Откраднато или Изгубено
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Откраднато или Изгубено
Колеги май си загубих боровинката
, днес установих че телефона го няма нито в офиса нито в къщи нито в колата ...
Ей така изглежда :
идеята ми е да споделите къде сте виждали такъв модел по заложните къщи ! Аз ще си го позная, просто ми трябва информация къде има такива модели.
П.П. Дали може да се фане с GPRS ?

Ей така изглежда :

П.П. Дали може да се фане с GPRS ?

Re: Откраднато или Изгубено
За ГПРС незнам, но си виж ИМЕИ номера от кутията и бягаи при чичо полицай
Те ще го намерят ако се ползва!

Live it like you Love it
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Родната полиция
... Утре ще ходя, ама кво да ти кажа, някак си знам как ще получа писмо, че след дву месечно адско търсене под дърво и камък за съжаление не са успели да го намерят 

пробвай с писмо до блакбери да ти го локализарат по имей.. ако ползваш пак блакбери използвай безплатния софтуер за локализация на тел-а и защита http://us.blackberry.com/apps-software/protect/
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:пробвай с писмо до блакбери да ти го локализарат по имей.. ако ползваш пак блакбери използвай безплатния софтуер за локализация на тел-а и защита http://us.blackberry.com/apps-software/protect/
ако не е включен ще стане ли ?
П.П. сега гледах, ама трябва май да имам приложение за да го видя и най-важното че трябва да е включено в мрежа (мобилен оператор)

Последна промяна GKuzmanov на 16 Сеп 2011, 9:15, променена общо 1 път

blqsu4ko написа:За ГПРС незнам, но си виж ИМЕИ номера от кутията и бягаи при чичо полицай![]()
![]()
това ми се струва, че са някакви митове и легенди
може да се обади поне един намерил телефона си по този начин?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
© написа:blqsu4ko написа:За ГПРС незнам, но си виж ИМЕИ номера от кутията и бягаи при чичо полицай![]()
![]()
Работи на 101% дори. Просто трябва да докажете, че телефона е 101% ваш.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Бай Митьо написа:© написа:blqsu4ko написа:За ГПРС незнам, но си виж ИМЕИ номера от кутията и бягаи при чичо полицай![]()
![]()
Работи на 101% дори. Просто трябва да докажете, че телефона е 101% ваш.
Еми имам кутия имам си всички документи, имам договор за лизинг с М-тел, тоест има шанс да го намерят така ли ?
П.П. А в този случай в кое РПУ да ходя ??? Най-близкото до работното място (защото там са ми ги гепили) или най-близкото по местоживеене >??

П.П. А в този случай в кое РПУ да ходя ??? Най-близкото до работното място (защото там са ми ги гепили) или най-близкото по местоживеене >??
Няма значение в кое, включат ли го, по номера веднага ще го открият, дори и да е сложена друга карта.Жената така губи телефон, и се намери телефона в Пазарджик, че се използа, та ходихме да се разправяме.Колега на сбирката снощи беше ли в теб? Ще разпитам и др. колега от снощи, но никой не е казвал да е намерено нещо.Вероятност да си го оставил някъде? Аз редовно го забравям при касиерите на разни бензиностанции :
Няма значение в кое, включат ли го, по номера веднага ще го открият, дори и да е сложена друга карта.Жената така губи телефон, и се намери телефона в Пазарджик, че се използа, та ходихме да се разправяме.Колега на сбирката снощи беше ли в теб? Ще разпитам и др. колега от снощи, но никой не е казвал да е намерено нещо.Вероятност да си го оставил някъде? Аз редовно го забравям при касиерите на разни бензиностанции :
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
не не, последно го ползвах във вторник и го оставих на бюрото, вчера ми потрябва и намерих само калъфчето
сега отивам да подавам сигнал. ЗАРАДВАХТЕ МЕ
Мерси за отговорите !!!!
все пак ако скивате между другото някъде по заложните къщи драснете адрес да се разходя 

Мерси за отговорите !!!!

