Откраднато или Изгубено

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Откраднато или Изгубено

Мнение от GKuzmanov » 15 Сеп 2011, 18:17

Колеги май си загубих боровинката :confused: , днес установих че телефона го няма нито в офиса нито в къщи нито в колата ...

Ей така изглежда :Изображение идеята ми е да споделите къде сте виждали такъв модел по заложните къщи ! Аз ще си го позная, просто ми трябва информация къде има такива модели.

П.П. Дали може да се фане с GPRS ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Откраднато или Изгубено

Мнение от blqsu4ko » 15 Сеп 2011, 18:36

За ГПРС незнам, но си виж ИМЕИ номера от кутията и бягаи при чичо полицай :mhihi: :mhihi:
Те ще го намерят ако се ползва!
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 15 Сеп 2011, 18:41

Родната полиция :shock: ... Утре ще ходя, ама кво да ти кажа, някак си знам как ще получа писмо, че след дву месечно адско търсене под дърво и камък за съжаление не са успели да го намерят :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Сеп 2011, 19:31

пробвай с писмо до блакбери да ти го локализарат по имей.. ако ползваш пак блакбери използвай безплатния софтуер за локализация на тел-а и защита http://us.blackberry.com/apps-software/protect/
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 16 Сеп 2011, 9:05

acer написа:пробвай с писмо до блакбери да ти го локализарат по имей.. ако ползваш пак блакбери използвай безплатния софтуер за локализация на тел-а и защита http://us.blackberry.com/apps-software/protect/

ако не е включен ще стане ли ?

П.П. сега гледах, ама трябва май да имам приложение за да го видя и най-важното че трябва да е включено в мрежа (мобилен оператор) :dunno:
Последна промяна GKuzmanov на 16 Сеп 2011, 9:15, променена общо 1 път
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Сеп 2011, 9:15

blqsu4ko написа:За ГПРС незнам, но си виж ИМЕИ номера от кутията и бягаи при чичо полицай :mhihi: :mhihi:

това ми се струва, че са някакви митове и легенди
може да се обади поне един намерил телефона си по този начин?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 16 Сеп 2011, 9:24

© написа:
blqsu4ko написа:За ГПРС незнам, но си виж ИМЕИ номера от кутията и бягаи при чичо полицай :mhihi: :mhihi:

Работи на 101% дори. Просто трябва да докажете, че телефона е 101% ваш.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 16 Сеп 2011, 9:33

Бай Митьо написа:
© написа:

Работи на 101% дори. Просто трябва да докажете, че телефона е 101% ваш.

Еми имам кутия имам си всички документи, имам договор за лизинг с М-тел, тоест има шанс да го намерят така ли ?

П.П. А в този случай в кое РПУ да ходя ??? Най-близкото до работното място (защото там са ми ги гепили) или най-близкото по местоживеене >??
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Мнение от stoevro » 16 Сеп 2011, 9:37

П.П. А в този случай в кое РПУ да ходя ??? Най-близкото до работното място (защото там са ми ги гепили) или най-близкото по местоживеене >??
Няма значение в кое, включат ли го, по номера веднага ще го открият, дори и да е сложена друга карта.Жената така губи телефон, и се намери телефона в Пазарджик, че се използа, та ходихме да се разправяме.Колега на сбирката снощи беше ли в теб? Ще разпитам и др. колега от снощи, но никой не е казвал да е намерено нещо.Вероятност да си го оставил някъде? Аз редовно го забравям при касиерите на разни бензиностанции :
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 16 Сеп 2011, 9:43

не не, последно го ползвах във вторник и го оставих на бюрото, вчера ми потрябва и намерих само калъфчето :( сега отивам да подавам сигнал. ЗАРАДВАХТЕ МЕ :P

Мерси за отговорите !!!! :bchug: все пак ако скивате между другото някъде по заложните къщи драснете адрес да се разходя :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Сеп 2011, 10:01

GKuzmanov написа:
acer написа:пробвай с писмо до блакбери да ти го локализарат по имей.. ако ползваш пак блакбери използвай безплатния софтуер за локализация на тел-а и защита http://us.blackberry.com/apps-software/protect/

ако не е включен ще стане ли ?

