Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от krystal » 26 Сеп 2011, 23:25

alx написа:
от това че европа ни гледа нищо хубаво за нас българите няма да се случи.

най-много да ни обвинят, че държавните органи не са опазили малцинствата...

Те в Европа не могат да се справят с тях, та ние ли? Примери за потенциално опасни малцинства на запад има бол, но не смеят да гъкнат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 26 Сеп 2011, 23:26

krystal написа:
alx написа:

Те в Европа не могат да се справят с тях, та ние ли? Примери за потенциално опасни малцинства на запад има бол, но не смеят да гъкнат.

О да, те там са "БЪЛГАРИ" :banghead: :banghead: :bang: :bang: :bang: После не искат и да чуят за "БЪЛГАРИН" :bang: :bang: :bang: :bang: :banghead: :banghead:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 26 Сеп 2011, 23:27

Хора, не знам как е по България, знам как е във Видин и селията наоколо.
Напълно разбирам хората и жителите на с. Катуница. Рано или късно такова нещо щеше да се случи. Типичното нагло поведение на циганите, все едно са недосегаеми и са над закона ...
Преди години един от внуците на виден мангал влезе с джипа си в една от дискотеките във Видин, преди 2 години бивш началник на полицията във Видин загина след като го пребиха брутално, за да го оберат. Възрастните хора в селата треперят. Безброй такива случаи ...

Предполагам помните Зрънкови ... в провинцията циганите са в пъти по-нагли.

Хората ги е страх и им е дошло до гуша от такива неща, вече не се търпи..
virtue and tranquillity

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Сеп 2011, 23:28

krystal написа:
alx написа:

да де. ерго въпроса ми какво хубаво/ по-различно ще ни се случи на нас българите сега като ни гледа европата... ако нещо се случи то ще са камъни в нашата градина... :oops:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Сеп 2011, 23:30

Дванадесет годишно дете, е мятало камъни срещу полицията :shock: Това ако е вярно....
http://www.focus-news.net/?id=n1569970
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 26 Сеп 2011, 23:31

БТВ , май пак си го отнесе в Пловдив тази вечер. Потрушен бус и камера, някой да знае повече .....
Последна промяна Tenata на 26 Сеп 2011, 23:33, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 26 Сеп 2011, 23:31

Защо да са камъни в нашата градина? Франция - миналата година - камъни в тяхната градина ли беше екстрадацията на българските и румънски цигани от страната?
Тва са двойни стандарти за мен :dunno:
Всяко нещо си има граница на предела.
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 26 Сеп 2011, 23:34

alx написа:да де. ерго въпроса ми какво хубаво/ по-различно ще ни се случи на нас българите сега като ни гледа европата... ако нещо се случи то ще са камъни в нашата градина... :oops:

За хyбаво не знам, но ний и до сега хyбаво не сме видяли.. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 26 Сеп 2011, 23:37

krystal написа:
alx написа:

Аз пък все си мисля, че Европа се плаши от безредици и от ненормалници. Така че нека ни види добре. Ако гърците не протестираха нон стоп, до сега с тези дългове да са ги приравнили на нашия стандарт - със 200 евра средна заплата. Но не го направиха защото знаят, че ония са луди и ще си подпалят държавата. В крайна сметка им отпуснаха доста голяма сума да си закърпят положението. В нашия случай може яко да ни натиснат да накараме мангалите да спазват стриктно законите.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Сеп 2011, 23:39

krystal написа:
alx написа:да де. ерго въпроса ми какво хубаво/ по-различно ще ни се случи на нас българите сега като ни гледа европата... ако нещо се случи то ще са камъни в нашата градина... :oops:

За хyбаво не знам, но ний и до сега хyбаво не сме видяли.. :dunno:

всичко е относително... ние и реално лошо не сме видяли- сега може да ни кажат- не можете да си интегрирате малцинствата- спираме ви парите по това направление... и циганите като обеднеят още повече ще станат още по-гладни...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 26 Сеп 2011, 23:40

Вече чашата е преляла,не се търпи повече :ranting:
Не знам какво ще стане от тук нататък,дано найстина не се поъули случая и да има наказания и присъди за УБИЙЦИТЕ защото като гледах репортажа по една от телевизийте даваха бащата на загиналото момче дето са го згазили и направо не можах да повярвам :shock: :shock: да видиш как мачкат детето ти нарочно и да не можеш да направиш нищо :bang: :bang:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 26 Сеп 2011, 23:57

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ И ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА: Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии. -Да не плащам ток. -Да не плащам вода. -Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите. -Да ми дават общински жилища. -Да не плащам наем на жилищата. -Да строя където си поискам. -Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ. -Да яздя кон по улици и булеварди. -Да не си чистя лайната на коня. -Да работя- БЕЗРАБОТЕН. -Да прецаквам българите. -Да си правя каквото си искам. -Да нямам никакви задължения. -Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили. -Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано. -Да мога да зъмърсявам всичко наоколо. -Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно. -Да не си признавам децата и майката на децата ми да получава големи помощи. -Да не ме интересува нищо в тая държава. -Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии. -Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам. -Искам в България да останат само цигани. -Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко. -Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата. -Искам всичко да се разруши и да се срине. -Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили. -Искам да увеличите детските надбавки още повече, че в момента са само 3 пъти по- високи от българските в лева на дете не ни стигат. -Искам моя дял от единия милиярд, отиващ за традиционно трайно безработните. -Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските. -Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната. -Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно. -Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега. -Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца. -Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля. -Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас. -Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано. -Искам България за циганите. -Искам после цяла Европа. В България е ежедневе да има безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, продажба на деца, професия-безработен, феномена- самотна социално слаба майка нямаща никаква възможност да отгледа и едно, но въпреки това да има 23 деца. Нагласяването на помощите и насочването на социалните услуги само към циганите постепенно уби българския етнос! Това е геноцид дами и господа, това е геноцид над българите-
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 27 Сеп 2011, 0:01

това с коня го видях днес,серизоно,на ул.202 някЪф си шпореше кончето по тротоара :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 27 Сеп 2011, 0:06

Сега като се замисля, за толкова години нищо хубаво не съм видял от мангалите. Вземам го на работа, работи една седмица и после се изнася със всичко което може да носи. Винаги имам едно на ум че може да ме завлече и в повечето случаи така и става, последния път един мангал ми изряза кабелите на едни много скъпи помпи, открадна и телевизора който бях оставил на момчетата и не знам още какво е гепил.
Неграмотни, крадливи и нагли, за какво са нужни на обществото ни, не си плащат ток, вода и данъци и си правят каквото искат. За тях няма закони, защото те избират управляващата власт, и за няколко кебапчета и една бира после ние теглим от тия дебелосери лентяи в парламента.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 27 Сеп 2011, 0:07

Много добре си го написал колега ама много :yes: всичко ми хареса,но най вече това

ivoo написа:-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.

п.с. чудя се на тия управници толкова ли им е акъла и немогат да застанат с ясна позиция по много въпроси както и този с циганите...нима са им толкова ценни гласчетата,че си продават гъза на тая напаст...не усъзнават ли,че ако застанат "зад нас" могат да спечелят много повече гласове... и то без да ги купуват...

по случая две песни....

http://vbox7.com/play:9c03340e

http://www.youtube.com/watch?v=yCIq9Aqm ... re=related
Последна промяна sean-john на 27 Сеп 2011, 0:19, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата