Високо кръвно..
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Високо кръвно..
От 2 дена имам високо кръвно 138/85 145/90. Досега съм нямал кръвно. Брат ми е фармцефт, даде ми хапчета нормализира се за 1 ден, сега пак е 135/85 и усещам леко всеки един удър на сърцето си.. Цяла седмица пих зелен чай, по 5-6 чая на ден, но казах, че не е от него. От 2 месеца отказах цигарите... Ходя на фитнес, но нещо става тия 2 дни.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Високо кръвно..
krystal написа:Извинявай нямаш ли си личен лекар?
По-добре се самоубии, отколкото да дадеш някой друг по-некомпетентен да го направи.
Да не си се развълнувал нещо ? Пии 10 капки валериан в 200 грама вода и кажи кво е положението

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
абе и аз имам от доста време , и на личен и на частен лекар ходих файда няма , изписаха ми някви хапчета подобрение нямаше
и си живуркам с високо кръвно

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
BMWMHartge написа: От 2 месеца отказах цигарите...
Свиквай........ отказването на цигарите водят след себе си и някои неприятни моменти от време на време

След известно време всичко ще си дойде на място

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

За причини не мога да кажа нищо, мога само да ти препоръчам Седатиф ПС - хомеопатично е и помага при подобни проблеми.
virtue and tranquillity
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Изключваш солта от менюто си
Спираш кафето
Увеличаваш приема на вода
Намаляш мазните храни
След седмица кръвното ти ще се нормализира

След седмица кръвното ти ще се нормализира

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Вместо маса хора във форума да ти дават идеи ТЕ как са се справили с високото кръвно, разпитай насам-натам и като ти препоръчат, отиди на кардиолог... това не е нещо, за което да ти помагат във форума...
Има значение дали ти шава артериалният кръг или сърдечният... ходи на читав лекар, да ти направят едно ЕКГ и т.н. (ако се налагат други изследвания) и тогава ще се види какво и що... можеш да дигаш кръвно поради милион причини... не се еб@вай на дребно.
Брат ти, макар и фармацефт, не може да е наясно кое лекарство е точно за теб, щото не са едно-две-три... първо трябва да се види какво поражда кръвното и после да се лекува... а не 5-за-4...
Има значение дали ти шава артериалният кръг или сърдечният... ходи на читав лекар, да ти направят едно ЕКГ и т.н. (ако се налагат други изследвания) и тогава ще се види какво и що... можеш да дигаш кръвно поради милион причини... не се еб@вай на дребно.
Брат ти, макар и фармацефт, не може да е наясно кое лекарство е точно за теб, щото не са едно-две-три... първо трябва да се види какво поражда кръвното и после да се лекува... а не 5-за-4...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колегата го написа, ходи на лекар да те види.
на колко си години ??
Не е страшно това по принцип ако се хвана рано, иначе води до увреждане на органи
Може да ти е наследствено, много хора го имат това, просто пиеш хапчета от малък
на колко си години ??
Не е страшно това по принцип ако се хвана рано, иначе води до увреждане на органи
Може да ти е наследствено, много хора го имат това, просто пиеш хапчета от малък

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
barabqga написа:
Oт това по голяма грешка няма колега ,казвам ти го от опит ,не случайно на високото кръвно му казват тихия убиец.Уврежда всички органи и опасноста от инсулт/инфаркт е много голяма.
От 10 години пия хапчета за понижаване защото след купища изследвания не се откри конкретна причина ,най вероятно е генетична обремененост(всички в рода са с високо кръвно)
Препоръчвам на всеки с тоя проблем да отиде при читав кардиолог и да си направи необходимите изследвания.
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
ти на това високо кръвно ли му викаш
високо е над 150 на 90 или 160 на 100.140 на 80 ,85 си е напълно нормално.а лекарството за високо кръвно се казва РИКИзол а за ниско ВИНОмицин 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
правилната стъпка е кардиолог, който да ти изпише хапчета
Няма значение какво и колко време (дори до края на живота си) ще пиеш - важното е да не подържаш високо кръвно
Трябва да ти изпишат най-подходящите лекарства точно за теб, защото при различните хора лекарствата за кръвно са различни! Трябва ти лекар, а не просто да си купиш аналгин от аптеката
И това за солта и мазнините е вярно
Това е от опит с мои роднини. Иначе аз пия две кафета сутринта, после отивам да ми мерят кръвното и е 120/80 ... за сега
Няма значение какво и колко време (дори до края на живота си) ще пиеш - важното е да не подържаш високо кръвно
Трябва да ти изпишат най-подходящите лекарства точно за теб, защото при различните хора лекарствата за кръвно са различни! Трябва ти лекар, а не просто да си купиш аналгин от аптеката
И това за солта и мазнините е вярно
Това е от опит с мои роднини. Иначе аз пия две кафета сутринта, после отивам да ми мерят кръвното и е 120/80 ... за сега

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Mollov написа:Вместо маса хора във форума да ти дават идеи ТЕ как са се справили с високото кръвно, разпитай насам-натам и като ти препоръчат, отиди на кардиолог... това не е нещо, за което да ти помагат във форума...

Ако пък не искаш да спазиш тези указания и си решил да се самолекуваш започни с едно сваляне на наднорменото тегло, в случай че имаш такова.
между другото спомням си като ученик, че ми измериха веднъж 140/90 и ми казаха, че малко ми е високо
. После не съм имал проблеми

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2