ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)
Ето още една идея за насоката на текста, а тя е не да се пее за изкъртения асфалт по тъмните улички, а на пистата, защото иначе оставяме впечатление в широката аудитория, че ние сме проблемните през нощта, а скоро коментирахме тема за Боянските гонки и искахме да не ни се опетнява името. Трябва да е за БМВ ентусиаста. За това какво го кара да избере БМВ, какво изпитва когато кара БМВ, и тн. Също и да се добавят елементи както казаха колегите за класиките, а не за на мамините новите БМВ-та. Мое мнение с което не ангажирам никого.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Веселин|Василев написа:Ето още една идея за насоката на текста, а тя е не да се пее за изкъртения асфалт по тъмните улички, а на пистата, защото иначе оставяме впечатление в широката аудитория, че ние сме проблемните през нощта, а скоро коментирахме тема за Боянските гонки и искахме да не ни се опетнява името. Трябва да е за БМВ ентусиаста. За това какво го кара да избере БМВ, какво изпитва когато кара БМВ, и тн. Също и да се добавят елементи както казаха колегите за класиките, а не за на мамините новите БМВ-та. Мое мнение с което не ангажирам никого.

БМВ Клуб България не толерира уличните изяви!

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Така значи казахме да е по-насочено към БМВ ентусиастите > ок, да има малко по техничен език > ок, да не подстракава много много към улични изяви (което е най-трудното за такъв вид песен)... почти ок, да има малко простотия и за по-млaдаите > ок, най вече да е надъхващо > ок
Опитах да сложа за всеки по нещо.Има и за е30, и за тройките, естествено не забравихме и господата с петиците, дори включих и малко дизел.Просто няма как да има за всички, Бате Сашо доста ограничи времето ...
Та вече ако туй не ви харесва, не знам какво трябва да стане
Oстава само един припев да направим и да я пускаме
Химна на Бавареца
За трите букви ще изпея тая песен,
Очите ангелски, но погледът бесен.
Ето виждам в мрака се задава,
Чувството велико пак ме обладава.
Кожата настръхна и побиват ме тръпки,
Пак ще ходя на Бояна за среднощните дръпки.
Бъбреците открояват се в мрака на нощта,
Туй е начин на живот, а не просто кола.
Хайде всички, искам да ви видя горе палеца,
Усили до дупка, туй е химна на Бавареца !
Припев ......
Тая марка е за истински мъже,
Нямаме духалки, само расови коне.
Бавно и зловещо заставам на чертата,
Погледите пак събрал съм на тълпата.
Кво’ ме гледаш от колата си китайска,
Класика, брато, Е-трийска с Ем-двайска.
Надъхваш ли се, по добре предай се,
Няма нищо по яко от напонпаното Ем-двайсе .
Засилвам на трета, набивам му втора,
Оргазъм за душата, чуй ми мотора .
От чудовищния рев съседа се оплака,
Много силен бил му звука на шестака .
Чуваш изключвателя блъска ли блъска,
Те Де Еса с дим и пушек фъска ли фъска.
Чупиш волана и следва даун шифт,
Очудваш се, петицата тръгва на дрифт.
Дърпаш ръчна, за мен туй не е каране,
Истината е в шпера и задното предаване.
Припев......
Ето го новия безсмъртен хит на морето,
Бате Сашо пак гърми в колоните на БМВто.
Отсреща ме гледа красива девойка,
Да се повози и се иска в моята тройка.
Стрелката в червеното, чертая осмиците,
Стегни си колана, големи са и циците.
От малко дете си имам мечта,
Не Ферари, брат, Ем Пауър е тя.
Туй парче стана голяма психАрия,
Поздрав за манияците от БМВ клуб България.
Припев ......

Опитах да сложа за всеки по нещо.Има и за е30, и за тройките, естествено не забравихме и господата с петиците, дори включих и малко дизел.Просто няма как да има за всички, Бате Сашо доста ограничи времето ...
Та вече ако туй не ви харесва, не знам какво трябва да стане

