Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от climbernoob1 » 05 Окт 2011, 21:15

Темата е супер! :mhihi: Ще има много смях. :mhihi: По-късно може да споделя и аз нещо. :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Окт 2011, 21:19

deyan-enchev написа:
RSxRacer написа:Пия кафе една сутрин с един клиент и чакаме да отвори нотариуса.В барчето влиза една мадама и аз за да разчупя обстановката викам на клиента "бате тоя вълк ако го лепна така има да я въртя из спалнята и да и оцапам очилата накрая" и докато му говоря и тая идва и вика "ко става мило,кога ще сте готови с колата",а оня вика "няма да е днеска"...оная :shock: ,оня :censored: :ranting: , а аз :help:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама и ти не си играеш

Имам и по-големи излагаций.Една вечер с двама съфорумници пием на един бар.Влиза една стихия и единия вика "тая едно време как се е.еше",другия "кви свирки правеше",аз "че и навсякаде даваше",бармана "аве идиоти ще ва пречукам ве ей,другата седмица се женим с нея"... повече не сме стъпвали на тоя бар... :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 05 Окт 2011, 21:21

acho.rs написа:Абе като гледам все за сране са ставали резили :mhihi:

И аз имам една такава случка, в първи клас малко се понааках в час :mhihi: :mhihi: :mhihi:
защото вдигах ръка а другарката не ме попита защо вдигам ръка :dunno: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: за Е36 тийм София

Мнение от blabla » 05 Окт 2011, 21:22

Малко куриоз от преди няколко месеца, та трябваше да транспортирам малко озвучителна техника която продавах но момчето ми беше партия и му я откарах с колата и така напълнил съм БМВто багажника с усилватели кабели стоики а на задната седалка една тонколона огромна едвам я вкарах в колата (е36купе) и карам си аз забелязвам полицаи оня се загледа и аз вече пусках мигача беше ми ясно , и диалога започва .
-Добър ден .....(представи се полицая)
-Ма къф е тоя куфар ......и ми сочи тонколоната . (обяснявам му там както по горе съм обеснил) И така тоя ми зе там документите нали проверка как си е нормално , и идва второ ченге и ме пита :
- Абе 20 или 25 е?? И аз не го разрбах за кво ста дума и си мисла че ме пита на колко години съм викам 18 хаха и в тва време оня вика Абе да бе 318 си пише .. А аз :shock: :shock: :D
Далеч не е наи сконфузната ситуация но смях да става :lol: :lol:
Изображение
IS power !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 05 Окт 2011, 21:28

Последно ми беше много неудобно като се оказах в банята на най-добрия ми авер с ...майка му.аз си мислех ,че моя се къпи и влизам смело щот си мисля,че е сам вкъщи,па нашия спи кат дърво,а майка му се къпе.Извиних се :oops: и се изнизах по терлици :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 05 Окт 2011, 22:28

RSxRacer написа:Пия кафе една сутрин с един клиент и чакаме да отвори нотариуса.В барчето влиза една мадама и аз за да разчупя обстановката викам на клиента "бате тоя вълк ако го лепна така има да я въртя из спалнята и да и оцапам очилата накрая" и докато му говоря и тая идва и вика "ко става мило,кога ще сте готови с колата",а оня вика "няма да е днеска"...оная :shock: ,оня :censored: :ranting: , а аз :help:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: Т'ва ме счупи от смех .... :weed:

xpl0d написа:
Рейсъра като каза барче та се сетих. Преди много години сядаме 5-6 човека в едно кафене и всеки поръчва фанти - единия фанта портокал, другия фанта лимон, тогава нямаше фанта мандарина, обаче никой не уточнява каква фанта точно. Всеки казва просто "фанта" и сервитьорката съответно пита всеки каква да е и чак тогава всеки казва портокал, лимон. Та един авер само вика аз искам спрайт и тая както се е наела "какъв да бъде" и нашия малко :shock: ама се направи и той на ударен и вика няма значение. Чак като почнахме да се смеем като дебили на онази ѝ падна жетончето и се изчерви :mhihi:

По тоя повод една случка с мой приятел от преди няколко години,който много обичаше да се ебава със сервитьорките като си поръчва нещо "несъществуващо "... Любимата поръчка му беше сок от кактус и всеки път сервитьорките го гледаха циклещо няколко секунди ,а ние се подхилквахме на масата.Нещеш ли в некво оборотно пловдивско кафе ,сядаме ,поръчваме кой кафета ,кой бири и нашия убавец отново решава да се направи на отворен и казва ,сок от кактус за мен ... Сервитьорката си записа и казва "благодаря за поръчката ..." и си замина ...Няколко секунди мълчание на цялата маса ,той : :dunno: ,останалите :ahah: ... От тогава се спре с нестандартните поръчки ... :mhihi:
Сока беше хубав :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Окт 2011, 22:39

plradev написа:....

