Лазерен епилатор за вкъщи?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Лазерен епилатор за вкъщи?
krystal написа:BMWMHartge написа:Знам го Филипса, но той е фотоепилатор, а в форумите препоръчват повече лазерните? Реално мен ме интересува това, че като си направя колкото трябва процедури (5-7) колко време няма да поникнат космите?
А би ли обяснил, защо препоръчват лазерите?
Аз лично, когато се интересyвах останах с точно обратното впечатление и предпочетох фотоепилацията. Факт е обаче, че при всеки се повлиява различно и е много важно да е качествен апарата.
темата лазерен срещу фотоепилатор е като порше вс. гтр
всеки си носи своята истина, факт е че и двете махат космите, така че квото и да погледне човек пак ще постигне до некъв резултат
No bling at the Ring
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Но никаде не разбрах някой да каже "Ти няма да имаш косми 5 години след процедурите" ...
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
BMWMHartge написа:Но никаде не разбрах някой да каже "Ти няма да имаш косми 5 години след процедурите" ...
Мечти, ехх мечти..

Ако искаш да сме оптимисти, пробвай..може да си от изключенията, които се повлияват много добре. Въпросната машинка не съм ползвала, ходила съм в стyдио и месеци по късно резyлтата се обезличи..

Това е индивидyално за всеки.. особено, когато става въпрос за окосмяване и обезкосмяване.

по принцип при лазерната епилация ефекта е с натрупване, така че трябва да си направиш там всички процедури, 6 или 7..
но наистина, ефекта не е това, което се пропагандира
най-силен ефект има при хора със светла кожа и тъмни косми, щото лАзар атакува меланина
но наистина, ефекта не е това, което се пропагандира
най-силен ефект има при хора със светла кожа и тъмни косми, щото лАзар атакува меланина
No bling at the Ring
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2