Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
alx написа:
от това че европа ни гледа нищо хубаво за нас българите няма да се случи.
най-много да ни обвинят, че държавните органи не са опазили малцинствата...
Те в Европа не могат да се справят с тях, та ние ли? Примери за потенциално опасни малцинства на запад има бол, но не смеят да гъкнат.
krystal написа:alx написа:
Те в Европа не могат да се справят с тях, та ние ли? Примери за потенциално опасни малцинства на запад има бол, но не смеят да гъкнат.
О да, те там са "БЪЛГАРИ"

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
Хора, не знам как е по България, знам как е във Видин и селията наоколо.
Напълно разбирам хората и жителите на с. Катуница. Рано или късно такова нещо щеше да се случи. Типичното нагло поведение на циганите, все едно са недосегаеми и са над закона ...
Преди години един от внуците на виден мангал влезе с джипа си в една от дискотеките във Видин, преди 2 години бивш началник на полицията във Видин загина след като го пребиха брутално, за да го оберат. Възрастните хора в селата треперят. Безброй такива случаи ...
Предполагам помните Зрънкови ... в провинцията циганите са в пъти по-нагли.
Хората ги е страх и им е дошло до гуша от такива неща, вече не се търпи..
Напълно разбирам хората и жителите на с. Катуница. Рано или късно такова нещо щеше да се случи. Типичното нагло поведение на циганите, все едно са недосегаеми и са над закона ...
Преди години един от внуците на виден мангал влезе с джипа си в една от дискотеките във Видин, преди 2 години бивш началник на полицията във Видин загина след като го пребиха брутално, за да го оберат. Възрастните хора в селата треперят. Безброй такива случаи ...
Предполагам помните Зрънкови ... в провинцията циганите са в пъти по-нагли.
Хората ги е страх и им е дошло до гуша от такива неща, вече не се търпи..
virtue and tranquillity
да де. ерго въпроса ми какво хубаво/ по-различно ще ни се случи на нас българите сега като ни гледа европата... ако нещо се случи то ще са камъни в нашата градина...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Дванадесет годишно дете, е мятало камъни срещу полицията
Това ако е вярно....
http://www.focus-news.net/?id=n1569970

http://www.focus-news.net/?id=n1569970
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
БТВ , май пак си го отнесе в Пловдив тази вечер. Потрушен бус и камера, някой да знае повече .....
Последна промяна Tenata на 26 Сеп 2011, 23:33, променена общо 1 път

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
Защо да са камъни в нашата градина? Франция - миналата година - камъни в тяхната градина ли беше екстрадацията на българските и румънски цигани от страната?
Тва са двойни стандарти за мен
Всяко нещо си има граница на предела.
Тва са двойни стандарти за мен

Всяко нещо си има граница на предела.
virtue and tranquillity
alx написа:да де. ерго въпроса ми какво хубаво/ по-различно ще ни се случи на нас българите сега като ни гледа европата... ако нещо се случи то ще са камъни в нашата градина...
За хyбаво не знам, но ний и до сега хyбаво не сме видяли..

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Аз пък все си мисля, че Европа се плаши от безредици и от ненормалници. Така че нека ни види добре. Ако гърците не протестираха нон стоп, до сега с тези дългове да са ги приравнили на нашия стандарт - със 200 евра средна заплата. Но не го направиха защото знаят, че ония са луди и ще си подпалят държавата. В крайна сметка им отпуснаха доста голяма сума да си закърпят положението. В нашия случай може яко да ни натиснат да накараме мангалите да спазват стриктно законите.
krystal написа:alx написа:да де. ерго въпроса ми какво хубаво/ по-различно ще ни се случи на нас българите сега като ни гледа европата... ако нещо се случи то ще са камъни в нашата градина...
За хyбаво не знам, но ний и до сега хyбаво не сме видяли..
всичко е относително... ние и реално лошо не сме видяли- сега може да ни кажат- не можете да си интегрирате малцинствата- спираме ви парите по това направление... и циганите като обеднеят още повече ще станат още по-гладни...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Вече чашата е преляла,не се търпи повече
Не знам какво ще стане от тук нататък,дано найстина не се поъули случая и да има наказания и присъди за УБИЙЦИТЕ защото като гледах репортажа по една от телевизийте даваха бащата на загиналото момче дето са го згазили и направо не можах да повярвам
да видиш как мачкат детето ти нарочно и да не можеш да направиш нищо