Аааа със соковете има друга случка. Пак така 5-6 пръча, един сок портокал, другия сок банан идва ред на един изрУд и изтрелва - за мене един сок от момини устни, обаче оная няква проста. Записа си го, идва след две минути и вика "нямали сме сок от момини устни" и ние всички :mhihi: :mhihi: :mhihi: чак се учидих верно ли е толко гламава да каже на бармана така, ама явно има и такива индивидки :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 05 Окт 2011, 22:53

xpl0d написа:

Аааа със соковете има друга случка. Пак така 5-6 пръча, един сок портокал, другия сок банан идва ред на един изрУд и изтрелва - за мене един сок от момини устни, обаче оная няква проста. Записа си го, идва след две минути и вика "нямали сме сок от момини устни" и ние всички :mhihi: :mhihi: :mhihi: чак се учидих верно ли е толко гламава да каже на бармана така, ама явно има и такива индивидки :mhihi:

подсещате ме, кафета коли моли за всички, и накрая една кола с лед и лимон без чашка :mhihi:

и аха сервитьорката да тръгне да носи поръчката и прави крачка назад хилейки се :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Окт 2011, 22:58

като бях в детската градина и рано сутрин неможех да закусвам, щото ми ставаше лошо и повръщах. като станах първи клас един път сутринта рано майка ми направила няква закуска и аз се налапах здраво и отидох на даскало и по едно време така ми се догади, че направо повърнах на чина върху учебника на аверчето :mhihi:

Аватар

Мнение от xpl0d » 05 Окт 2011, 23:06

barabqga написа:
xpl0d написа:

подсещате ме, кафета коли моли за всички, и накрая една кола с лед и лимон без чашка :mhihi:

и аха сервитьорката да тръгне да носи поръчката и прави крачка назад хилейки се :mhihi:

Питам сервитьорката ти с коя ръка си бъркаш кафето. Тя ми с дясната що, а викам щото повечето хора го правят с лъжичка :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 05 Окт 2011, 23:08

Бях 8-ми клас и имахме час по БЕЛ, там четяхме някакво произведения, ама гробна тишина беше. Както седим се чува една пръдня, ама така тънка и продължителна 2-3 секунди, гледаш целия клас се хили цял час..
5 години по-късно никой не си призна кой е :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 05 Окт 2011, 23:10

Случайно виждам гаджето на един приятел и колега от университета, когото не бях виждал скоро. Пък знам, че пича ми каза, че имал дете вече. Говорихме малко и по едно врем кат изцепих "Иначе как сте?" и тя "Кои ние?" и аз взех да стоплям, че нещо не е наред. Гледам не личи да е раждала, ходи на бачкане, няма бебе с нея и в суматохата изцепих "Миииии...по принцип" :dummy: Тя явно усети какво става и вика "Видя ли **** каква хубава дъщеричка има" и ако имаше кой да ме снима в този момент... :oops: Срам голям. Ама аз де да се сетя, че за толкова време може да смени момата та чак новата и дете да му роди, ма кво да ги прайш, либоффф...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 05 Окт 2011, 23:55

Сядаме с приятели в ресторант в Несебър.Мисля че беше първия път в който отидах сам на море.Та сядаме си и почваме да си говорим нещо и да се хилим.Идва сервитьора и се обръща първо към мен,а приятелите ми си говорят и не обръщат внимание.
–добър ден,какво ще обичате?
-един омлет с яйца :mhihi:
-моля?!?!?
-ми омлет с яйца
ония вече с надсмешка:
-сигорен ли сте
а аз бясен му викам ти не си ли ял омлет бе, кво ми се хилиш :oops: В тоя момент приятелите ми зацепват кво става и избухват в един смях и чак тогава загрях кава глупост съм изцепил,в бързината да си поръчам омлет със сирене :mhihi:
И за капак като ставахме най очтиво ме попитаха дали съм харесал омлета с яйца :mhihi:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 06 Окт 2011, 0:32

Една случка като ученици....
седнали сме в едно кафе и всички плащаме със стотинки (еФтини времна бяха...)
И направихме една пирамидка от стотинките върху масата,тя стъклена и преди да извикаме сервитьорката да си прибере парите ги нагорещихме със реотанова запалка :kuku: :D :D :D
Тая като ги взе така изпищя,че всички се обърнаха към нас :oops: и ни изгони със скандал :mrgreen:

Има и други много по конфузни ситуации но ме е срам :oops: :D
:)

Аватар

Мнение от xpl0d » 06 Окт 2011, 1:06

trance4life написа:Една случка като ученици....
седнали сме в едно кафе и всички плащаме със стотинки (еФтини времна бяха...)
И направихме една пирамидка от стотинките върху масата,тя стъклена и преди да извикаме сервитьорката да си прибере парите ги нагорещихме със реотанова запалка :kuku: :D :D :D
Тая като ги взе така изпищя,че всички се обърнаха към нас :oops: и ни изгони със скандал :mrgreen:

Има и други много по конфузни ситуации но ме е срам :oops: :D

То тва вашето е идиотщина, не конфузна ситуация :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата