Статия за Денислав Шишев
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Статия за Денислав Шишев
Kroki написа:Отностно клипа с ЕВО-то, Денис е с най-слабата кола от всички. Забележете как кара, за да се задържи сред първите.
какво значи "най-слабата" на една къса технична писта?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Nickelback написа:Kroki написа:Отностно клипа с ЕВО-то, Денис е с най-слабата кола от всички. Забележете как кара, за да се задържи сред първите.
А защо се хвърли на ЕВО тогава, като е по слабаПросто се чудя, не се заяждам
Тя нека е по-слаба от Z3-ката но е по-бърза,в нашия пистов шампионат се става шампион с автомобил с 4 колесно задвижване!
п.п. Наистина обаче не мога да разбера защо хора,които нямат особени познания в автомобилния спорт са седнали да коментират таланта и финансовите възможности на някои пилоти?Нима в повечето пилоти по света и в нашата страна включително не са вложени много пари още от малки?Това се нарича правилно развитие на автомобилен състезател.Предвид техниката с която разполага Денис се справя повече от отлично!Това не е само мое лично мнение,а на всеки който има понятие от автомобилен спорт в България!Всъщност нека внеса малко яснота относно таланта на Денис!През 2009 година на дебютното си състезание се завърта в първата обиколка,след 14 обиколки борба завършва втори на минимална разлика зад първия Александър Бох.През миналата година направи тестове с болид от Формула 3 на Имола и Каталуня,като в първия си тест е с 10-то време,което е страхотно постижение като се има в предвид,че за първи път сяда на това шаси!Мисля,че на Каталуня се класира още по-напред,но не помня.Доколкото знам за тази година бяха замислили да направят цял сезон в италианската Формула 3,но за съжаление не са успяли да съберат бюджет,който със сигурност е доста голям.Така че всеки който плюе по Денис,че е пилот само с пари и без никакъв талант,то той просто не е запознат със неговата кариера,като цяло също и със автомобилния спорт,защото ако бяхте поне малко запознати нямаше да си позволявате да пишете тези неща!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
alx написа:Kroki написа:Отностно клипа с ЕВО-то, Денис е с най-слабата кола от всички. Забележете как кара, за да се задържи сред първите.
сигурно каквото и на друга писта- че трябва да правиш чудеса за да си отпред... е, освен ако другите пилоти не са калпави де

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Greaddy написа:Доколкото знам за тази година бяха замислили да направят цял сезон в италианската Формула 3,но за съжаление не са успяли да съберат бюджет,който със сигурност е доста голям.
400 000 евра за сезон.

Дразни ме мисленето от сорта на:
Нямаш пари - значи си много талантлив, имаш пари - значи си готованко и не си талантлив!
Парите не определят таланта!
Нямаш пари - значи си много талантлив, имаш пари - значи си готованко и не си талантлив!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Под най-слабата имах предвид конските сили.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Под най-слабата имах предвид конските сили.
както казах- на къса лошо подготвена писта (в бг всичките са такива) шасито е много по-важно от конете...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
ms написа:alx написа:Kroki написа:Отностно клипа с ЕВО-то, Денис е с най-слабата кола от всички. Забележете как кара, за да се задържи сред първите.
сигурно каквото и на друга писта- че трябва да правиш чудеса за да си отпред... е, освен ако другите пилоти не са калпави де
... ми... то за да си отпред винаги трябва да правиш чудеса защото не е като да си със атомен реактор под капака а другите да въртят педалите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
alx написа:... ми... то за да си отпред винаги трябва да правиш чудеса защото не е като да си със атомен реактор под капака а другите да въртят педалите...
а, педалите- аз мислех, че бутат

добре, да ти го обясня подробно- в конкуренция с еднакви коли правиш едни чудеса, в конкуренция с по-силни коли правиш съвсем други чудеса... и странно как във втория случай се налага да правиш по-големи чудеса

