Статия за Денислав Шишев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Статия за Денислав Шишев

Мнение от alx » 26 Сеп 2011, 22:20

Kroki написа:Отностно клипа с ЕВО-то, Денис е с най-слабата кола от всички. Забележете как кара, за да се задържи сред първите. ;)

какво значи "най-слабата" на една къса технична писта?
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 26 Сеп 2011, 22:50

Nickelback написа:
Kroki написа:Отностно клипа с ЕВО-то, Денис е с най-слабата кола от всички. Забележете как кара, за да се задържи сред първите. ;)

А защо се хвърли на ЕВО тогава, като е по слаба :roll: Просто се чудя, не се заяждам :bchug:

Тя нека е по-слаба от Z3-ката но е по-бърза,в нашия пистов шампионат се става шампион с автомобил с 4 колесно задвижване!
п.п. Наистина обаче не мога да разбера защо хора,които нямат особени познания в автомобилния спорт са седнали да коментират таланта и финансовите възможности на някои пилоти?Нима в повечето пилоти по света и в нашата страна включително не са вложени много пари още от малки?Това се нарича правилно развитие на автомобилен състезател.Предвид техниката с която разполага Денис се справя повече от отлично!Това не е само мое лично мнение,а на всеки който има понятие от автомобилен спорт в България!Всъщност нека внеса малко яснота относно таланта на Денис!През 2009 година на дебютното си състезание се завърта в първата обиколка,след 14 обиколки борба завършва втори на минимална разлика зад първия Александър Бох.През миналата година направи тестове с болид от Формула 3 на Имола и Каталуня,като в първия си тест е с 10-то време,което е страхотно постижение като се има в предвид,че за първи път сяда на това шаси!Мисля,че на Каталуня се класира още по-напред,но не помня.Доколкото знам за тази година бяха замислили да направят цял сезон в италианската Формула 3,но за съжаление не са успяли да съберат бюджет,който със сигурност е доста голям.Така че всеки който плюе по Денис,че е пилот само с пари и без никакъв талант,то той просто не е запознат със неговата кариера,като цяло също и със автомобилния спорт,защото ако бяхте поне малко запознати нямаше да си позволявате да пишете тези неща!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Сеп 2011, 22:51

alx написа:

сигурно каквото и на друга писта- че трябва да правиш чудеса за да си отпред... е, освен ако другите пилоти не са калпави де ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Сеп 2011, 23:16

Greaddy написа:Доколкото знам за тази година бяха замислили да направят цял сезон в италианската Формула 3,но за съжаление не са успяли да съберат бюджет,който със сигурност е доста голям.

400 000 евра за сезон.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 26 Сеп 2011, 23:17

Дразни ме мисленето от сорта на:

Нямаш пари - значи си много талантлив, имаш пари - значи си готованко и не си талантлив!

Парите не определят таланта!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Сеп 2011, 23:19

Под най-слабата имах предвид конските сили.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Сеп 2011, 23:25

Kroki написа:Под най-слабата имах предвид конските сили.

както казах- на къса лошо подготвена писта (в бг всичките са такива) шасито е много по-важно от конете...
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Сеп 2011, 23:26

ms написа:
alx написа:

сигурно каквото и на друга писта- че трябва да правиш чудеса за да си отпред... е, освен ако другите пилоти не са калпави де ;)

... ми... то за да си отпред винаги трябва да правиш чудеса защото не е като да си със атомен реактор под капака а другите да въртят педалите...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Сеп 2011, 23:31

alx написа:... ми... то за да си отпред винаги трябва да правиш чудеса защото не е като да си със атомен реактор под капака а другите да въртят педалите...

а, педалите- аз мислех, че бутат ;)
добре, да ти го обясня подробно- в конкуренция с еднакви коли правиш едни чудеса, в конкуренция с по-силни коли правиш съвсем други чудеса... и странно как във втория случай се налага да правиш по-големи чудеса ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 27 Сеп 2011, 0:48

vlad0 написа:Дразни ме мисленето от сорта на:

Нямаш пари - значи си много талантлив, имаш пари - значи си готованко и не си талантлив!

Парите не определят таланта!

Няма такова нещо... Таланта няма общо с парите, но по-често тия които карат с парите, нямат талант. Не коментирам Денис, евала на момчето, но пусни си клипчета, потърси времена как с е90 М3 дават времена като на е36 м3 примерно разни чички... Еми егати, кажи ми талант ли си при тва положение.... Ми не, имаш пари за е90 и за тва караш, не защото си талант...
Моторспорта е за пари... Който иска без пари и само талант, Шаха е една чудесна нискобюджетна игра :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 27 Сеп 2011, 1:12

мдааа... Денис е '92 набор :yes: и 2006 получи първия си ///Мpower 3.2 EVO...
Някои цитати от личната му страница...
" Състезателната си кариера започва на 8 годишна възраст като картинг състезател. "
" Денис печели първото си любителско състезание по дрифт още на 14 годишна възраст при участието си на VI Нац. Събор БМВ 2007г. "
" Денис дебютира като професионалист на 06-07.06.2009г на писта Дракон (Калояново). Стартира от първа стартова позиция с най-добро време дадено в квалификациите, но след проблеми с колата завършва на 2-ра позиция. "

2009 кара
BMW E30 5.0 V8

Двигател:4.94L 90° V8
Мощност:400 к.с.
Въртящ Момент: 580 Nm
Ск. Кутия:6-степенна ръчна
Задвижване:Задно
Ролбар:OMP
Седалки:Sparco
Амортисиори:Intrax RS
Спирачки:AP Racing
Тегло 1220 кг.

2010 кара
BMW Z3 5.0 V10

Двигател:V10 (от ///М6)
Мощност:530 к.с.
Въртящ Момент:600 Nm
Ск. Кутия:7-speed SMG
Задвижване:Задно
Ролбар:Custom Cages
Седалки:Recaro
Амортисиори:Intrax RS
Спирачки:AP Racing
Тегло :1420 кг.
Видео Денислав Шишев 0-340km/h с BMW Z3

Кара на пистовия (където караше BMWта) и планинския (там беше с Тoyota Celica) шампионат в България и Formula 3
В момента е с EVO за което нямам много инфо. за това и не пиша...
Според мен КАРА и то МНОГО ... :bowdown: Малко хора могат да се похвалят с подобни успехи и коли, без значение кой му дава парите и т.н.
Изображение
... фактите говорят ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Сеп 2011, 11:05

Нещо ми се стори , че кола 530кс 1450кг ускорява 0-300 за 14 секудни :kuku:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Сеп 2011, 12:18

acho.rs написа:Нещо ми се стори , че кола 530кс 1450кг ускорява 0-300 за 14 секудни :kuku:

Къде тва бре?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 27 Сеп 2011, 12:21

xpl0d написа:
acho.rs написа:Нещо ми се стори , че кола 530кс 1450кг ускорява 0-300 за 14 секудни :kuku:

Къде тва бре?

http://www.youtube.com/watch?v=1-xAY63i8Ww малко по нагоре го има
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Сеп 2011, 12:21

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата