ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

Мнение от Веселин|Василев » 27 Авг 2011, 13:46

Ето още една идея за насоката на текста, а тя е не да се пее за изкъртения асфалт по тъмните улички, а на пистата, защото иначе оставяме впечатление в широката аудитория, че ние сме проблемните през нощта, а скоро коментирахме тема за Боянските гонки и искахме да не ни се опетнява името. Трябва да е за БМВ ентусиаста. За това какво го кара да избере БМВ, какво изпитва когато кара БМВ, и тн. Също и да се добавят елементи както казаха колегите за класиките, а не за на мамините новите БМВ-та. Мое мнение с което не ангажирам никого.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Авг 2011, 14:53

Веселин|Василев написа:Ето още една идея за насоката на текста, а тя е не да се пее за изкъртения асфалт по тъмните улички, а на пистата, защото иначе оставяме впечатление в широката аудитория, че ние сме проблемните през нощта, а скоро коментирахме тема за Боянските гонки и искахме да не ни се опетнява името. Трябва да е за БМВ ентусиаста. За това какво го кара да избере БМВ, какво изпитва когато кара БМВ, и тн. Също и да се добавят елементи както казаха колегите за класиките, а не за на мамините новите БМВ-та. Мое мнение с което не ангажирам никого.

:yes:
БМВ Клуб България не толерира уличните изяви!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 27 Авг 2011, 17:34

Така значи казахме да е по-насочено към БМВ ентусиастите > ок, да има малко по техничен език > ок, да не подстракава много много към улични изяви (което е най-трудното за такъв вид песен)... почти ок, да има малко простотия и за по-млaдаите > ок, най вече да е надъхващо > ок :driving:

Опитах да сложа за всеки по нещо.Има и за е30, и за тройките, естествено не забравихме и господата с петиците, дори включих и малко дизел.Просто няма как да има за всички, Бате Сашо доста ограничи времето ...

Та вече ако туй не ви харесва, не знам какво трябва да стане :mhihi: Oстава само един припев да направим и да я пускаме :ok:

Химна на Бавареца

За трите букви ще изпея тая песен,
Очите ангелски, но погледът бесен.
Ето виждам в мрака се задава,
Чувството велико пак ме обладава.
Кожата настръхна и побиват ме тръпки,
Пак ще ходя на Бояна за среднощните дръпки.
Бъбреците открояват се в мрака на нощта,
Туй е начин на живот, а не просто кола.
Хайде всички, искам да ви видя горе палеца,
Усили до дупка, туй е химна на Бавареца !

Припев ......

Тая марка е за истински мъже,
Нямаме духалки, само расови коне.
Бавно и зловещо заставам на чертата,
Погледите пак събрал съм на тълпата.
Кво’ ме гледаш от колата си китайска,
Класика, брато, Е-трийска с Ем-двайска.
Надъхваш ли се, по добре предай се,
Няма нищо по яко от напонпаното Ем-двайсе .
Засилвам на трета, набивам му втора,
Оргазъм за душата, чуй ми мотора .
От чудовищния рев съседа се оплака,
Много силен бил му звука на шестака .
Чуваш изключвателя блъска ли блъска,
Те Де Еса с дим и пушек фъска ли фъска.
Чупиш волана и следва даун шифт,
Очудваш се, петицата тръгва на дрифт.
Дърпаш ръчна, за мен туй не е каране,
Истината е в шпера и задното предаване.

Припев......

Ето го новия безсмъртен хит на морето,
Бате Сашо пак гърми в колоните на БМВто.
Отсреща ме гледа красива девойка,
Да се повози и се иска в моята тройка.
Стрелката в червеното, чертая осмиците,
Стегни си колана, големи са и циците.
От малко дете си имам мечта,
Не Ферари, брат, Ем Пауър е тя.

Туй парче стана голяма психАрия,
Поздрав за манияците от БМВ клуб България.