Химна на Бавареца
За трите букви ще изпея тая песен,
Очите ангелски, но погледът бесен.
Ето виждам в мрака се задава,
Чувството велико пак ме обладава.
Кожата настръхна и побиват ме тръпки,
Пак ще ходя на Бояна за среднощните дръпки.
Бъбреците открояват се в мрака на нощта,
Туй е начин на живот, а не просто кола.
Хайде всички, искам да ви видя горе палеца,
Усили до дупка, туй е химна на Бавареца !
Припев ......
Тая марка е за истински мъже,
Бавно и зловещо заставам на чертата,
Погледите пак събрал съм на тълпата.
Кво’ ме гледаш от колата си китайска,
Класика, брато, Е-трийска с Ем-двайска.
Надъхваш ли се, по добре предай се,
Няма нищо по яко от напонпаното Ем-двайсе .
Засилвам на трета, набивам му втора,
Оргазъм за душата, чуй ми мотора .
От чудовищния рев съседа се оплака,
Много силен бил му звука на шестака .
Чуваш изключвателя блъска ли блъска,
Те Де Еса с дим и пушек фъска ли фъска.
Чупиш волана и следва даун шифт,
Очудваш се, петицата тръгва на дрифт.
Дърпаш ръчна, за мен туй не е каране,
Истината е в шпера и задното предаване.
Припев......
Ето го новия безсмъртен хит на морето,
Бате Сашо пак гърми в колоните на БМВто.
Отсреща ме гледа красива девойка,
Да се повози и се иска в моята тройка.
Стрелката в червеното, чертая осмиците,
Стегни си колана, големи са и циците.
От малко дете си имам мечта,
Не Ферари, брат, Ем Пауър е тя.
Туй парче стана голяма психАрия,
Поздрав за манияците от БМВ клуб България.
Припев ......
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
Здравей,
Евала за ентусиазма и труда който си вложил, не по-малко и ние се надяваме да стане хубава песен, която да ни радва по-дълго време.. а за да стане хубаво трябва да има и малко критика
Относно текста колегите ти казаха, но аз мисля че и бита трябва още да се пипне.. като за начало може да махнеш "лудницата" в началото и да го поизчистиш малко от разни камбани и свирки.. за да разбереш за какво говоря слушах трака 100 пъти и най-много ми харесва след 50-тата секунда до края.. някак по изчистено, първично и приятно за слушане.. някъде посредата или в някой от припевите може да сложиш 2-3сек. от звука на 8/12 цилиндровия мотор на БМВ(но за кратко за да не се прекалява), повярвай няма нищо друго на света което да радва ухото на един БМВ ентусиаст както тези двигатели..
Според мен колкото по-изчистен е бита толкова по-добре и ухото "хваща" ритъма много по-добре и съответно ти идва да избухнеш от кеф..
Предполагам го знаеш, но аз ще го кажа : текста е важен и е хубаво да е смислен, но хората се кефят повече на ритъма, а ако той не струва никой няма да слуша трака и ще се забрави за една седмица и труда положен отива някъде си..
Разбира се така мисля аз на другите може да им харесва ритъма затова нека и те да се изкажат сега докато е време..
Още веднъж евала за ентусиазма

Евала за ентусиазма и труда който си вложил, не по-малко и ние се надяваме да стане хубава песен, която да ни радва по-дълго време.. а за да стане хубаво трябва да има и малко критика

Относно текста колегите ти казаха, но аз мисля че и бита трябва още да се пипне.. като за начало може да махнеш "лудницата" в началото и да го поизчистиш малко от разни камбани и свирки.. за да разбереш за какво говоря слушах трака 100 пъти и най-много ми харесва след 50-тата секунда до края.. някак по изчистено, първично и приятно за слушане.. някъде посредата или в някой от припевите може да сложиш 2-3сек. от звука на 8/12 цилиндровия мотор на БМВ(но за кратко за да не се прекалява), повярвай няма нищо друго на света което да радва ухото на един БМВ ентусиаст както тези двигатели..

Разбира се така мисля аз на другите може да им харесва ритъма затова нека и те да се изкажат сега докато е време..

Още веднъж евала за ентусиазма

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Авго Ти не си човек. Брутално е! Аз предлагам Бате Сашо да направи биита и да видим това как ще се хареса на хората.Но си личи че е писано от човек който е карал правил поддържал БМВ истински ентусиаст.

- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пичеловка
Бате Сашо, само не съсипвай песента в началото. Това е много важно. Както "Баварец вадя от гараж" 20 секунди простотия в началото. Или дори Don Omar - Danza Koduro. Хората искат да си слушат песента в колата, а не да я режат и превъртат. Просто съвет да няма забавяне в началото с глупости. 
Колегата AVGO е написал нещо уникално. Нищо лично, но едва ли можеш да напишеш нещо "по-навътре" в нещата. Защото тук повечето дори не са виждали М6 на живо, а часта с том и джери е абсурдна.

Колегата AVGO е написал нещо уникално. Нищо лично, но едва ли можеш да напишеш нещо "по-навътре" в нещата. Защото тук повечето дори не са виждали М6 на живо, а часта с том и джери е абсурдна.

