Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Одисея с ГЛОБУЛ... после Ментел били лъжци...
залагам 2 бири, че са те- познай кой ме търси миналата година за няк'ви 120кинта към глобус
пак по подобен параграф- пари за неустойки по спряна карта, ама аз си пазя де що има документ и бързо се разбрахме... накрая от глобус дори ми се извиниха за допуснатата грешка 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Не сме малко хората май получавали обаждане от тея кавали 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
О моля ти се с тия нормативи ли са кво са
Като влеза в магазин и се чувствам като парче месо сред гладни тигри
Иначе аз точно защото не ми бяха върнали преди години отговор и после ми върнаха отказа за издаване на подробна разпечатка и още доста откази щеше да ги съдя октомври месец миналата година като ми се обадиха и на мен тия от СГ Груп

Като влеза в магазин и се чувствам като парче месо сред гладни тигри

Иначе аз точно защото не ми бяха върнали преди години отговор и после ми върнаха отказа за издаване на подробна разпечатка и още доста откази щеше да ги съдя октомври месец миналата година като ми се обадиха и на мен тия от СГ Груп

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Аз имам един познат, който бачка при тея нещастници и точно той отговаря за тва кой, към кого, колко има за плащане, той ги издирва. Келеша даже не съдейства, когато ми бяха звъннали преди 2 години. Лесно мога да локирам офиса им в София и Варна, номера на служебната кола и къщата на шефа им. Ако има някой "заинтересуван" от подобно инфо...на ЛС
само да си взема въздушната пушка ще дойда и аз 

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
acho.rs написа: След като в продължение на 10 месеца не отчиташе едното плащане , аз реших да захвърля картата . Като преди това си платя всичко . Платих си аз и след 10 дни разговори идва сметка - 100 лева
От тоя пост нищо не разбрах.
Какво означава не отчиташе едното плащане?
VesoPesa прати ми номера си на лично, ще ти помогна с каквото мога.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
добре де , само аз ли съм регистриран в MyGlobul , и виждам по всяко време колко ми е сметка , колко безплатни ми остават , и на края на месеца имам подробна разпечатка каде и за колко време съм звънял ??? Как така не знаете каде ви отиват парите в крайната сума за плащане ?@?@?
На Мтел това става с молби нещо си , масово надписват , във Вива не знам как става въобще
На Мтел това става с молби нещо си , масово надписват , във Вива не знам как става въобще

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Не си само ти, доста последователи имаш в MyGlobul. 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
mitrax написа:добре де , само аз ли съм регистриран в MyGlobul , и виждам по всяко време колко ми е сметка , колко безплатни ми остават , и на края на месеца имам подробна разпечатка каде и за колко време съм звънял ??? Как така не знаете каде ви отиват парите в крайната сума за плащане ?@?@?
Ми и аз съм регистриран в MyGlobul, файда йо, мога да си добавям само номера в групата и да гледам опростена фактура

На Мтел и Вивател разпечатката си ми идва със сметката по пощата, а на Мтел съм регистриран и в сайта и мога да си следя абсолютно всичко каквото ми скимне

Колега Alien, номера ми не е тайна - 0895 676 373

Ако можеш да ми кажеш какво се случва ще съм много благодарен

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
VesoPesa написа:
Ми и аз съм регистриран в MyGlobul, файда йо, мога да си добавям само номера в групата и да гледам опростена фактура![]()

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
VesoPesa написа:То одисеята не е за 10-те лева, а за тва че тия измекяри си правят квото им скимне
Забележи, август месец още не е свършил а ми идва сметка засечена от 5-ти август до 4-ти септември![]()
![]()
не забравяй че глобул е гръцки...все пак тряя връщат по някъв начин тия милярди дето им дадоха

Весо я кажи кое не ти е ясно да те светна,по принцип като си плащаш фактура ти си плащаш разговорите за миналия месец с такса за следващия затова на фактурата от 05.08.11 ти пише че е до 04.09.11,освен това като звъниш в чужбина да не си звънял на БГ номер в роуминг това не ти се таксува като международен номер,от фактурите ти гледам че са ти направили отстъпка точно 20 лв колкото си предплатил в началото,какъв е проблема? и програмата ти е е унивърс а дженорейшън за лица до 24 годишна възраст, имаш 9.90 такса ,след 22 часа може да говориш до 08.00 сутрин с всички в Глобул,мога и разпечатка да ти дам ако искаш 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Градски, ти ме разби
100% и автора на темата
Що 'секи си мисли, че е у нЕкъФ филм, не мога да разбера 

---
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
cherepa83 написа:Весо я кажи кое не ти е ясно да те светна,по принцип като си плащаш фактура ти си плащаш разговорите за миналия месец с такса за следващия затова на фактурата от 05.08.11 ти пише че е до 04.09.11,освен това като звъниш в чужбина да не си звънял на БГ номер в роуминг това не ти се таксува като международен номер,от фактурите ти гледам че са ти направили отстъпка точно 20 лв колкото си предплатил в началото,какъв е проблема? и програмата ти е е унивърс а дженорейшън за лица до 24 годишна възраст, имаш 9.90 такса ,след 22 часа може да говориш до 08.00 сутрин с всички в Глобул,мога и разпечатка да ти дам ако искаш
Чакай сега, нещо не сханах как може да излиза фактура за предстоящ период?!
Отделно как аджеба на моя телефон не ми се таксуват българските номера в роуминг като международни, а на една приятелка и се таксуват разговорите към същия номер в роуминг като международни?!
Отделно предплатените от мен суми с ДДС реално са 35 лева(2 такси при сключване на договора и такса и половина с първата фактура)
За програмата съм съгласен, обърках я с на една друга карта

За разпечатка ще съм много благодарен, обаче да има и телефонни номера, че такава тип
- Код: Избери целия код
Глобул -> Глобул - 0.15мин. - 0.35лв.
Глобул -> Мтел - 0.43мин. - 0.45лв.
.....

Едит: След разговор с другият колега който изяви желание да помогне, се оказа че в магазните са ми наприказвали куп глупости коя от коя по нереални и от там идва 90% от объркването.

Остана само да видя разпечатка за раговорите и да видим там от къде идва объркването

VesoPesa написа:....
като се подписва се чете, а не слуша

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
не че нещо ама на личнта ми карта пише повече неща от колкото в договора 

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3