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
vlad0 написа:Дразни ме мисленето от сорта на:
Няма такова нещо... Таланта няма общо с парите, но по-често тия които карат с парите, нямат талант. Не коментирам Денис, евала на момчето, но пусни си клипчета, потърси времена как с е90 М3 дават времена като на е36 м3 примерно разни чички... Еми егати, кажи ми талант ли си при тва положение.... Ми не, имаш пари за е90 и за тва караш, не защото си талант...
Моторспорта е за пари... Който иска без пари и само талант, Шаха е една чудесна нискобюджетна игра

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
мдааа... Денис е '92 набор
и 2006 получи първия си ///Мpower 3.2 EVO...
Някои цитати от личната му страница...
" Състезателната си кариера започва на 8 годишна възраст като картинг състезател. "
" Денис печели първото си любителско състезание по дрифт още на 14 годишна възраст при участието си на VI Нац. Събор БМВ 2007г. "
" Денис дебютира като професионалист на 06-07.06.2009г на писта Дракон (Калояново). Стартира от първа стартова позиция с най-добро време дадено в квалификациите, но след проблеми с колата завършва на 2-ра позиция. "
2009 кара
BMW E30 5.0 V8
Двигател:4.94L 90° V8
Мощност:400 к.с.
Въртящ Момент: 580 Nm
Ск. Кутия:6-степенна ръчна
Задвижване:Задно
Ролбар:OMP
Седалки:Sparco
Амортисиори:Intrax RS
Спирачки:AP Racing
Тегло 1220 кг.
2010 кара
BMW Z3 5.0 V10
Двигател:V10 (от ///М6)
Мощност:530 к.с.
Въртящ Момент:600 Nm
Ск. Кутия:7-speed SMG
Ролбар:Custom Cages
Седалки:Recaro
Тегло :1420 кг.
Видео Денислав Шишев 0-340km/h с BMW Z3
Кара на пистовия (където караше BMWта) и планинския (там беше с Тoyota Celica) шампионат в България и Formula 3
В момента е с EVO за което нямам много инфо. за това и не пиша...
Според мен КАРА и то МНОГО ...
Малко хора могат да се похвалят с подобни успехи и коли, без значение кой му дава парите и т.н.

... фактите говорят ...

Някои цитати от личната му страница...
" Състезателната си кариера започва на 8 годишна възраст като картинг състезател. "
" Денис печели първото си любителско състезание по дрифт още на 14 годишна възраст при участието си на VI Нац. Събор БМВ 2007г. "
" Денис дебютира като професионалист на 06-07.06.2009г на писта Дракон (Калояново). Стартира от първа стартова позиция с най-добро време дадено в квалификациите, но след проблеми с колата завършва на 2-ра позиция. "
2009 кара
BMW E30 5.0 V8
Двигател:4.94L 90° V8
Мощност:400 к.с.
Въртящ Момент: 580 Nm
Ск. Кутия:6-степенна ръчна
Ролбар:OMP
Седалки:Sparco
Тегло 1220 кг.
2010 кара
BMW Z3 5.0 V10
Двигател:V10 (от ///М6)
Мощност:530 к.с.
Въртящ Момент:600 Nm
Ск. Кутия:7-speed SMG
Ролбар:Custom Cages
Седалки:Recaro
Тегло :1420 кг.
Видео Денислав Шишев 0-340km/h с BMW Z3
Кара на пистовия (където караше BMWта) и планинския (там беше с Тoyota Celica) шампионат в България и Formula 3
В момента е с EVO за което нямам много инфо. за това и не пиша...
Според мен КАРА и то МНОГО ...

... фактите говорят ...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Нещо ми се стори , че кола 530кс 1450кг ускорява 0-300 за 14 секудни 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
acho.rs написа:Нещо ми се стори , че кола 530кс 1450кг ускорява 0-300 за 14 секудни
Къде тва бре?

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
xpl0d написа:acho.rs написа:Нещо ми се стори , че кола 530кс 1450кг ускорява 0-300 за 14 секудни
Къде тва бре?
http://www.youtube.com/watch?v=1-xAY63i8Ww малко по нагоре го има
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4