Не знам какво ще стане от тук нататък,дано найстина не се поъули случая и да има наказания и присъди за УБИЙЦИТЕ защото като гледах репортажа по една от телевизийте даваха бащата на загиналото момче дето са го згазили и направо не можах да повярвам

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ И ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА: Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии. -Да не плащам ток. -Да не плащам вода. -Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите. -Да ми дават общински жилища. -Да не плащам наем на жилищата. -Да строя където си поискам. -Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ. -Да яздя кон по улици и булеварди. -Да не си чистя лайната на коня. -Да работя- БЕЗРАБОТЕН. -Да прецаквам българите. -Да си правя каквото си искам. -Да нямам никакви задължения. -Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили. -Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано. -Да мога да зъмърсявам всичко наоколо. -Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно. -Да не си признавам децата и майката на децата ми да получава големи помощи. -Да не ме интересува нищо в тая държава. -Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии. -Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам. -Искам в България да останат само цигани. -Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко. -Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата. -Искам всичко да се разруши и да се срине. -Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили. -Искам да увеличите детските надбавки още повече, че в момента са само 3 пъти по- високи от българските в лева на дете не ни стигат. -Искам моя дял от единия милиярд, отиващ за традиционно трайно безработните. -Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските. -Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната. -Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно. -Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега. -Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца. -Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля. -Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас. -Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано. -Искам България за циганите. -Искам после цяла Европа. В България е ежедневе да има безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, продажба на деца, професия-безработен, феномена- самотна социално слаба майка нямаща никаква възможност да отгледа и едно, но въпреки това да има 23 деца. Нагласяването на помощите и насочването на социалните услуги само към циганите постепенно уби българския етнос! Това е геноцид дами и господа, това е геноцид над българите-

това с коня го видях днес,серизоно,на ул.202 някЪф си шпореше кончето по тротоара 

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Сега като се замисля, за толкова години нищо хубаво не съм видял от мангалите. Вземам го на работа, работи една седмица и после се изнася със всичко което може да носи. Винаги имам едно на ум че може да ме завлече и в повечето случаи така и става, последния път един мангал ми изряза кабелите на едни много скъпи помпи, открадна и телевизора който бях оставил на момчетата и не знам още какво е гепил.
Неграмотни, крадливи и нагли, за какво са нужни на обществото ни, не си плащат ток, вода и данъци и си правят каквото искат. За тях няма закони, защото те избират управляващата власт, и за няколко кебапчета и една бира после ние теглим от тия дебелосери лентяи в парламента.
Неграмотни, крадливи и нагли, за какво са нужни на обществото ни, не си плащат ток, вода и данъци и си правят каквото искат. За тях няма закони, защото те избират управляващата власт, и за няколко кебапчета и една бира после ние теглим от тия дебелосери лентяи в парламента.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Много добре си го написал колега ама много
всичко ми хареса,но най вече това
п.с. чудя се на тия управници толкова ли им е акъла и немогат да застанат с ясна позиция по много въпроси както и този с циганите...нима са им толкова ценни гласчетата,че си продават гъза на тая напаст...не усъзнават ли,че ако застанат "зад нас" могат да спечелят много повече гласове... и то без да ги купуват...
по случая две песни....
http://vbox7.com/play:9c03340e
http://www.youtube.com/watch?v=yCIq9Aqm ... re=related

ivoo написа:-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.
п.с. чудя се на тия управници толкова ли им е акъла и немогат да застанат с ясна позиция по много въпроси както и този с циганите...нима са им толкова ценни гласчетата,че си продават гъза на тая напаст...не усъзнават ли,че ако застанат "зад нас" могат да спечелят много повече гласове... и то без да ги купуват...
по случая две песни....
http://vbox7.com/play:9c03340e
http://www.youtube.com/watch?v=yCIq9Aqm ... re=related
Последна промяна sean-john на 27 Сеп 2011, 0:19, променена общо 1 път