Лазерен епилатор за вкъщи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Лазерен епилатор за вкъщи?

Мнение от BadAngel » 21 Сеп 2011, 20:24

krystal написа:
BMWMHartge написа:Знам го Филипса, но той е фотоепилатор, а в форумите препоръчват повече лазерните? Реално мен ме интересува това, че като си направя колкото трябва процедури (5-7) колко време няма да поникнат космите?

А би ли обяснил, защо препоръчват лазерите?
Аз лично, когато се интересyвах останах с точно обратното впечатление и предпочетох фотоепилацията. Факт е обаче, че при всеки се повлиява различно и е много важно да е качествен апарата.

темата лазерен срещу фотоепилатор е като порше вс. гтр

всеки си носи своята истина, факт е че и двете махат космите, така че квото и да погледне човек пак ще постигне до некъв резултат
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 22 Сеп 2011, 3:48

Но никаде не разбрах някой да каже "Ти няма да имаш косми 5 години след процедурите" ...
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Сеп 2011, 4:12

BMWMHartge написа:Но никаде не разбрах някой да каже "Ти няма да имаш косми 5 години след процедурите" ...

Мечти, ехх мечти.. :lol:
Ако искаш да сме оптимисти, пробвай..може да си от изключенията, които се повлияват много добре. Въпросната машинка не съм ползвала, ходила съм в стyдио и месеци по късно резyлтата се обезличи.. :dunno:
Това е индивидyално за всеки.. особено, когато става въпрос за окосмяване и обезкосмяване. :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Сеп 2011, 4:24

по принцип при лазерната епилация ефекта е с натрупване, така че трябва да си направиш там всички процедури, 6 или 7..

но наистина, ефекта не е това, което се пропагандира

най-силен ефект има при хора със светла кожа и тъмни косми, щото лАзар атакува меланина
No bling at the Ring

Предишна

Назад към Извън Темата