П.П. сега гледах, ама трябва май да имам приложение за да го видя и най-важното че трябва да е включено в мрежа (мобилен оператор) :dunno:

не съм сигурен, но мисля че телефона го намират по тяхни си параметри, т.е на която и мрежа да работи, ако имаше инсталиран блакбери протект щеше да го локализираш/заключиш при поставяне на сим карта в него!!! дефакто телефона не става за нищо! паролата е на сърварите в rim и не става в някой оказион да го отключат за 5лв!! това е и една от причините големите фирми да подаряват блакберита на служителите си.. пробвай да пишеш на rim, ако искат могат да ти го намерят, само не знам дали законово имат право и имат ли полица да помагат на клиенти при изгубени телефони
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 16 Сеп 2011, 10:07

от полицията могат да го открият(засекът)На един приятел му откраднаха тел. е го откриха в....Гърция :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 16 Сеп 2011, 11:20

Отиваш и подаваш молба в районното където ти е откраднат, в момента, в който се включи се засича и мобилния оператор изпраща данните по Сим Карта на Полицият, те ти звънят и ти казват, в кое районно да се явиш.
Ако го търсиш в заложна къща, най-рано след 15 дни :winky:
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 16 Сеп 2011, 13:17

Преди няколко години откраднаха моя и на приятел. Неговия го намериха и после му го крадоха още 2 пъти и всичките го намериха :mhihi:
Аз обаче, явно съм объркал имеи номера, защото като откриха моя хората били представили гаранционна карта...
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 16 Сеп 2011, 19:54

Много съм разочарован от 2ро РПУ :no:
как може 2 часа да вися за 2 листа писане ...
Влизам и на вратата ме посреща полицай и няква върла селянка дето работи с има няма 19 букви от азбуката и след третия и опит разбрах че ме пита : Сзъ ко иате :kuku: след 25минути чакане и слушане на спор между 2 сиганки коя е по арна дойде чичко полицай ( тука мога да кажа, че беше много любезен и разбран човек, обясни ми всичко как да напиша и т.н. ), даде ми бланки всичко ток и жица. Неочаквано влезнаха 5-6 човека и мъкнат некво момче има няма 2 метра, 50кила със зор :shock: . Момчето вика стига ме бутахте, а куките ( беха глутниците дето се товарат по 5-6 човека в ръждивите ленд роувъри) му викат: мълчи искаш пак ли да те биеме :kuku: .... Гледах те така :shock: 2-3 минути и си продължих да пиша. Тъкмо привършвам и моя човек докато обясняваше на една лелка как да стигне до паспортното (което е в съседната сграда) му звънна радиостанцията и газзззз по стълбите :?: (викам си тоя ще дойде)
Минаха 10 минаха 20 минути освен опашка за пишещи жалба нищо не става :dunno: Викам си айда да ходя да питам, отивам при селинджърката, тя ми отговаря: Ша дое дознателу. ОК пуших 1 цигара говорих по телефона пуших още 1 цигара и тъкмо влизам и гледам всички си дават обяснителните записки :mhihi: на един квадратен катаджия и си тръгват :shock: викам си аааа не чаках толкова много време, няма си дам на тая поничка показанията :kuku:
След което последваха нови 26 минути чакане докато се върна полицая и ми взе нещата. При което аз го питам защо съм чакал толкова време и той ми казва че в петък "детективите/дознателите" си тръгват на обяд и той работи едновременно на 3 длъжности :kuku:

Дано горе долу сте схванали приключението, че още ми е нервно !!! Как може да седа 2 часа в фоаето и да няма кой да ти каже, че дознател няма и че това си е полицай който си има съвсем други задължения от тези да се занимава с крадени неща ....
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата