Новобранец с някои въпроси :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d 150hp

Новобранец с някои въпроси :)

Мнение от slepok » 23 Сеп 2011, 14:04

Здравейте колеги,
Снощи след дълго умуване каква кола да си купя, от къде и т.н, се прибрах от Дупница с БМВ 320д фейслифт. Много съм развълнуван и радостен от покупката (по късно ще кача някоя снимка).
Но понеже беше почивен ден, и пичовете от КАТ почиваха, не можах да си изкарам транзитни номера. Та.. както и да е, от автокъщата направиха някой друг шмекер и ми изкараха някакви измислени номера, които ми казаха преди да отида да регистрирам колата в КАТ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги махна. Та въпроса ми е, дали няма да се заядат в КАТ за това, че няма никакви транзитни номера и как ще съм я докарал и т.н.? Първа кола ми е, първа регистрация ще ми е.. за това ви моля за помощ, че идея си нямам какво ще става там :) Лек ден

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Re: Новобранец с някои въпроси :)

Мнение от Malik » 23 Сеп 2011, 14:28

Естествено, че ще ги махнеш. А ако някой изобщо те попита, казваш, че си я докарал с репатрак ;)

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 23 Сеп 2011, 14:30

Качваш я на пътна помощ и я сваляш пред КАТ. Имаш си документи , че колата е твоя. Не би трябвало да имаш никакви проблеми. И аз на моята Алфа нямах номера дори транзитни. Свалихме я от пътната помощ , на канала , номерата и си се кефиш. Успех :yes: 80 кинта ще изгориш с КАТ мисля :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Сеп 2011, 14:52

slepok написа:Здравейте колеги,
Снощи след дълго умуване каква кола да си купя, от къде и т.н, се прибрах от Дупница с БМВ 320д фейслифт. Много съм развълнуван и радостен от покупката (по късно ще кача някоя снимка).
Но понеже беше почивен ден, и пичовете от КАТ почиваха, не можах да си изкарам транзитни номера. Та.. както и да е, от автокъщата направиха някой друг шмекер и ми изкараха някакви измислени номера, които ми казаха преди да отида да регистрирам колата в КАТ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги махна. Та въпроса ми е, дали няма да се заядат в КАТ за това, че няма никакви транзитни номера и как ще съм я докарал и т.н.? Първа кола ми е, първа регистрация ще ми е.. за това ви моля за помощ, че идея си нямам какво ще става там :) Лек ден

Сваляш номерата ти самият или в градинката на КАТ на малко по-скришно място(аз така съм правил) или непосредствено преди КАТ. Ако те питат има ли номера казваш няма, ако питат, а как я докара казваш с платформа, ако те гепи куката докато караш без номера играеш тъпака - от автокъщата идвам към КАТ съм тръгнал, казаха ми, че няма проблем да карам така до КАТ и някви такива. Малко по-тъпи изречения ползваш, правиш се на шматка нали да те пуснат. Нас така 2 пъти са ни пускали :mhihi: Ако не подейства кихаш някви кинти, като един друг авер и тва е. По-добре 20лв. на куките отколкото 80-100 за платформа, ама ти си знаеш де.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 23 Сеп 2011, 14:52

Дай една снимка какви номера са ти измислили :mhihi:
Иначе не си прави експеримента да припарваш към КАТ с невалидни номера или без никакви номера ;) Още като завиеш на светофара до КАТ и си чао ;)
Закарай си колата с пътна помощ/платформа до КАТ и там си я сваляш направо пред каналите ;)
Аз мога да ти закарам колата до КАТ (на платформа) срещу нормалното заплащане за София ...ако имаш интерес пиши ми ЛС.

xpl0d написа:....

Т'ва колко пъти го пробва? :winky:
Последна промяна Bavarcho на 23 Сеп 2011, 14:53, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 23 Сеп 2011, 14:52

Точно така е, както казва bivola. И аз така регистрирах мойта. Задължително с платформа и ще те питат дали е имала транзитни номера, а ти ще кажеш - не, на автовоз е дошла. Никакви проблеми :yes:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Сеп 2011, 15:06

Bavarcho написа:

Т'ва колко пъти го пробва? :winky:

Да беше прочел ли :mhihi:

Bavarcho написа:Аз мога да ти закарам колата до КАТ (на платформа) срещу нормалното заплащане за София

Ама и теб те разбирам за какво негодуваш :mhihi:
Изображение

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 23 Сеп 2011, 15:13

xpl0d написа:Ама и теб те разбирам за какво негодуваш :mhihi:

Прочетох :winky:
И не за това "негодувам"... все ми е тая дали ще му закарам колата или не! Не съм пътна помощ та да чакам от това да си изкарам хляба. Просто продавам коли и имам платформа, и мога да му свърша работа (принципно за колите които продавам предлагам карането до КАТ безплатно, пък за провинцията вадя транзитните номера също безплатно ;) ) имам си и друга работа. Предложих ако го устройва (и на прител ще взема пари поне за горивото) и аз съм свободен когато иска да я регстрира да му я закарам.

А това с карането без номера или с "някакви" не го препоръчвайте ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Сеп 2011, 15:27

Bavarcho написа:(и на прител ще взема пари поне за горивото)

:OT: Нищо лично, ама...смятай що за приятел си... :dunno:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 23 Сеп 2011, 15:30

:OT:

uCnaHeTcA написа:
Bavarcho написа:(и на прител ще взема пари поне за горивото)

:OT: Нищо лично, ама...смятай що за приятел си... :dunno:

Нали знаеш че от прител до приятел има разлика ;)
Хубаво не се изразих правилно - на познат ;)
Нали се сещаш че разхода с платформа и кола на нея е доста хубав?

Мисля че темата е за ключ?!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Сеп 2011, 16:03

Така съм съгласен вече :yes:
Иначе да, отговориха/хте му вече на колегата и следва катанеца :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 23 Сеп 2011, 18:27

Бе карай я така бе, аз като си регистрирах моята и аз бях с някви измислени номера... и вече за в КАТ ги свалих номерата. Нооо :banghead: от тая зима цялата кола мръсна а мястото на номера чииисто чистичко...... И пича от КАТ ми вика, абе къде е номера? Аз, къв номер бе? Бе ае ся не ме лъжи...не може цялата кола мръсна, цялата предница а мястото на номера чисто. Е рекох си бах мааму прецаках се, и дадох ги и от там тоя ми вика, бе ти знаеш ли че тва са фалшиви номера бе :shock: , незнам бе откъде да знам.... :mhihi: и ми вика сега ние ако искаме можем да ги съдиме тия от автокъщата.... и регистрирахме я без проблем за мен с автокъщата незнам какво става, бяхме се разбрали след като я регистрирам да им върна номерцата ноо уви....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 23 Сеп 2011, 18:39

Bavarcho написа:Иначе не си прави експеримента да припарваш към КАТ с невалидни номера или без никакви номера ;) Още като завиеш на светофара до КАТ и си чао ;)

Абе малкия ,голяма батка стана и ти бе :dummy:
Тука,на някой ,като му поникне брада и веднага става капацитет

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 23 Сеп 2011, 18:52

ей за 30-40лв как ще страдате некой път :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Назад към Извън Темата