Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...

Мнение от ms » 17 Авг 2011, 0:06

залагам 2 бири, че са те- познай кой ме търси миналата година за няк'ви 120кинта към глобус :mhihi: пак по подобен параграф- пари за неустойки по спряна карта, ама аз си пазя де що има документ и бързо се разбрахме... накрая от глобус дори ми се извиниха за допуснатата грешка :D
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 17 Авг 2011, 0:08

Не сме малко хората май получавали обаждане от тея кавали :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Авг 2011, 0:13

О моля ти се с тия нормативи ли са кво са :banghead:
Като влеза в магазин и се чувствам като парче месо сред гладни тигри :paranoid:

Иначе аз точно защото не ми бяха върнали преди години отговор и после ми върнаха отказа за издаване на подробна разпечатка и още доста откази щеше да ги съдя октомври месец миналата година като ми се обадиха и на мен тия от СГ Груп :ranting:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 17 Авг 2011, 0:27

Аз имам един познат, който бачка при тея нещастници и точно той отговаря за тва кой, към кого, колко има за плащане, той ги издирва. Келеша даже не съдейства, когато ми бяха звъннали преди 2 години. Лесно мога да локирам офиса им в София и Варна, номера на служебната кола и къщата на шефа им. Ако има някой "заинтересуван" от подобно инфо...на ЛС :mhihi: само да си взема въздушната пушка ще дойда и аз :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 17 Авг 2011, 9:53

acho.rs написа: След като в продължение на 10 месеца не отчиташе едното плащане , аз реших да захвърля картата . Като преди това си платя всичко . Платих си аз и след 10 дни разговори идва сметка - 100 лева

От тоя пост нищо не разбрах.
Какво означава не отчиташе едното плащане?

VesoPesa прати ми номера си на лично, ще ти помогна с каквото мога.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 17 Авг 2011, 10:04

добре де , само аз ли съм регистриран в MyGlobul , и виждам по всяко време колко ми е сметка , колко безплатни ми остават , и на края на месеца имам подробна разпечатка каде и за колко време съм звънял ??? Как така не знаете каде ви отиват парите в крайната сума за плащане ?@?@?
На Мтел това става с молби нещо си , масово надписват , във Вива не знам как става въобще :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 17 Авг 2011, 10:07

Не си само ти, доста последователи имаш в MyGlobul. :mrgreen:
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 17 Авг 2011, 10:31

mitrax написа:добре де , само аз ли съм регистриран в MyGlobul , и виждам по всяко време колко ми е сметка , колко безплатни ми остават , и на края на месеца имам подробна разпечатка каде и за колко време съм звънял ??? Как така не знаете каде ви отиват парите в крайната сума за плащане ?@?@?
На Мтел това става с молби нещо си , масово надписват , във Вива не знам как става въобще :roll:

Ми и аз съм регистриран в MyGlobul, файда йо, мога да си добавям само номера в групата и да гледам опростена фактура :mhihi:

На Мтел и Вивател разпечатката си ми идва със сметката по пощата, а на Мтел съм регистриран и в сайта и мога да си следя абсолютно всичко каквото ми скимне :)

Колега Alien, номера ми не е тайна - 0895 676 373 :)
Ако можеш да ми кажеш какво се случва ще съм много благодарен :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 17 Авг 2011, 10:44

VesoPesa написа:
Ми и аз съм регистриран в MyGlobul, файда йо, мога да си добавям само номера в групата и да гледам опростена фактура :mhihi:

:shock: аз имам подробни разпечатки за няколко месеца на зад
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Авг 2011, 12:01

VesoPesa написа:То одисеята не е за 10-те лева, а за тва че тия измекяри си правят квото им скимне ;)
Забележи, август месец още не е свършил а ми идва сметка засечена от 5-ти август до 4-ти септември :lol: :lol: :lol:

не забравяй че глобул е гръцки...все пак тряя връщат по някъв начин тия милярди дето им дадоха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ако ще и с по 1-2 левчета от всеки абонат в бг
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 17 Авг 2011, 17:00

Весо я кажи кое не ти е ясно да те светна,по принцип като си плащаш фактура ти си плащаш разговорите за миналия месец с такса за следващия затова на фактурата от 05.08.11 ти пише че е до 04.09.11,освен това като звъниш в чужбина да не си звънял на БГ номер в роуминг това не ти се таксува като международен номер,от фактурите ти гледам че са ти направили отстъпка точно 20 лв колкото си предплатил в началото,какъв е проблема? и програмата ти е е унивърс а дженорейшън за лица до 24 годишна възраст, имаш 9.90 такса ,след 22 часа може да говориш до 08.00 сутрин с всички в Глобул,мога и разпечатка да ти дам ако искаш :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 17 Авг 2011, 17:05

Градски, ти ме разби :bowdown: 100% и автора на темата :mhihi: Що 'секи си мисли, че е у нЕкъФ филм, не мога да разбера :mhihi:
---

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 17 Авг 2011, 17:34

cherepa83 написа:Весо я кажи кое не ти е ясно да те светна,по принцип като си плащаш фактура ти си плащаш разговорите за миналия месец с такса за следващия затова на фактурата от 05.08.11 ти пише че е до 04.09.11,освен това като звъниш в чужбина да не си звънял на БГ номер в роуминг това не ти се таксува като международен номер,от фактурите ти гледам че са ти направили отстъпка точно 20 лв колкото си предплатил в началото,какъв е проблема? и програмата ти е е унивърс а дженорейшън за лица до 24 годишна възраст, имаш 9.90 такса ,след 22 часа може да говориш до 08.00 сутрин с всички в Глобул,мога и разпечатка да ти дам ако искаш :)

Чакай сега, нещо не сханах как може да излиза фактура за предстоящ период?!
Отделно как аджеба на моя телефон не ми се таксуват българските номера в роуминг като международни, а на една приятелка и се таксуват разговорите към същия номер в роуминг като международни?!

Отделно предплатените от мен суми с ДДС реално са 35 лева(2 такси при сключване на договора и такса и половина с първата фактура)
За програмата съм съгласен, обърках я с на една друга карта :oops: НО! Трябва да имам и 2000 минути към 5 номера в група "За приятели" без ограничения във време от денонощието. Поне така пишеше в списанието на Глобул от което си харесах програмата и така ми бе отговорено от момичето в магазина когато я попитах изрично правилно ли съм разбрал условията.

За разпечатка ще съм много благодарен, обаче да има и телефонни номера, че такава тип
Код: Избери целия код
Глобул -> Глобул - 0.15мин. - 0.35лв.
Глобул -> Мтел - 0.43мин. - 0.45лв.
.....
си имам една, с 1000 зора ми я изкараха още за първия месец
:)

Едит: След разговор с другият колега който изяви желание да помогне, се оказа че в магазните са ми наприказвали куп глупости коя от коя по нереални и от там идва 90% от объркването. :banghead:
Остана само да видя разпечатка за раговорите и да видим там от къде идва объркването :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Авг 2011, 18:25

VesoPesa написа:....

като се подписва се чете, а не слуша :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 17 Авг 2011, 18:26

не че нещо ама на личнта ми карта пише повече неща от колкото в договора :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата