Новобранец с някои въпроси :)
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- slepok
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d 150hp
Новобранец с някои въпроси :)
Здравейте колеги,
Снощи след дълго умуване каква кола да си купя, от къде и т.н, се прибрах от Дупница с БМВ 320д фейслифт. Много съм развълнуван и радостен от покупката (по късно ще кача някоя снимка).
Но понеже беше почивен ден, и пичовете от КАТ почиваха, не можах да си изкарам транзитни номера. Та.. както и да е, от автокъщата направиха някой друг шмекер и ми изкараха някакви измислени номера, които ми казаха преди да отида да регистрирам колата в КАТ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги махна. Та въпроса ми е, дали няма да се заядат в КАТ за това, че няма никакви транзитни номера и как ще съм я докарал и т.н.? Първа кола ми е, първа регистрация ще ми е.. за това ви моля за помощ, че идея си нямам какво ще става там
Лек ден
Снощи след дълго умуване каква кола да си купя, от къде и т.н, се прибрах от Дупница с БМВ 320д фейслифт. Много съм развълнуван и радостен от покупката (по късно ще кача някоя снимка).
Но понеже беше почивен ден, и пичовете от КАТ почиваха, не можах да си изкарам транзитни номера. Та.. както и да е, от автокъщата направиха някой друг шмекер и ми изкараха някакви измислени номера, които ми казаха преди да отида да регистрирам колата в КАТ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги махна. Та въпроса ми е, дали няма да се заядат в КАТ за това, че няма никакви транзитни номера и как ще съм я докарал и т.н.? Първа кола ми е, първа регистрация ще ми е.. за това ви моля за помощ, че идея си нямам какво ще става там

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Re: Новобранец с някои въпроси :)
Естествено, че ще ги махнеш. А ако някой изобщо те попита, казваш, че си я докарал с репатрак 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Качваш я на пътна помощ и я сваляш пред КАТ. Имаш си документи , че колата е твоя. Не би трябвало да имаш никакви проблеми. И аз на моята Алфа нямах номера дори транзитни. Свалихме я от пътната помощ , на канала , номерата и си се кефиш. Успех
80 кинта ще изгориш с КАТ мисля 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
slepok написа:Здравейте колеги,
Но понеже беше почивен ден, и пичовете от КАТ почиваха, не можах да си изкарам транзитни номера. Та.. както и да е, от автокъщата направиха някой друг шмекер и ми изкараха някакви измислени номера, които ми казаха преди да отида да регистрирам колата в КАТ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги махна. Та въпроса ми е, дали няма да се заядат в КАТ за това, че няма никакви транзитни номера и как ще съм я докарал и т.н.? Първа кола ми е, първа регистрация ще ми е.. за това ви моля за помощ, че идея си нямам какво ще става тамЛек ден
Сваляш номерата ти самият или в градинката на КАТ на малко по-скришно място(аз така съм правил) или непосредствено преди КАТ. Ако те питат има ли номера казваш няма, ако питат, а как я докара казваш с платформа, ако те гепи куката докато караш без номера играеш тъпака - от автокъщата идвам към КАТ съм тръгнал, казаха ми, че няма проблем да карам така до КАТ и някви такива. Малко по-тъпи изречения ползваш, правиш се на шматка нали да те пуснат. Нас така 2 пъти са ни пускали

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Дай една снимка какви номера са ти измислили
Иначе не си прави експеримента да припарваш към КАТ с невалидни номера или без никакви номера
Още като завиеш на светофара до КАТ и си чао
Закарай си колата с пътна помощ/платформа до КАТ и там си я сваляш направо пред каналите
Аз мога да ти закарам колата до КАТ (на платформа) срещу нормалното заплащане за София ...ако имаш интерес пиши ми ЛС.
Т'ва колко пъти го пробва?

Иначе не си прави експеримента да припарваш към КАТ с невалидни номера или без никакви номера

Закарай си колата с пътна помощ/платформа до КАТ и там си я сваляш направо пред каналите

Аз мога да ти закарам колата до КАТ (на платформа) срещу нормалното заплащане за София ...ако имаш интерес пиши ми ЛС.
xpl0d написа:....

Последна промяна Bavarcho на 23 Сеп 2011, 14:53, променена общо 1 път

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Точно така е, както казва bivola. И аз така регистрирах мойта. Задължително с платформа и ще те питат дали е имала транзитни номера, а ти ще кажеш - не, на автовоз е дошла. Никакви проблеми 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Bavarcho написа:xpl0d написа:....
Да беше прочел ли

Bavarcho написа:Аз мога да ти закарам колата до КАТ (на платформа) срещу нормалното заплащане за София
Ама и теб те разбирам за какво негодуваш

- Bavarcho
- Пантерчо
-
xpl0d написа:Ама и теб те разбирам за какво негодуваш
Прочетох

И не за това "негодувам"... все ми е тая дали ще му закарам колата или не! Не съм пътна помощ та да чакам от това да си изкарам хляба. Просто продавам коли и имам платформа, и мога да му свърша работа (принципно за колите които продавам предлагам карането до КАТ безплатно, пък за провинцията вадя транзитните номера също безплатно

А това с карането без номера или с "някакви" не го препоръчвайте

Bavarcho написа:(и на прител ще взема пари поне за горивото)

- Bavarcho
- Пантерчо
-

uCnaHeTcA написа:Bavarcho написа:(и на прител ще взема пари поне за горивото)
Нищо лично, ама...смятай що за приятел си...
Нали знаеш че от прител до приятел има разлика

Хубаво не се изразих правилно - на познат

Нали се сещаш че разхода с платформа и кола на нея е доста хубав?
Мисля че темата е за ключ?!

Така съм съгласен вече
Иначе да, отговориха/хте му вече на колегата и следва катанеца

Иначе да, отговориха/хте му вече на колегата и следва катанеца

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Бе карай я така бе, аз като си регистрирах моята и аз бях с някви измислени номера... и вече за в КАТ ги свалих номерата. Нооо
от тая зима цялата кола мръсна а мястото на номера чииисто чистичко...... И пича от КАТ ми вика, абе къде е номера? Аз, къв номер бе? Бе ае ся не ме лъжи...не може цялата кола мръсна, цялата предница а мястото на номера чисто. Е рекох си бах мааму прецаках се, и дадох ги и от там тоя ми вика, бе ти знаеш ли че тва са фалшиви номера бе
, незнам бе откъде да знам....
и ми вика сега ние ако искаме можем да ги съдиме тия от автокъщата.... и регистрирахме я без проблем за мен с автокъщата незнам какво става, бяхме се разбрали след като я регистрирам да им върна номерцата ноо уви....

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Bavarcho написа:Иначе не си прави експеримента да припарваш към КАТ с невалидни номера или без никакви номераОще като завиеш на светофара до КАТ и си чао
xpl0d написа:....
Абе малкия ,голяма батка стана и ти бе

Тука,на някой ,като му поникне брада и веднага става капацитет
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ей за 30-40лв как ще страдате некой път 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
14 мнения
• Страница 1 от 1