GKuzmanov написа:acer написа:пробвай с писмо до блакбери да ти го локализарат по имей.. ако ползваш пак блакбери използвай безплатния софтуер за локализация на тел-а и защита http://us.blackberry.com/apps-software/protect/
ако не е включен ще стане ли ?
П.П. сега гледах, ама трябва май да имам приложение за да го видя и най-важното че трябва да е включено в мрежа (мобилен оператор)
не съм сигурен, но мисля че телефона го намират по тяхни си параметри, т.е на която и мрежа да работи, ако имаше инсталиран блакбери протект щеше да го локализираш/заключиш при поставяне на сим карта в него!!! дефакто телефона не става за нищо! паролата е на сърварите в rim и не става в някой оказион да го отключат за 5лв!! това е и една от причините големите фирми да подаряват блакберита на служителите си.. пробвай да пишеш на rim, ако искат могат да ти го намерят, само не знам дали законово имат право и имат ли полица да помагат на клиенти при изгубени телефони
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
от полицията могат да го открият(засекът)На един приятел му откраднаха тел. е го откриха в....Гърция 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Отиваш и подаваш молба в районното където ти е откраднат, в момента, в който се включи се засича и мобилния оператор изпраща данните по Сим Карта на Полицият, те ти звънят и ти казват, в кое районно да се явиш.
Ако го търсиш в заложна къща, най-рано след 15 дни
Ако го търсиш в заложна къща, най-рано след 15 дни

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Преди няколко години откраднаха моя и на приятел. Неговия го намериха и после му го крадоха още 2 пъти и всичките го намериха
Аз обаче, явно съм объркал имеи номера, защото като откриха моя хората били представили гаранционна карта...

Аз обаче, явно съм объркал имеи номера, защото като откриха моя хората били представили гаранционна карта...
Live it like you Love it
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Много съм разочарован от 2ро РПУ
как може 2 часа да вися за 2 листа писане ...
Влизам и на вратата ме посреща полицай и няква върла селянка дето работи с има няма 19 букви от азбуката и след третия и опит разбрах че ме пита : Сзъ ко иате
след 25минути чакане и слушане на спор между 2 сиганки коя е по арна дойде чичко полицай ( тука мога да кажа, че беше много любезен и разбран човек, обясни ми всичко как да напиша и т.н. ), даде ми бланки всичко ток и жица. Неочаквано влезнаха 5-6 човека и мъкнат некво момче има няма 2 метра, 50кила със зор
. Момчето вика стига ме бутахте, а куките ( беха глутниците дето се товарат по 5-6 човека в ръждивите ленд роувъри) му викат: мълчи искаш пак ли да те биеме
.... Гледах те така
2-3 минути и си продължих да пиша. Тъкмо привършвам и моя човек докато обясняваше на една лелка как да стигне до паспортното (което е в съседната сграда) му звънна радиостанцията и газзззз по стълбите
(викам си тоя ще дойде)
Минаха 10 минаха 20 минути освен опашка за пишещи жалба нищо не става
Викам си айда да ходя да питам, отивам при селинджърката, тя ми отговаря: Ша дое дознателу. ОК пуших 1 цигара говорих по телефона пуших още 1 цигара и тъкмо влизам и гледам всички си дават обяснителните записки
на един квадратен катаджия и си тръгват
викам си аааа не чаках толкова много време, няма си дам на тая поничка показанията
След което последваха нови 26 минути чакане докато се върна полицая и ми взе нещата. При което аз го питам защо съм чакал толкова време и той ми казва че в петък "детективите/дознателите" си тръгват на обяд и той работи едновременно на 3 длъжности
Дано горе долу сте схванали приключението, че още ми е нервно !!! Как може да седа 2 часа в фоаето и да няма кой да ти каже, че дознател няма и че това си е полицай който си има съвсем други задължения от тези да се занимава с крадени неща ....

как може 2 часа да вися за 2 листа писане ...
Влизам и на вратата ме посреща полицай и няква върла селянка дето работи с има няма 19 букви от азбуката и след третия и опит разбрах че ме пита : Сзъ ко иате

Минаха 10 минаха 20 минути освен опашка за пишещи жалба нищо не става

След което последваха нови 26 минути чакане докато се върна полицая и ми взе нещата. При което аз го питам защо съм чакал толкова време и той ми казва че в петък "детективите/дознателите" си тръгват на обяд и той работи едновременно на 3 длъжности

Дано горе долу сте схванали приключението, че още ми е нервно !!! Как може да седа 2 часа в фоаето и да няма кой да ти каже, че дознател няма и че това си е полицай който си има съвсем други задължения от тези да се занимава с крадени неща ....

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2