Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Темата е супер!
Ще има много смях.
По-късно може да споделя и аз нещо. 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
deyan-enchev написа:RSxRacer написа:Пия кафе една сутрин с един клиент и чакаме да отвори нотариуса.В барчето влиза една мадама и аз за да разчупя обстановката викам на клиента "бате тоя вълк ако го лепна така има да я въртя из спалнята и да и оцапам очилата накрая" и докато му говоря и тая идва и вика "ко става мило,кога ще сте готови с колата",а оня вика "няма да е днеска"...оная,оня
![]()
, а аз
![]()
![]()
![]()
![]()
ама и ти не си играеш
Имам и по-големи излагаций.Една вечер с двама съфорумници пием на един бар.Влиза една стихия и единия вика "тая едно време как се е.еше",другия "кви свирки правеше",аз "че и навсякаде даваше",бармана "аве идиоти ще ва пречукам ве ей,другата седмица се женим с нея"... повече не сме стъпвали на тоя бар...

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
acho.rs написа:Абе като гледам все за сране са ставали резили
И аз имам една такава случка, в първи клас малко се понааках в час

защото вдигах ръка а другарката не ме попита защо вдигам ръка

- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
Малко куриоз от преди няколко месеца, та трябваше да транспортирам малко озвучителна техника която продавах но момчето ми беше партия и му я откарах с колата и така напълнил съм БМВто багажника с усилватели кабели стоики а на задната седалка една тонколона огромна едвам я вкарах в колата (е36купе) и карам си аз забелязвам полицаи оня се загледа и аз вече пусках мигача беше ми ясно , и диалога започва .
-Добър ден .....(представи се полицая)
-Ма къф е тоя куфар ......и ми сочи тонколоната . (обяснявам му там както по горе съм обеснил) И така тоя ми зе там документите нали проверка как си е нормално , и идва второ ченге и ме пита :
- Абе 20 или 25 е?? И аз не го разрбах за кво ста дума и си мисла че ме пита на колко години съм викам 18 хаха и в тва време оня вика Абе да бе 318 си пише .. А аз
Далеч не е наи сконфузната ситуация но смях да става

-Добър ден .....(представи се полицая)
-Ма къф е тоя куфар ......и ми сочи тонколоната . (обяснявам му там както по горе съм обеснил) И така тоя ми зе там документите нали проверка как си е нормално , и идва второ ченге и ме пита :
- Абе 20 или 25 е?? И аз не го разрбах за кво ста дума и си мисла че ме пита на колко години съм викам 18 хаха и в тва време оня вика Абе да бе 318 си пише .. А аз

Далеч не е наи сконфузната ситуация но смях да става

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Последно ми беше много неудобно като се оказах в банята на най-добрия ми авер с ...майка му.аз си мислех ,че моя се къпи и влизам смело щот си мисля,че е сам вкъщи,па нашия спи кат дърво,а майка му се къпе.Извиних се
и се изнизах по терлици 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
RSxRacer написа:Пия кафе една сутрин с един клиент и чакаме да отвори нотариуса.В барчето влиза една мадама и аз за да разчупя обстановката викам на клиента "бате тоя вълк ако го лепна така има да я въртя из спалнята и да и оцапам очилата накрая" и докато му говоря и тая идва и вика "ко става мило,кога ще сте готови с колата",а оня вика "няма да е днеска"...оная,оня
![]()
, а аз

xpl0d написа:
Рейсъра като каза барче та се сетих. Преди много години сядаме 5-6 човека в едно кафене и всеки поръчва фанти - единия фанта портокал, другия фанта лимон, тогава нямаше фанта мандарина, обаче никой не уточнява каква фанта точно. Всеки казва просто "фанта" и сервитьорката съответно пита всеки каква да е и чак тогава всеки казва портокал, лимон. Та един авер само вика аз искам спрайт и тая както се е наела "какъв да бъде" и нашия малкоама се направи и той на ударен и вика няма значение. Чак като почнахме да се смеем като дебили на онази ѝ падна жетончето и се изчерви
По тоя повод една случка с мой приятел от преди няколко години,който много обичаше да се ебава със сервитьорките като си поръчва нещо "несъществуващо "... Любимата поръчка му беше сок от кактус и всеки път сервитьорките го гледаха циклещо няколко секунди ,а ние се подхилквахме на масата.Нещеш ли в некво оборотно пловдивско кафе ,сядаме ,поръчваме кой кафета ,кой бири и нашия убавец отново решава да се направи на отворен и казва ,сок от кактус за мен ... Сервитьорката си записа и казва "благодаря за поръчката ..." и си замина ...Няколко секунди мълчание на цялата маса ,той :

Сока беше хубав

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
plradev написа:....
Аааа със соковете има друга случка. Пак така 5-6 пръча, един сок портокал, другия сок банан идва ред на един изрУд и изтрелва - за мене един сок от момини устни, обаче оная няква проста. Записа си го, идва след две минути и вика "нямали сме сок от момини устни" и ние всички