Последна промяна ^_^ на 27 Авг 2011, 19:42, променена общо 1 път
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Айде ся и аз барабар Петко с мъжете и аз малко критика да напиша
Само искам да отбележа, че колкото и да ни се иска, песента официален химн мнооого трудно ще стане, защото няма какво да се лъжем, за да стане нещо наистина разбиващо в тоя стил, което само като го чуеш и да настръхнеш, 10010101001% ще е разрез с официалната политика на клуба да не се толерират улични изпълнения и тем подобни незконни, неморални и т.н. действия. Освен нали ако целта не е нещо комерсиално което да се върти по телевизията, но до колкото разбрах аз идеята е да е точно обратното песен за феновете, да е с хард звучене.
Това не пречи обаче да стане неофициален който да стане световен хит в БМВ средите
Колкото до самата песен, слушах няколко пъти демото и... първия път нещо не ме хвана кой знае колко като текст, но биита доста ми хареса. След 10-то слушане, като че ли малко се балансираха нещата.
Текста, лично аз бих препоръчал стила да си остане такъв нахъсан, като не се добавя припев, а куплетите да се преплитат(тук имам някой конкретни идеи но ще ги изложа на ЛС).
Биита ще е много маняшко да се съчетае със реални звуци от, ръмжене на мотори, пилене на гуми и разни други(пак имам идей за ЛС), иначе като цяло и неговата идея е добра и с малко още работа по него може да се получи нещо уникално добро.

Само искам да отбележа, че колкото и да ни се иска, песента официален химн мнооого трудно ще стане, защото няма какво да се лъжем, за да стане нещо наистина разбиващо в тоя стил, което само като го чуеш и да настръхнеш, 10010101001% ще е разрез с официалната политика на клуба да не се толерират улични изпълнения и тем подобни незконни, неморални и т.н. действия. Освен нали ако целта не е нещо комерсиално което да се върти по телевизията, но до колкото разбрах аз идеята е да е точно обратното песен за феновете, да е с хард звучене.

Това не пречи обаче да стане неофициален който да стане световен хит в БМВ средите

Колкото до самата песен, слушах няколко пъти демото и... първия път нещо не ме хвана кой знае колко като текст, но биита доста ми хареса. След 10-то слушане, като че ли малко се балансираха нещата.

Текста, лично аз бих препоръчал стила да си остане такъв нахъсан, като не се добавя припев, а куплетите да се преплитат(тук имам някой конкретни идеи но ще ги изложа на ЛС).
Биита ще е много маняшко да се съчетае със реални звуци от, ръмжене на мотори, пилене на гуми и разни други(пак имам идей за ЛС), иначе като цяло и неговата идея е добра и с малко още работа по него може да се получи нещо уникално добро.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Батка, видя ли сега...
хич няма да ти е лесно да ни напишеш хит, ние сме големи претенции
То и така трябва, толкова тъпи песни се пуснаха за марката, че вече сме настроени малко...
Ясно ми е, че предпочиташ текста да е твой, но... ако наистина искаш масово да се хареса парчето, трябва да вземеш елементи от "нашите" предложения... Неща, написани от "болни" хора... Въпреки че карам сравнително по-нови модели, истинските маниаци и ентусиасти са тези с E30-ките... И изобщо по-старите модели...Съвета ми е да не прибързваш и да сглобиш наистина силен и маниашки текст...
Успех и ... споко, няма да има угодия на всички

Ясно ми е, че предпочиташ текста да е твой, но... ако наистина искаш масово да се хареса парчето, трябва да вземеш елементи от "нашите" предложения... Неща, написани от "болни" хора... Въпреки че карам сравнително по-нови модели, истинските маниаци и ентусиасти са тези с E30-ките... И изобщо по-старите модели...Съвета ми е да не прибързваш и да сглобиш наистина силен и маниашки текст...
Успех и ... споко, няма да има угодия на всички

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Абе ние БГ сме освен вс друго и нагло племе бе ... фанете се стегнете Малко !!!
Това не ви харесва , онова .... аз ако съм на Сашо да съм зарязал тая идея с 200 !!!
Оставате го човека да си свърши работата ... ако има някой изявен артист от форума да се покаже и тва е , а не 1000 човека не виждали и нотна тетрадка бълват акъли....
Не стига че се е навил да прави нещо , ами и претенциии
@Бате Сашо - направи си песента както я искаш .... тука форумни герои бол..
- свържи се с управата на клуба там има хора които да ти подадат ръка
и наистина помогнат 
Това не ви харесва , онова .... аз ако съм на Сашо да съм зарязал тая идея с 200 !!!
Оставате го човека да си свърши работата ... ако има някой изявен артист от форума да се покаже и тва е , а не 1000 човека не виждали и нотна тетрадка бълват акъли....
Не стига че се е навил да прави нещо , ами и претенциии