Припев ......
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 27 Авг 2011, 18:34

:bowdown:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Авг 2011, 18:40

Здравей,

Евала за ентусиазма и труда който си вложил, не по-малко и ние се надяваме да стане хубава песен, която да ни радва по-дълго време.. а за да стане хубаво трябва да има и малко критика :)

Относно текста колегите ти казаха, но аз мисля че и бита трябва още да се пипне.. като за начало може да махнеш "лудницата" в началото и да го поизчистиш малко от разни камбани и свирки.. за да разбереш за какво говоря слушах трака 100 пъти и най-много ми харесва след 50-тата секунда до края.. някак по изчистено, първично и приятно за слушане.. някъде посредата или в някой от припевите може да сложиш 2-3сек. от звука на 8/12 цилиндровия мотор на БМВ(но за кратко за да не се прекалява), повярвай няма нищо друго на света което да радва ухото на един БМВ ентусиаст както тези двигатели.. :lol: Според мен колкото по-изчистен е бита толкова по-добре и ухото "хваща" ритъма много по-добре и съответно ти идва да избухнеш от кеф.. :lol: Предполагам го знаеш, но аз ще го кажа : текста е важен и е хубаво да е смислен, но хората се кефят повече на ритъма, а ако той не струва никой няма да слуша трака и ще се забрави за една седмица и труда положен отива някъде си..

Разбира се така мисля аз на другите може да им харесва ритъма затова нека и те да се изкажат сега докато е време.. :)

Още веднъж евала за ентусиазма :yes: :yes: :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 27 Авг 2011, 18:48

Авго Ти не си човек. Брутално е! Аз предлагам Бате Сашо да направи биита и да видим това как ще се хареса на хората.Но си личи че е писано от човек който е карал правил поддържал БМВ истински ентусиаст.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: пичеловка

Мнение от ^_^ » 27 Авг 2011, 19:06

Бате Сашо, само не съсипвай песента в началото. Това е много важно. Както "Баварец вадя от гараж" 20 секунди простотия в началото. Или дори Don Omar - Danza Koduro. Хората искат да си слушат песента в колата, а не да я режат и превъртат. Просто съвет да няма забавяне в началото с глупости. :lalala:
Колегата AVGO е написал нещо уникално. Нищо лично, но едва ли можеш да напишеш нещо "по-навътре" в нещата. Защото тук повечето дори не са виждали М6 на живо, а часта с том и джери е абсурдна. :yes:
Последна промяна ^_^ на 27 Авг 2011, 19:42, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Авг 2011, 19:07

Айде ся и аз барабар Петко с мъжете и аз малко критика да напиша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само искам да отбележа, че колкото и да ни се иска, песента официален химн мнооого трудно ще стане, защото няма какво да се лъжем, за да стане нещо наистина разбиващо в тоя стил, което само като го чуеш и да настръхнеш, 10010101001% ще е разрез с официалната политика на клуба да не се толерират улични изпълнения и тем подобни незконни, неморални и т.н. действия. Освен нали ако целта не е нещо комерсиално което да се върти по телевизията, но до колкото разбрах аз идеята е да е точно обратното песен за феновете, да е с хард звучене. :)
Това не пречи обаче да стане неофициален който да стане световен хит в БМВ средите :)

Колкото до самата песен, слушах няколко пъти демото и... първия път нещо не ме хвана кой знае колко като текст, но биита доста ми хареса. След 10-то слушане, като че ли малко се балансираха нещата. :roll:
Текста, лично аз бих препоръчал стила да си остане такъв нахъсан, като не се добавя припев, а куплетите да се преплитат(тук имам някой конкретни идеи но ще ги изложа на ЛС).
Биита ще е много маняшко да се съчетае със реални звуци от, ръмжене на мотори, пилене на гуми и разни други(пак имам идей за ЛС), иначе като цяло и неговата идея е добра и с малко още работа по него може да се получи нещо уникално добро. :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Авг 2011, 19:39

Батка, видя ли сега... :D хич няма да ти е лесно да ни напишеш хит, ние сме големи претенции :mhihi: То и така трябва, толкова тъпи песни се пуснаха за марката, че вече сме настроени малко... :confused:
Ясно ми е, че предпочиташ текста да е твой, но... ако наистина искаш масово да се хареса парчето, трябва да вземеш елементи от "нашите" предложения... Неща, написани от "болни" хора... Въпреки че карам сравнително по-нови модели, истинските маниаци и ентусиасти са тези с E30-ките... И изобщо по-старите модели...Съвета ми е да не прибързваш и да сглобиш наистина силен и маниашки текст...
Успех и ... споко, няма да има угодия на всички ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 27 Авг 2011, 21:05

Абе ние БГ сме освен вс друго и нагло племе бе ... фанете се стегнете Малко !!!

Това не ви харесва , онова .... аз ако съм на Сашо да съм зарязал тая идея с 200 !!!

