Колективно пазаруване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Колективно пазаруване

Мнение от Zapa » 04 Сеп 2011, 21:50

Здравейте колеги
В последните няколко месеца се наблюдава бум на сайтовете за т.нар. колективно пазаруване което дава доста големи отстъпки за всякакви стоки и услуги. Споделете дали ги ползвате и следите офертите. Аз съм се регнал в един сайт който обединява офертите на всички тези сайтове и всеки ден ми пращат по мейла офертите, не е зле, преглеждаш си ги набързо и ако нещо те кефи взимаш. Единственото нещо което до сега съм си взел е годишен технически преглед за 18лв :mhihi: Офертите с разни храни малко ме плашат :lol: Споделете кой какво е ползвал и дали е доволен :yes:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Колективно пазаруване

Мнение от Ronka » 04 Сеп 2011, 21:51

Zapa написа:Здравейте колеги
В последните няколко месеца се наблюдава бум на сайтовете за т.нар. колективно пазаруване което дава доста големи отстъпки за всякакви стоки и услуги. Споделете дали ги ползвате и следите офертите. Аз съм се регнал в един сайт който обединява офертите на всички тези сайтове и всеки ден ми пращат по мейла офертите, не е зле, преглеждаш си ги набързо и ако нещо те кефи взимаш. Единственото нещо което до сега съм си взел е годишен технически преглед за 18лв :mhihi: Офертите с разни храни малко ме плашат :lol: Споделете кой какво е ползвал и дали е доволен :yes:

Кои са тези сайтове :paranoid:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 04 Сеп 2011, 22:08

grabo,kolektiva, мисля че става за тези става въпрос.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 04 Сеп 2011, 22:17

Аз съм ползвал за кино. А и мивка с пица :). Все едно отваш и си плащаш, самоче с ваучер а не с пари.

Потребител
Аватар

Мнение от lubsawyer_ » 04 Сеп 2011, 22:42

Нощувки в добър хотел със закуски и вечери на половин цена..готино е тва колективното пазаруване :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 04 Сеп 2011, 22:46

аз съм ползвал за почивка с с.Ягодина останах много доволен,ползвах за автомивка също довоелн,приятелката ми също използва за различни женски порцедури..ии за сега всичко е точно ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 07 Сеп 2011, 10:15

Разглеждала съм ги тези сайтове и преди 2 месеца се "престраших" да пробвам. Взех си 2 ваучера за маникюр в новооткрит салон в Лозенец.. Няма да разказвам с подробности, ама не останах доволна... сама по-добре мога да си ги направя :mhihi:
За друго не съм ползвала, нямам и намерение... enough :lol:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Сеп 2011, 11:00

изпадат оферти определено,но за нещо по сериозно като екскурзия например в чужбина ми е малко психо да се доверя еи така на сляпо.имаше оферта за 400лв. за 7 дни в египет включваща самолет,хотел,храна..по евтино няма да се намери, ама де да знам не ми се рискуваше
иначе съм ползвал ваучер за намелине в индийски ресторант и съм много доволен още повече ,че съм ходил и преди там и знаех за какво става въпрос и си заслужаваше понеже отстъпката беше сериозна

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 07 Сеп 2011, 13:58

Точно тези с екскурзиите са яката далавера :yes: ползвах 4 вида екскурзии и останах много доволен .

П.П. в момента колко си мислиш че струва да отидеш в Египет ? даже 400лв ми се струва много :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 07 Сеп 2011, 15:18

Аз, си взех ваучери за картинга в "Белчин бани". Смятам събота да ги изхарча. Не съм ходил там още ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 07 Сеп 2011, 15:28

Има оферти, които си струват. Но аз ще споделя мнение като търговец, не като потребител. Ако продавате нещо (в моя случай козметика) участието в такъв сайт е напълно безполезно, тъй като не само, че нямате печалба, ами сте и на жива загуба. Приказките, че ви правят реклама, която стига до 200 или 300 хил. човека - не вярвам. Броя записани имейли не отговаря на броя хора четящи си писмата и затрупани от хиляди такива оферти. Като цяло груповото пазаруване изживя масов бум, но няма бъдеще. Случая с измамата пък няма да коментирам, добре, че грабо са коректни към потребителите си, а измамниците са пишман.

И като цяло в тези сайтове 90 % офертите са за услуги и 10% за продукти. Просто никой търговец няма сметка.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Сеп 2011, 16:21

Christoff написа: Като цяло груповото пазаруване изживя масов бум, но няма бъдеще.

Това кой го казва? Ти ли? :mhihi: Сайтовете показват друго.

Ползвал съм ваучери и съм се зарибявал към даден продукт и услуга.
Например в заведение взех ваучер на стойност 10лв. Нaправих сметка за още 60лв. Така, че въпрос на добър маркетинг и т.нат. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 07 Сеп 2011, 21:11

vlad0 написа:
Christoff написа: Като цяло груповото пазаруване изживя масов бум, но няма бъдеще.

Това кой го казва? Ти ли? :mhihi: Сайтовете показват друго.

Ползвал съм ваучери и съм се зарибявал към даден продукт и услуга.
Например в заведение взех ваучер на стойност 10лв. Нaправих сметка за още 60лв. Така, че въпрос на добър маркетинг и т.нат. ;)

зарибявай се, аз ти казвам, че за търговеца сметка няма ;)
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Сеп 2011, 21:34

GKuzmanov написа:Точно тези с екскурзиите са яката далавера :yes: ползвах 4 вида екскурзии и останах много доволен .

П.П. в момента колко си мислиш че струва да отидеш в Египет ? даже 400лв ми се струва много :yes:

под 240 евро в активния сезон няма цена ;)

пп.Christoff както си забелязал в тези саитове 90% от офертите са в сферата на услугите,там е разковничето ясно е,че с търговия или продажби няма да изкараш $ от там.там каквото се продава или му изтича срока на годност или е в супер малки количества и е само за зарибявка

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Сеп 2011, 22:05

На grabo.bg и аз ги следя всеки ден, но рядко има нещо, за което да имам интерес, а да не говорим, че не съм купувал досега. Наистина 90% от нещата са на услуги. Що не пуснат пържоли на 3лв. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Маникюр не ме интересува.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата