Статия за Денислав Шишев
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Re: Статия за Денислав Шишев
Слушам и не вярвам на очите си
както се казва
... толкова глупости се изписаха тук
... а повечето хора нямат ни най-малка представа от човека, за който говорят
нито от автомобилния спорт у нас, а може би и като цяло... сигурен съм, че повечето от хората в този форум не са били дори близко до лимита на собствените си автомобили от по 100-200 коня и то по нормалните пътища, камоли на коли от по 500-600 коня на писта... оставете хората да си карат карането...
Ясно е, че в България сме кой от кой по-голям талант и "с тия пари ще ги направим сами да си говорят"... оставете тези си приказки за себе си, поне докато твърденията ви не се докажат... иначе си остават празни приказки... а и историята показва много опровержения на такива твърдения...
Съгласен съм, че както каза Алекс е по-лесно с пари без талант да се бориш, отколкото с талант ама без нищо зад себе си... но все пак не омаловажавайте способностите на хора, които са постигнали повече от вас и не го отдавайте само на пари
Аз лично съм имал удоволствието да го гледам и да карам с него на пистата и въпреки малкото опит, възможности и познания, които имам, смея да твърдя, че е страхотен пилот с голям талант...

Ясно е, че в България сме кой от кой по-голям талант и "с тия пари ще ги направим сами да си говорят"... оставете тези си приказки за себе си, поне докато твърденията ви не се докажат... иначе си остават празни приказки... а и историята показва много опровержения на такива твърдения...
Съгласен съм, че както каза Алекс е по-лесно с пари без талант да се бориш, отколкото с талант ама без нищо зад себе си... но все пак не омаловажавайте способностите на хора, които са постигнали повече от вас и не го отдавайте само на пари

Аз лично съм имал удоволствието да го гледам и да карам с него на пистата и въпреки малкото опит, възможности и познания, които имам, смея да твърдя, че е страхотен пилот с голям талант...
Последна промяна DrivinGGoD на 27 Сеп 2011, 12:46, променена общо 1 път
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

kalin4o0o_ написа:мдааа... Денис е '92 набори 2006 получи първия си ///Мpower 3.2 EVO...
Някои цитати от личната му страница...
" Състезателната си кариера започва на 8 годишна възраст като картинг състезател. "
" Денис печели първото си любителско състезание по дрифт още на 14 годишна възраст при участието си на VI Нац. Събор БМВ 2007г. "
" Денис дебютира като професионалист на 06-07.06.2009г на писта Дракон (Калояново). Стартира от първа стартова позиция с най-добро време дадено в квалификациите, но след проблеми с колата завършва на 2-ра позиция. "
2009 кара
BMW E30 5.0 V8
Двигател:4.94L 90° V8
Мощност:400 к.с.
Въртящ Момент: 580 Nm
Ск. Кутия:6-степенна ръчна
Задвижване:Задно
Ролбар:OMP
Седалки:Sparco
Амортисиори:Intrax RS
Спирачки:AP Racing
Тегло 1220 кг.
2010 кара
BMW Z3 5.0 V10
Двигател:V10 (от ///М6)
Мощност:530 к.с.
Въртящ Момент:600 Nm
Ск. Кутия:7-speed SMG
Задвижване:Задно
Ролбар:Custom Cages
Седалки:Recaro
Амортисиори:Intrax RS
Спирачки:AP Racing
Тегло :1420 кг.
Видео Денислав Шишев 0-340km/h с BMW Z3
Кара на пистовия (където караше BMWта) и планинския (там беше с Тoyota Celica) шампионат в България и Formula 3
В момента е с EVO за което нямам много инфо. за това и не пиша...
Според мен КАРА и то МНОГО ...Малко хора могат да се похвалят с подобни успехи и коли, без значение кой му дава парите и т.н.
... фактите говорят ...
Ево-то,с което се състезаваше на няколко състезания в пистовия шампионат през тази година е един от бившите състезателни автомобили на Димитър Илиев!
Последна промяна Greaddy на 27 Сеп 2011, 13:32, променена общо 1 път
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
DrivinGGoD написа:...
И аз прочетох темата и като изключим колегата със снимките от катастрофата, коментарите бяха по-скоро принципни, а не конкретно срещу Денис, точно защото нямаме преки впечатления за неговото развитие. Alx най-добре обобщи и ти си се съгласил с него. Просто тук няма обективен подбор на млади таланти и когато има толкова средства зад един млад състезател (не само този) винаги ще има нотка на съмнение в качествата му.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Alexch написа:DrivinGGoD написа:...
И аз прочетох темата и като изключим колегата със снимките от катастрофата, коментарите бяха по-скоро принципни, а не конкретно срещу Денис, точно защото нямаме преки впечатления за неговото развитие. Alx най-добре обобщи и ти си се съгласил с него. Просто тук няма обективен подбор на млади таланти и когато има толкова средства зад един млад състезател (не само този) винаги ще има нотка на съмнение в качествата му.
Просто аз съм свикнал да си изграждам мнение за някого преди да говоря за него... така че е тъпо да се прокрадват нотки на съмнение в нечии качества преди някой да си е направил труда да разбере повече и да си създаде мнение...

- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
Факта, че е на 19 и кара 3ти сезон в про. състезания (едно от които е зад бг граница) говори сам по себе си за качествата му като шофьор (така си мисля аз) ..
Нека подкрепяме талантите все пак сме обединени от една идея
иначе Денис не го познавах, но реших да се допитам за него за някои неща и останах приятно изненадан от бързия му отговор и помощта му... не е глезеното момченце на тати...
Нека подкрепяме талантите все пак сме обединени от една идея

иначе Денис не го познавах, но реших да се допитам за него за някои неща и останах приятно изненадан от бързия му отговор и помощта му... не е глезеното момченце на тати...

за таланти без пари и текива ми ти работи е много относително дажи си е до късмет
аертон сенна какъв е бил ....
аертон сенна какъв е бил ....
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4