Оставате го човека да си свърши работата ... ако има някой изявен артист от форума да се покаже и тва е , а не 1000 човека не виждали и нотна тетрадка бълват акъли....

Не стига че се е навил да прави нещо , ами и претенциии :bang:

@Бате Сашо - направи си песента както я искаш .... тука форумни герои бол.. :banghead: - свържи се с управата на клуба там има хора които да ти подадат ръка :yes: и наистина помогнат :winky:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Авг 2011, 21:22

xerial написа:Абе ние БГ сме освен вс друго и нагло племе бе ... фанете се стегнете Малко !!!

Това не ви харесва , онова .... аз ако съм на Сашо да съм зарязал тая идея с 200 !!!

Оставате го човека да си свърши работата ... ако има някой изявен артист от форума да се покаже и тва е , а не 1000 човека не виждали и нотна тетрадка бълват акъли....

@Бате Сашо - направи си песента както я искаш .... тука форумни герои бол.. :banghead: - свържи се с управата на клуба там има хора които да ти подадат ръка :yes: и наистина помогнат :winky:

Колега, изключително... "смислен" пост.. ако Сашо е искал да си направи песента както на него му харесва нямаше да пуска тема в форума :winky:

И да, тук всеки има право да казва какво не му харесва и обратното за да може човека да си подбере правилните ритми и рими, защото повярвай ми такава песен много трудно се прави :winky:
И понеже Сашо не е като теб затова не е тръгнал с 200 :wave:
Човека иска да почерпи малко инфо и идеи, а ти го сряза през кръста.. :mhihi:
Хайде да не скапваме темата на човека, там в "извън темата" са твоите герои ;)

п.п. никога няма да се научите КОГАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ ИЛИ С КАКВО ДА ПОМОГНЕТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТЕ..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 27 Авг 2011, 21:42

Витанов написа:
xerial написа:Абе ние БГ сме освен вс друго и нагло племе бе ... фанете се стегнете Малко !!!

Колега, изключително... "смислен" пост.. ако Сашо е искал да си направи песента както на него му харесва нямаше да пуска тема в форума :winky:

И да, тук всеки има право да казва какво не му харесва и обратното за да може човека да си подбере правилните ритми и рими, защото повярвай ми такава песен много трудно се прави :winky:
И понеже Сашо не е като теб затова не е тръгнал с 200 :wave:
Човека иска да почерпи малко инфо и идеи, а ти го сряза през кръста.. :mhihi:
Хайде да не скапваме темата на човека, там в "извън темата" са твоите герои ;)

п.п. никога няма да се научите КОГАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ ИЛИ С КАКВО ДА ПОМОГНЕТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТЕ..

Бих ти отговорил, но няма смисъл :winky:

:bowdown: :bchug:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 27 Авг 2011, 21:50

AVGO написа:...
...

:bowdown: :yes:

Просто настръхвам като се сетя каква песен ще се получи (дано) :yes: :mrgreen:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Авг 2011, 22:00

Както колегата VesoPesa написа пост в тази насока...
Първо заглавието не е много коректно! За да стане "химн" трябва да е удобрено от УС на БМВ Клуб България! Това понеже пише "химн на клуба". За да е химн текста трябва да е доста по-различен от чутото до сега от различни изпълнители.
Според мен тук си говорим за една комерсиална песен. Фенове на БМВ има много и ако текста е по-комерсиален ще се слуша доста, следователно ще има големи дивиденти за изпълнителя. Нека разграничим химна от комерсиалната песен!

За самата песен, харесва ми музиката :yes: Текста нищо различно от предните песни за БМВ, освен че не се разбира много ясно. Не слушам този стил музика попринцип, но знам няколко песни на Бате Сашо и има доста добри попадения :yes:
Евала ти правя че имаш желанието да твориш :yes:

И ако искаш да стане хубава песен избегни в песента да включваш улични изпълнения, това че всеки дриш**о иска БМВ за да му се връзват малолетни ***, ако ще вкарваш някакви модели в текста се допитай тук да ти се разясни кое какво... общо взето избегни това което дават по телевизията (смъртоносен драфт и шоуто на 3-ките :mhihi: )
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 27 Авг 2011, 22:43

Nickelback написа:
AVGO написа:...
...

:bowdown: :yes:

Просто настръхвам като се сетя каква песен ще се получи (дано) :yes: :mrgreen:

Ем а де :mhihi:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

ПредишнаСледваща