Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Сеп 2011, 13:19

Почнаха се и циганските номера
http://www.razkritia.com/116020/%D0%B8% ... %80%D0%BE/
:ranting: :ranting: :ranting: :bang: :bang: :bang:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 13:20

drago_pavlov написа:
flame написа:
http://www.youtube.com/watch?v=K_8qfuKtkMA
А това горе е експресен нагледен курс - да усвоиш набързо разни умения, за да можеш успешно да осъществиш делата, към които се стремиш! :kuku:

Ти що не вземеш да го пуснеш тоя линк още 465925 пъти, ако случайно някой не го е видял... :kuku:

А може би на теб ти харесва?!
А може би чакаш друг подобен, че тоя ти е омръзнал да го гледаш?!
Вместо да бълваш празни коментари - що не коментираш конкретно - харесва ли ти, не ли, би ли се гордял ако беше на тяхно място и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 13:23

uCnaHeTcA написа:Почнаха се и циганските номера
http://www.razkritia.com/116020/%D0%B8% ... %80%D0%BE/
:ranting: :ranting: :ranting: :bang: :bang: :bang:

Прочети "Жълт труд" или "Уикенд" - по-достоверни източници ми се струват :winky: :mhihi:
Баси, как може големи хора на секви небивалици да се вързват и веднага без да се замислят да почват с :ranting: :ranting: :ranting: :bang: :bang: :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Сеп 2011, 13:29

Викаш, на Мишо Бирата инфаркта си беше съвсем в реда на нещата? :mhihi:
Хайде спри поне за очевидните неща да си затваряш очите.

Това от линка, че е щуротия е така, ама ако се окаже вярно, какво правим?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 28 Сеп 2011, 13:30

Пламъчко, разбрахме ти позицията, защо сега ни агитираш :)

Кирил Рашков се намира в арест в Пловдив и вече са му повдигнати обвинения за закана за убийство. Късно снощи той е бил приет в прединфарктно състояние в болница. Ромският лидер обаче не пожелал да бъде хоспитализиран.

Циганина си е циганин! Сощи мангалите запалиха колата на един приятел и съсед!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Сеп 2011, 13:38

MatriX_Fucked написа:...

Що ли си мисля, че всичко е нагласено за пред народа.. Цар Киро пак ще си живее царски, ако ще и с 10 присъди зад гърба си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Сеп 2011, 13:40

flame написа:
drago_pavlov написа:
flame написа:
http://www.youtube.com/watch?v=K_8qfuKtkMA
А това горе е експресен нагледен курс - да усвоиш набързо разни умения, за да можеш успешно да осъществиш делата, към които се стремиш! :kuku:

Ти що не вземеш да го пуснеш тоя линк още 465925 пъти, ако случайно някой не го е видял... :kuku:

А може би на теб ти харесва?!
А може би чакаш друг подобен, че тоя ти е омръзнал да го гледаш?!
Вместо да бълваш празни коментари - що не коментираш конкретно - харесва ли ти, не ли, би ли се гордял ако беше на тяхно място и т.н.

Ама наистина като пускаш линкове с клипове на пребиване на хора до смърт поне казвай какво е бе ** *** :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 28 Сеп 2011, 13:46

krystal написа:
MatriX_Fucked написа:...

Що ли си мисля, че всичко е нагласено за пред народа.. Цар Киро пак ще си живее царски, ако ще и с 10 присъди зад гърба си.

вероятно, но това са е нашата държава, нашите улици, нашите семейства и никой няма право да се ебава с тях !
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 13:46

Fear написа:Викаш, на Мишо Бирата инфаркта си беше съвсем в реда на нещата? :mhihi:
Хайде спри поне за очевидните неща да си затваряш очите.

Това от линка, че е щуротия е така, ама ако се окаже вярно, какво правим?

Е, ти ся ще кажеш, че ОЧЕВАДНО Мишо Бирата е бил умишлено убит с инфаркт?!
Допускам, че може да е било така, въпреки че естествената смърт ми се струва по-вероятна.
И аз лично не си затварям очите - а преценям ситуацията от различни ъгли (и от различни източници) и така си правя изводите ;)

Ако това от линка се окаже вярно - ще призная, че не съм бил прав като съм си мислел обратното ;)
Но дотогава - както каза ти - ще ми се струва като щуротия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Сеп 2011, 13:54

ОК, значи чакаме. :)

Относно различните източници - аз вече на никого нямам вяра. И както се убедих в последните дни - с право. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 13:57

Гледам, че страстите се поуспокоиха малко, та реших да повдигна един особено основополагащ въпрос - вие лично на какъв КРАЕН И КОНКРЕТЕН РЕЗУЛТАТ от протестите се надявате? Или с други думи - какво би ви удовлетворило ако се случи в резултат на протестите. Например - правителството да падне, цар Киро да влезе в затвора, да уволнят шефа на полицията, циганите повече да не убиват, да се повиши избирателната активност на изборите и т.н.

ПС Вече да не сме такива овце, да ни дойде акъла, да покажем едикакво си на тоя или оня - това изобщо не са конкретни неща :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 28 Сеп 2011, 14:17

Ако така продължават протестите, нищо няма да стане! В смисъл без конкретни искания и с расистки лозунги. Надявах се циганите и политико-олигархическата класа да се постреснат, обаче все повече цялата работа почва да мирише и явно момчетата са дадени в жертва на нечии интереси! Като проследиме изминалата година и съпровождащите я скандали, май излиза че в държавата има само един човек, който притежава огромен бюджет, власт, силово министерство, достъп до информация и в момента е в отпуска! Явно той наистина е подводния камък на БСП в правителството и държи всички за топките с компромати! Какво ще се случили нямам представа! Нямам представа и за кого ще гласувам, а трябва! :roll:

Аватар

Мнение от Хаос » 28 Сеп 2011, 14:22

flame написа:вие лично на какъв КРАЕН И КОНКРЕТЕН РЕЗУЛТАТ от протестите се надявате?

надявам се да видя полицейски погром над тълпата и после да не ми е толкова мъчно като използвам Терминал 2 по предназначение
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4 throttle beast
Детайли за колата: Cosmosschwarz

Мнение от Who » 28 Сеп 2011, 14:33

лошрайдър написа:"Държавата" не е просто нарицателно. Зад "държавата" стоят нейните органи, изпълняващи определена власт. А тия органи имат хора начело.

'97 е минало. Да се пали парламента е глупаво. Защото от другата страна на барикадата ще е държавата с всичките си сили да въвежда ред- какъвто всъщност е смисъла на държавата ! Там ще бъдат полиция, жандармерия, барети ако трябват.

Тук малко обърка понятията за държавата.... зад държавата не стоят нейните органи а нейното население защото без народа няма държава а има само територия или просто казано парче земя.... и когато народа недоволства значи нещо не е както трябва. И не забравяй че тези същите барети жандармеристи и полицаи част от техните роднини също са на този площад и да не се окаже че техните колеги са ги спукали от бой ....защото са бавноразващи и приемат всяка заповед дословно и те също мизерстват.... но като стане нещо такова забравят от къде са и за какво са. Защото полицаите са много куражлии да бият протестиращите, а не смеят да преминат през ромската махала когато мангалите почнат да се избиват един друг .
40173
The smaller displacement engine recorded less than 9 mpg-US (26 L/100 km; 11 mpg-imp)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 28 Сеп 2011, 14:39

И друго ми е чудно - ние плащаме данъците и респективно заплатите на полицаите, а те ни бият :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата