Колективно пазаруване
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Колективно пазаруване
Здравейте колеги
В последните няколко месеца се наблюдава бум на сайтовете за т.нар. колективно пазаруване което дава доста големи отстъпки за всякакви стоки и услуги. Споделете дали ги ползвате и следите офертите. Аз съм се регнал в един сайт който обединява офертите на всички тези сайтове и всеки ден ми пращат по мейла офертите, не е зле, преглеждаш си ги набързо и ако нещо те кефи взимаш. Единственото нещо което до сега съм си взел е годишен технически преглед за 18лв
Офертите с разни храни малко ме плашат
Споделете кой какво е ползвал и дали е доволен 
В последните няколко месеца се наблюдава бум на сайтовете за т.нар. колективно пазаруване което дава доста големи отстъпки за всякакви стоки и услуги. Споделете дали ги ползвате и следите офертите. Аз съм се регнал в един сайт който обединява офертите на всички тези сайтове и всеки ден ми пращат по мейла офертите, не е зле, преглеждаш си ги набързо и ако нещо те кефи взимаш. Единственото нещо което до сега съм си взел е годишен технически преглед за 18лв

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Колективно пазаруване
Zapa написа:Здравейте колеги
В последните няколко месеца се наблюдава бум на сайтовете за т.нар. колективно пазаруване което дава доста големи отстъпки за всякакви стоки и услуги. Споделете дали ги ползвате и следите офертите. Аз съм се регнал в един сайт който обединява офертите на всички тези сайтове и всеки ден ми пращат по мейла офертите, не е зле, преглеждаш си ги набързо и ако нещо те кефи взимаш. Единственото нещо което до сега съм си взел е годишен технически преглед за 18лвОфертите с разни храни малко ме плашат
Споделете кой какво е ползвал и дали е доволен
Кои са тези сайтове

Is...Много като тебе вече плакаха ...
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
grabo,kolektiva, мисля че става за тези става въпрос.
Аз съм ползвал за кино. А и мивка с пица
. Все едно отваш и си плащаш, самоче с ваучер а не с пари.
- lubsawyer_
- Потребител
-
Нощувки в добър хотел със закуски и вечери на половин цена..готино е тва колективното пазаруване 
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
аз съм ползвал за почивка с с.Ягодина останах много доволен,ползвах за автомивка също довоелн,приятелката ми също използва за различни женски порцедури..ии за сега всичко е точно 
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Разглеждала съм ги тези сайтове и преди 2 месеца се "престраших" да пробвам. Взех си 2 ваучера за маникюр в новооткрит салон в Лозенец.. Няма да разказвам с подробности, ама не останах доволна... сама по-добре мога да си ги направя
За друго не съм ползвала, нямам и намерение... enough
За друго не съм ползвала, нямам и намерение... enough
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
изпадат оферти определено,но за нещо по сериозно като екскурзия например в чужбина ми е малко психо да се доверя еи така на сляпо.имаше оферта за 400лв. за 7 дни в египет включваща самолет,хотел,храна..по евтино няма да се намери, ама де да знам не ми се рискуваше
иначе съм ползвал ваучер за намелине в индийски ресторант и съм много доволен още повече ,че съм ходил и преди там и знаех за какво става въпрос и си заслужаваше понеже отстъпката беше сериозна
иначе съм ползвал ваучер за намелине в индийски ресторант и съм много доволен още повече ,че съм ходил и преди там и знаех за какво става въпрос и си заслужаваше понеже отстъпката беше сериозна
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Точно тези с екскурзиите са яката далавера
ползвах 4 вида екскурзии и останах много доволен .
П.П. в момента колко си мислиш че струва да отидеш в Египет ? даже 400лв ми се струва много
П.П. в момента колко си мислиш че струва да отидеш в Египет ? даже 400лв ми се струва много

Аз, си взех ваучери за картинга в "Белчин бани". Смятам събота да ги изхарча. Не съм ходил там още ...
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Има оферти, които си струват. Но аз ще споделя мнение като търговец, не като потребител. Ако продавате нещо (в моя случай козметика) участието в такъв сайт е напълно безполезно, тъй като не само, че нямате печалба, ами сте и на жива загуба. Приказките, че ви правят реклама, която стига до 200 или 300 хил. човека - не вярвам. Броя записани имейли не отговаря на броя хора четящи си писмата и затрупани от хиляди такива оферти. Като цяло груповото пазаруване изживя масов бум, но няма бъдеще. Случая с измамата пък няма да коментирам, добре, че грабо са коректни към потребителите си, а измамниците са пишман.
И като цяло в тези сайтове 90 % офертите са за услуги и 10% за продукти. Просто никой търговец няма сметка.
И като цяло в тези сайтове 90 % офертите са за услуги и 10% за продукти. Просто никой търговец няма сметка.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Christoff написа: Като цяло груповото пазаруване изживя масов бум, но няма бъдеще.
Това кой го казва? Ти ли?
Ползвал съм ваучери и съм се зарибявал към даден продукт и услуга.
Например в заведение взех ваучер на стойност 10лв. Нaправих сметка за още 60лв. Така, че въпрос на добър маркетинг и т.нат.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
vlad0 написа:Christoff написа: Като цяло груповото пазаруване изживя масов бум, но няма бъдеще.
Това кой го казва? Ти ли?Сайтовете показват друго.
Ползвал съм ваучери и съм се зарибявал към даден продукт и услуга.
Например в заведение взех ваучер на стойност 10лв. Нaправих сметка за още 60лв. Така, че въпрос на добър маркетинг и т.нат.
зарибявай се, аз ти казвам, че за търговеца сметка няма
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
GKuzmanov написа:Точно тези с екскурзиите са яката далавераползвах 4 вида екскурзии и останах много доволен .
под 240 евро в активния сезон няма цена
пп.Christoff както си забелязал в тези саитове 90% от офертите са в сферата на услугите,там е разковничето ясно е,че с търговия или продажби няма да изкараш $ от там.там каквото се продава или му изтича срока на годност или е в супер малки количества и е само за зарибявка
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На grabo.bg и аз ги следя всеки ден, но рядко има нещо, за което да имам интерес, а да не говорим, че не съм купувал досега. Наистина 90% от нещата са на услуги. Що не пуснат пържоли на 3лв.
Маникюр не ме интересува.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2