Статия за Денислав Шишев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Re: Статия за Денислав Шишев

Мнение от DrivinGGoD » 27 Сеп 2011, 12:39

Слушам и не вярвам на очите си :shock: както се казва :smoke: ... толкова глупости се изписаха тук :mhihi: ... а повечето хора нямат ни най-малка представа от човека, за който говорят :banghead: :dummy: нито от автомобилния спорт у нас, а може би и като цяло... сигурен съм, че повечето от хората в този форум не са били дори близко до лимита на собствените си автомобили от по 100-200 коня и то по нормалните пътища, камоли на коли от по 500-600 коня на писта... оставете хората да си карат карането...

Ясно е, че в България сме кой от кой по-голям талант и "с тия пари ще ги направим сами да си говорят"... оставете тези си приказки за себе си, поне докато твърденията ви не се докажат... иначе си остават празни приказки... а и историята показва много опровержения на такива твърдения...

Съгласен съм, че както каза Алекс е по-лесно с пари без талант да се бориш, отколкото с талант ама без нищо зад себе си... но все пак не омаловажавайте способностите на хора, които са постигнали повече от вас и не го отдавайте само на пари :winky:

Аз лично съм имал удоволствието да го гледам и да карам с него на пистата и въпреки малкото опит, възможности и познания, които имам, смея да твърдя, че е страхотен пилот с голям талант...
Последна промяна DrivinGGoD на 27 Сеп 2011, 12:46, променена общо 1 път
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 27 Сеп 2011, 12:46

kalin4o0o_ написа:мдааа... Денис е '92 набор :yes: и 2006 получи първия си ///Мpower 3.2 EVO...
Някои цитати от личната му страница...
" Състезателната си кариера започва на 8 годишна възраст като картинг състезател. "
" Денис печели първото си любителско състезание по дрифт още на 14 годишна възраст при участието си на VI Нац. Събор БМВ 2007г. "
" Денис дебютира като професионалист на 06-07.06.2009г на писта Дракон (Калояново). Стартира от първа стартова позиция с най-добро време дадено в квалификациите, но след проблеми с колата завършва на 2-ра позиция. "

2009 кара
BMW E30 5.0 V8

Двигател:4.94L 90° V8
Мощност:400 к.с.
Въртящ Момент: 580 Nm
Ск. Кутия:6-степенна ръчна
Задвижване:Задно
Ролбар:OMP
Седалки:Sparco
Амортисиори:Intrax RS
Спирачки:AP Racing
Тегло 1220 кг.

2010 кара
BMW Z3 5.0 V10

Двигател:V10 (от ///М6)
Мощност:530 к.с.
Въртящ Момент:600 Nm
Ск. Кутия:7-speed SMG
Задвижване:Задно
Ролбар:Custom Cages
Седалки:Recaro
Амортисиори:Intrax RS
Спирачки:AP Racing
Тегло :1420 кг.
Видео Денислав Шишев 0-340km/h с BMW Z3

Кара на пистовия (където караше BMWта) и планинския (там беше с Тoyota Celica) шампионат в България и Formula 3
В момента е с EVO за което нямам много инфо. за това и не пиша...
Според мен КАРА и то МНОГО ... :bowdown: Малко хора могат да се похвалят с подобни успехи и коли, без значение кой му дава парите и т.н.
Изображение
... фактите говорят ...

Ево-то,с което се състезаваше на няколко състезания в пистовия шампионат през тази година е един от бившите състезателни автомобили на Димитър Илиев!
Последна промяна Greaddy на 27 Сеп 2011, 13:32, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 27 Сеп 2011, 13:19

DrivinGGoD написа:...

И аз прочетох темата и като изключим колегата със снимките от катастрофата, коментарите бяха по-скоро принципни, а не конкретно срещу Денис, точно защото нямаме преки впечатления за неговото развитие. Alx най-добре обобщи и ти си се съгласил с него. Просто тук няма обективен подбор на млади таланти и когато има толкова средства зад един млад състезател (не само този) винаги ще има нотка на съмнение в качествата му.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 27 Сеп 2011, 13:23

Alexch написа:
DrivinGGoD написа:...

И аз прочетох темата и като изключим колегата със снимките от катастрофата, коментарите бяха по-скоро принципни, а не конкретно срещу Денис, точно защото нямаме преки впечатления за неговото развитие. Alx най-добре обобщи и ти си се съгласил с него. Просто тук няма обективен подбор на млади таланти и когато има толкова средства зад един млад състезател (не само този) винаги ще има нотка на съмнение в качествата му.

Просто аз съм свикнал да си изграждам мнение за някого преди да говоря за него... така че е тъпо да се прокрадват нотки на съмнение в нечии качества преди някой да си е направил труда да разбере повече и да си създаде мнение...
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 27 Сеп 2011, 14:07

Факта, че е на 19 и кара 3ти сезон в про. състезания (едно от които е зад бг граница) говори сам по себе си за качествата му като шофьор (така си мисля аз) ..
Нека подкрепяме талантите все пак сме обединени от една идея :yes:
иначе Денис не го познавах, но реших да се допитам за него за някои неща и останах приятно изненадан от бързия му отговор и помощта му... не е глезеното момченце на тати... :roll:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 27 Сеп 2011, 14:19

за таланти без пари и текива ми ти работи е много относително дажи си е до късмет
аертон сенна какъв е бил ....
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Предишна

Назад към Извън Темата