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
xpl0d написа:plradev написа:....
Аааа със соковете има друга случка. Пак така 5-6 пръча, един сок портокал, другия сок банан идва ред на един изрУд и изтрелва - за мене един сок от момини устни, обаче оная няква проста. Записа си го, идва след две минути и вика "нямали сме сок от момини устни" и ние всички![]()
![]()
чак се учидих верно ли е толко гламава да каже на бармана така, ама явно има и такива индивидки
подсещате ме, кафета коли моли за всички, и накрая една кола с лед и лимон без чашка

и аха сервитьорката да тръгне да носи поръчката и прави крачка назад хилейки се

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
като бях в детската градина и рано сутрин неможех да закусвам, щото ми ставаше лошо и повръщах. като станах първи клас един път сутринта рано майка ми направила няква закуска и аз се налапах здраво и отидох на даскало и по едно време така ми се догади, че направо повърнах на чина върху учебника на аверчето 

- xpl0d
-
-
barabqga написа:xpl0d написа:plradev написа:....
Аааа със соковете има друга случка. Пак така 5-6 пръча, един сок портокал, другия сок банан идва ред на един изрУд и изтрелва - за мене един сок от момини устни, обаче оная няква проста. Записа си го, идва след две минути и вика "нямали сме сок от момини устни" и ние всички![]()
![]()
чак се учидих верно ли е толко гламава да каже на бармана така, ама явно има и такива индивидки
подсещате ме, кафета коли моли за всички, и накрая една кола с лед и лимон без чашка![]()
и аха сервитьорката да тръгне да носи поръчката и прави крачка назад хилейки се
Питам сервитьорката ти с коя ръка си бъркаш кафето. Тя ми с дясната що, а викам щото повечето хора го правят с лъжичка

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Бях 8-ми клас и имахме час по БЕЛ, там четяхме някакво произведения, ама гробна тишина беше. Както седим се чува една пръдня, ама така тънка и продължителна 2-3 секунди, гледаш целия клас се хили цял час..
5 години по-късно никой не си призна кой е
5 години по-късно никой не си призна кой е

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Случайно виждам гаджето на един приятел и колега от университета, когото не бях виждал скоро. Пък знам, че пича ми каза, че имал дете вече. Говорихме малко и по едно врем кат изцепих "Иначе как сте?" и тя "Кои ние?" и аз взех да стоплям, че нещо не е наред. Гледам не личи да е раждала, ходи на бачкане, няма бебе с нея и в суматохата изцепих "Миииии...по принцип"
Тя явно усети какво става и вика "Видя ли **** каква хубава дъщеричка има" и ако имаше кой да ме снима в този момент...
Срам голям. Ама аз де да се сетя, че за толкова време може да смени момата та чак новата и дете да му роди, ма кво да ги прайш, либоффф...

Сядаме с приятели в ресторант в Несебър.Мисля че беше първия път в който отидах сам на море.Та сядаме си и почваме да си говорим нещо и да се хилим.Идва сервитьора и се обръща първо към мен,а приятелите ми си говорят и не обръщат внимание.
–добър ден,какво ще обичате?
-един омлет с яйца
-моля?!?!?
-ми омлет с яйца
ония вече с надсмешка:
-сигорен ли сте
а аз бясен му викам ти не си ли ял омлет бе, кво ми се хилиш
В тоя момент приятелите ми зацепват кво става и избухват в един смях и чак тогава загрях кава глупост съм изцепил,в бързината да си поръчам омлет със сирене
И за капак като ставахме най очтиво ме попитаха дали съм харесал омлета с яйца
–добър ден,какво ще обичате?
-един омлет с яйца

-моля?!?!?
-ми омлет с яйца
ония вече с надсмешка:
-сигорен ли сте
а аз бясен му викам ти не си ли ял омлет бе, кво ми се хилиш

И за капак като ставахме най очтиво ме попитаха дали съм харесал омлета с яйца

- trance4life
- Потребител
-
Една случка като ученици....
седнали сме в едно кафе и всички плащаме със стотинки (еФтини времна бяха...)
И направихме една пирамидка от стотинките върху масата,тя стъклена и преди да извикаме сервитьорката да си прибере парите ги нагорещихме със реотанова запалка
Тая като ги взе така изпищя,че всички се обърнаха към нас
и ни изгони със скандал
Има и други много по конфузни ситуации но ме е срам

И направихме една пирамидка от стотинките върху масата,тя стъклена и преди да извикаме сервитьорката да си прибере парите ги нагорещихме със реотанова запалка

Тая като ги взе така изпищя,че всички се обърнаха към нас

Има и други много по конфузни ситуации но ме е срам

:)
- xpl0d
-
-
trance4life написа:Една случка като ученици....
И направихме една пирамидка от стотинките върху масата,тя стъклена и преди да извикаме сервитьорката да си прибере парите ги нагорещихме със реотанова запалка![]()
![]()
![]()
![]()
Тая като ги взе така изпищя,че всички се обърнаха към наси ни изгони със скандал
![]()
Има и други много по конфузни ситуации но ме е срам![]()
То тва вашето е идиотщина, не конфузна ситуация