@Бате Сашо - направи си песента както я искаш .... тука форумни герои бол..

xerial написа:Абе ние БГ сме освен вс друго и нагло племе бе ... фанете се стегнете Малко !!!
Не стига че се е навил да прави нещо , ами и претенциии![]()
@Бате Сашо - направи си песента както я искаш .... тука форумни герои бол..- свържи се с управата на клуба там има хора които да ти подадат ръка
и наистина помогнат
Колега, изключително... "смислен" пост.. ако Сашо е искал да си направи песента както на него му харесва нямаше да пуска тема в форума

И да, тук всеки има право да казва какво не му харесва и обратното за да може човека да си подбере правилните ритми и рими, защото повярвай ми такава песен много трудно се прави

И понеже Сашо не е като теб затова не е тръгнал с 200

Човека иска да почерпи малко инфо и идеи, а ти го сряза през кръста..

Хайде да не скапваме темата на човека, там в "извън темата" са твоите герои

п.п. никога няма да се научите КОГАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ ИЛИ С КАКВО ДА ПОМОГНЕТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТЕ..
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Витанов написа:xerial написа:Абе ние БГ сме освен вс друго и нагло племе бе ... фанете се стегнете Малко !!!
Не стига че се е навил да прави нещо , ами и претенциии![]()
@Бате Сашо - направи си песента както я искаш .... тука форумни герои бол..- свържи се с управата на клуба там има хора които да ти подадат ръка
и наистина помогнат
Колега, изключително... "смислен" пост.. ако Сашо е искал да си направи песента както на него му харесва нямаше да пуска тема в форума![]()
И да, тук всеки има право да казва какво не му харесва и обратното за да може човека да си подбере правилните ритми и рими, защото повярвай ми такава песен много трудно се прави![]()
И понеже Сашо не е като теб затова не е тръгнал с 200![]()
Човека иска да почерпи малко инфо и идеи, а ти го сряза през кръста..![]()
Хайде да не скапваме темата на човека, там в "извън темата" са твоите герои![]()
п.п. никога няма да се научите КОГАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕТЕ ИЛИ С КАКВО ДА ПОМОГНЕТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТЕ..
Бих ти отговорил, но няма смисъл

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
AVGO написа:...
...

Просто настръхвам като се сетя каква песен ще се получи (дано)

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Както колегата VesoPesa написа пост в тази насока...
Първо заглавието не е много коректно! За да стане "химн" трябва да е удобрено от УС на БМВ Клуб България! Това понеже пише "химн на клуба". За да е химн текста трябва да е доста по-различен от чутото до сега от различни изпълнители.
Според мен тук си говорим за една комерсиална песен. Фенове на БМВ има много и ако текста е по-комерсиален ще се слуша доста, следователно ще има големи дивиденти за изпълнителя. Нека разграничим химна от комерсиалната песен!
За самата песен, харесва ми музиката
Текста нищо различно от предните песни за БМВ, освен че не се разбира много ясно. Не слушам този стил музика попринцип, но знам няколко песни на Бате Сашо и има доста добри попадения
Евала ти правя че имаш желанието да твориш
И ако искаш да стане хубава песен избегни в песента да включваш улични изпълнения, това че всеки дриш**о иска БМВ за да му се връзват малолетни ***, ако ще вкарваш някакви модели в текста се допитай тук да ти се разясни кое какво... общо взето избегни това което дават по телевизията (смъртоносен драфт и шоуто на 3-ките
)
Първо заглавието не е много коректно! За да стане "химн" трябва да е удобрено от УС на БМВ Клуб България! Това понеже пише "химн на клуба". За да е химн текста трябва да е доста по-различен от чутото до сега от различни изпълнители.
Според мен тук си говорим за една комерсиална песен. Фенове на БМВ има много и ако текста е по-комерсиален ще се слуша доста, следователно ще има големи дивиденти за изпълнителя. Нека разграничим химна от комерсиалната песен!
За самата песен, харесва ми музиката

Евала ти правя че имаш желанието да твориш

И ако искаш да стане хубава песен избегни в песента да включваш улични изпълнения, това че всеки дриш**о иска БМВ за да му се връзват малолетни ***, ако ще вкарваш някакви модели в текста се допитай тук да ти се разясни кое какво... общо взето избегни това което дават по телевизията (смъртоносен драфт и шоуто на 3-ките

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Nickelback написа:AVGO написа:...
...
![]()
![]()
Просто настръхвам като се сетя каква песен ще се получи (дано)![]()
Ем а де

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183