме предупредиха, че ако се излиза с тази кола извън Бг щяло имам проблеми ако си я карам само в Бг нямало да имам проблеми.Колата си чакаше най спокойно на автокъщата някой да я купи
. И ся честно, досега не съм взимал нищо крадено, но ако ми изпадне нещо и имам интерес към него и е на далавера ще го взема, само да не е някакво крадено превозно средство
.
E моя случай беше с една 36-ца дето в КАТ установиха, че е с пренабити номера, в крайна сметка я узакониха и си я карам и нея сега, но ми отне 3 години, оня дето я взех от него изчезна безследно и я карам с пълномощно и нито мога да я прехвърля, нито да и сменя номерата нито да я продам