Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
drago_pavlov написа:flame написа:
http://www.youtube.com/watch?v=K_8qfuKtkMA
А това горе е експресен нагледен курс - да усвоиш набързо разни умения, за да можеш успешно да осъществиш делата, към които се стремиш!
Ти що не вземеш да го пуснеш тоя линк още 465925 пъти, ако случайно някой не го е видял...
А може би на теб ти харесва?!
А може би чакаш друг подобен, че тоя ти е омръзнал да го гледаш?!
Вместо да бълваш празни коментари - що не коментираш конкретно - харесва ли ти, не ли, би ли се гордял ако беше на тяхно място и т.н.
uCnaHeTcA написа:Почнаха се и циганските номера
http://www.razkritia.com/116020/%D0%B8% ... %80%D0%BE/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прочети "Жълт труд" или "Уикенд" - по-достоверни източници ми се струват

Баси, как може големи хора на секви небивалици да се вързват и веднага без да се замислят да почват с

Викаш, на Мишо Бирата инфаркта си беше съвсем в реда на нещата?
Хайде спри поне за очевидните неща да си затваряш очите.
Това от линка, че е щуротия е така, ама ако се окаже вярно, какво правим?

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Пламъчко, разбрахме ти позицията, защо сега ни агитираш 
Кирил Рашков се намира в арест в Пловдив и вече са му повдигнати обвинения за закана за убийство. Късно снощи той е бил приет в прединфарктно състояние в болница. Ромският лидер обаче не пожелал да бъде хоспитализиран.
Циганина си е циганин! Сощи мангалите запалиха колата на един приятел и съсед!

Кирил Рашков се намира в арест в Пловдив и вече са му повдигнати обвинения за закана за убийство. Късно снощи той е бил приет в прединфарктно състояние в болница. Ромският лидер обаче не пожелал да бъде хоспитализиран.
Циганина си е циганин! Сощи мангалите запалиха колата на един приятел и съсед!
Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:...
Що ли си мисля, че всичко е нагласено за пред народа.. Цар Киро пак ще си живее царски, ако ще и с 10 присъди зад гърба си.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
flame написа:drago_pavlov написа:flame написа:
http://www.youtube.com/watch?v=K_8qfuKtkMA
А това горе е експресен нагледен курс - да усвоиш набързо разни умения, за да можеш успешно да осъществиш делата, към които се стремиш!
Ти що не вземеш да го пуснеш тоя линк още 465925 пъти, ако случайно някой не го е видял...
А може би на теб ти харесва?!
А може би чакаш друг подобен, че тоя ти е омръзнал да го гледаш?!
Вместо да бълваш празни коментари - що не коментираш конкретно - харесва ли ти, не ли, би ли се гордял ако беше на тяхно място и т.н.
Ама наистина като пускаш линкове с клипове на пребиване на хора до смърт поне казвай какво е бе ** ***

krystal написа:MatriX_Fucked написа:...
Що ли си мисля, че всичко е нагласено за пред народа.. Цар Киро пак ще си живее царски, ако ще и с 10 присъди зад гърба си.
вероятно, но това са е нашата държава, нашите улици, нашите семейства и никой няма право да се ебава с тях !
what a helluva ride
Fear написа:Викаш, на Мишо Бирата инфаркта си беше съвсем в реда на нещата?![]()
Е, ти ся ще кажеш, че ОЧЕВАДНО Мишо Бирата е бил умишлено убит с инфаркт?!
Допускам, че може да е било така, въпреки че естествената смърт ми се струва по-вероятна.
И аз лично не си затварям очите - а преценям ситуацията от различни ъгли (и от различни източници) и така си правя изводите

Ако това от линка се окаже вярно - ще призная, че не съм бил прав като съм си мислел обратното

Но дотогава - както каза ти - ще ми се струва като щуротия

ОК, значи чакаме. 
Относно различните източници - аз вече на никого нямам вяра. И както се убедих в последните дни - с право.

Относно различните източници - аз вече на никого нямам вяра. И както се убедих в последните дни - с право.

Гледам, че страстите се поуспокоиха малко, та реших да повдигна един особено основополагащ въпрос - вие лично на какъв КРАЕН И КОНКРЕТЕН РЕЗУЛТАТ от протестите се надявате? Или с други думи - какво би ви удовлетворило ако се случи в резултат на протестите. Например - правителството да падне, цар Киро да влезе в затвора, да уволнят шефа на полицията, циганите повече да не убиват, да се повиши избирателната активност на изборите и т.н.
ПС Вече да не сме такива овце, да ни дойде акъла, да покажем едикакво си на тоя или оня - това изобщо не са конкретни неща
ПС Вече да не сме такива овце, да ни дойде акъла, да покажем едикакво си на тоя или оня - това изобщо не са конкретни неща

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Ако така продължават протестите, нищо няма да стане! В смисъл без конкретни искания и с расистки лозунги. Надявах се циганите и политико-олигархическата класа да се постреснат, обаче все повече цялата работа почва да мирише и явно момчетата са дадени в жертва на нечии интереси! Като проследиме изминалата година и съпровождащите я скандали, май излиза че в държавата има само един човек, който притежава огромен бюджет, власт, силово министерство, достъп до информация и в момента е в отпуска! Явно той наистина е подводния камък на БСП в правителството и държи всички за топките с компромати! Какво ще се случили нямам представа! Нямам представа и за кого ще гласувам, а трябва! 

flame написа:вие лично на какъв КРАЕН И КОНКРЕТЕН РЕЗУЛТАТ от протестите се надявате?
надявам се да видя полицейски погром над тълпата и после да не ми е толкова мъчно като използвам Терминал 2 по предназначение
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
лошрайдър написа:"Държавата" не е просто нарицателно. Зад "държавата" стоят нейните органи, изпълняващи определена власт. А тия органи имат хора начело.
'97 е минало. Да се пали парламента е глупаво. Защото от другата страна на барикадата ще е държавата с всичките си сили да въвежда ред- какъвто всъщност е смисъла на държавата ! Там ще бъдат полиция, жандармерия, барети ако трябват.
Тук малко обърка понятията за държавата.... зад държавата не стоят нейните органи а нейното население защото без народа няма държава а има само територия или просто казано парче земя.... и когато народа недоволства значи нещо не е както трябва. И не забравяй че тези същите барети жандармеристи и полицаи част от техните роднини също са на този площад и да не се окаже че техните колеги са ги спукали от бой ....защото са бавноразващи и приемат всяка заповед дословно и те също мизерстват.... но като стане нещо такова забравят от къде са и за какво са. Защото полицаите са много куражлии да бият протестиращите, а не смеят да преминат през ромската махала когато мангалите почнат да се избиват един друг .
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
И друго ми е чудно - ние плащаме данъците и респективно заплатите на полицаите, а те ни бият