Гласувахте ли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли?

Да
144
55%
Не
78
30%
Не, но ще гласувам на балотажа
41
16%

Общо гласове : 263
старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Re: Гласувахте ли?

Мнение от VesoPesa » 24 Окт 2011, 3:26

Е нали някой все трябва да всява раздори :mhihi:
Ма ми беш много смях като му се дзвереше на Плевнелиев за прословутата свобода на журналистиката, пък после му се мазни на Станишев :mhihi:
Ей дееба и продажните утрепки има :roll:

Иначе според мен Калфин ще е новия президент :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 24 Окт 2011, 4:49

ХАХ,и аз гласувах...и няма да гласувам на балотаж,просто защотот такъв няма да има...за моят избор. А най ме изкефи как представиха фандъчето:"И сега,според ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ ПРОГНОЗИ,кметът на София Й.Фандъковааа" ! :kuku:
пп:според официални данни на ЦИК,към 02,15 часа на 24 .10.2011 са обработени 3,65% от протоколите ДЕ те така се тава кмет,те ГЕРБ-ерите си го казаха-за кво изобщо се правят тези избори :banghead: :bgflag: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Окт 2011, 5:49

40% активност, от които герберастът печели 41%. 0,4 х 0,41 = 0,164. И какво се получава, при толкова активна кампания за съответния кандидат са гласували по-малко от 1/6 от гласоподавателите.
Като махнем държавните мижитурки, милиционерите ироднините, дали остава някой нормален българин, дето е гласувал? Сега гледам как Плевнелиев отговаря на въпроси и разбирам - ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ! Та той не отговаря на нито един въпрос!!!!! Те го питат едно, той отговаря съвсем, съвсем друго, неговите си заучени приказчици, точно както му ги е спуснал вожда! Даже вожда му отговаря на въпросите към него! Как може да имаме такива управляващи?!? КАК? Борисов и Плевнелиев са срам за нас! СРАМ И ПОЗОР! Чуйте ги бе хора, чуйте ги и кажете на какво ви приличат?
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 24 Окт 2011, 6:43

И според мен Плевненлиев не е за президент.Уверих се в това когато гледах дебатите по телевизията та той не свърза едно изречение като хората!
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 24 Окт 2011, 7:36

НА ВИ ....ЕЙ ВИ НА-за всички,които се тупат в гърдите кви са готини,кви са българи,как няма да гласуват-ето ви поредното доказателство за българското овчедушие :banghead: ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ДА СТЕ :bang: :kuku: :ranting:
И кво?Поредният сериал от спунерката "Любима България,как обичам да ти го набия" ... Политическа партия на две години срещу вечните червени...Да живее БУЛГАРИСТАН :bgflag:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Окт 2011, 9:02

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2011, 9:10

Леле пак се убеждавам колко застреляни хора има има тук, Плевнелиев не заслужава а Калфин заслужава защото 8г, много блесна.... Еми гласувайте си там с ДПС,БСП и НДСВ за 3-4 мандат.......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 24 Окт 2011, 9:15

гласувах и на балотажа пак ще гласувам, но не съм очаквал резултатите да са толкова зле и да има толкова зомбита ... няколко човека пред мен се обясняваха как ще гласуват за Бойко Борисов, останах без думи ...

а Плевнелиев ме ужасява с празния си поглед ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Окт 2011, 9:24

ditko1 написа:Леле пак се убеждавам колко застреляни хора има има тук, Плевнелиев не заслужава а Калфин заслужава защото 8г, много блесна.... Еми гласувайте си там с ДПС,БСП и НДСВ за 3-4 мандат.......

K'во обиждаш, бе, фашага? Ще си гласувам за когото искам!
Без страх, без спирачка!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Окт 2011, 9:32

Гласувах и пак ще гласувам Винаги гласувам.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2011, 9:39

гласувай за който искаш, е там хващайте се за ръка с Доган , Станишев и нека все така на всички избори.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 24 Окт 2011, 9:40

Гласувах и на балотажа ще гласувам!
Не искам Доган и чичо Ламбо да управляват!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Окт 2011, 9:42

EBEEMVACIA написа:40% активност, от които герберастът печели 41%. 0,4 х 0,41 = 0,164. И какво се получава, при толкова активна кампания за съответния кандидат са гласували по-малко от 1/6 от гласоподавателите....

Мдааа... ей така се избира в тая държава- ставаш президент/депутат/кмет с 1/6 от гласовете което е трагично... и 3м. по-късно всички почват да реват колко е некадърен единия и колко много краде другият- е, то си е вярно де... докато в тая държава гласуват 40% от избирателите положението винаги ще е "Да изберем по-малкото зло"- тука си трябва закон за задължително гласуване, друг начин за оправяне на положението просто няма...

Едно не мога да разбера- единственият начин обикновеният гражданин да влияе на управлението е гласуването и 60% не отиват да гласуват... При 60% от народа на които не им пука какво се случва какво управление очаквате- който и да е на власт разбира се, че ще прави каквото си иска без да му пука... и аз да съм при това положение ще го начукам здраво на народа- като са тъпи и заблудени овце що да не ги острижа...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 24 Окт 2011, 10:17

Не гласувах щото знаех, че ще има балотаж :mhihi: Ама на балотажа отивам с двеста щото не искам некъв селяндур Рапон да си пробутва мишлетата и да мисли хората за балъци! То бива малоумщина бива скотоумие ама чак такова не е било! Никога не съм гласувал за комунистите и не вярвах, че ще го направя някога, но по-добре за явния комунист отколкото за скритото мазно долно доносническо отроче на ДС!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2011, 10:29

викаш друго си е да гласуваш за дясната ръка на Гоце, корена различна политика ще ни покаже... Ще си падна от смях. Последните години все едно нямаме президент, много е добър като съветник Калфин, много добра преспиктива няма що...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата