Гласувахте ли?
Модератор: Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Гласувахте ли?
Е нали някой все трябва да всява раздори
Ма ми беш много смях като му се дзвереше на Плевнелиев за прословутата свобода на журналистиката, пък после му се мазни на Станишев
Ей дееба и продажните утрепки има
Иначе според мен Калфин ще е новия президент

Ма ми беш много смях като му се дзвереше на Плевнелиев за прословутата свобода на журналистиката, пък после му се мазни на Станишев

Ей дееба и продажните утрепки има

Иначе според мен Калфин ще е новия президент

ХАХ,и аз гласувах...и няма да гласувам на балотаж,просто защотот такъв няма да има...за моят избор. А най ме изкефи как представиха фандъчето:"И сега,според ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ ПРОГНОЗИ,кметът на София Й.Фандъковааа" !
пп:според официални данни на ЦИК,към 02,15 часа на 24 .10.2011 са обработени 3,65% от протоколите ДЕ те така се тава кмет,те ГЕРБ-ерите си го казаха-за кво изобщо се правят тези избори

пп:според официални данни на ЦИК,към 02,15 часа на 24 .10.2011 са обработени 3,65% от протоколите ДЕ те така се тава кмет,те ГЕРБ-ерите си го казаха-за кво изобщо се правят тези избори

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
40% активност, от които герберастът печели 41%. 0,4 х 0,41 = 0,164. И какво се получава, при толкова активна кампания за съответния кандидат са гласували по-малко от 1/6 от гласоподавателите.
Като махнем държавните мижитурки, милиционерите ироднините, дали остава някой нормален българин, дето е гласувал? Сега гледам как Плевнелиев отговаря на въпроси и разбирам - ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ! Та той не отговаря на нито един въпрос!!!!! Те го питат едно, той отговаря съвсем, съвсем друго, неговите си заучени приказчици, точно както му ги е спуснал вожда! Даже вожда му отговаря на въпросите към него! Как може да имаме такива управляващи?!? КАК? Борисов и Плевнелиев са срам за нас! СРАМ И ПОЗОР! Чуйте ги бе хора, чуйте ги и кажете на какво ви приличат?
Като махнем държавните мижитурки, милиционерите ироднините, дали остава някой нормален българин, дето е гласувал? Сега гледам как Плевнелиев отговаря на въпроси и разбирам - ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ! Та той не отговаря на нито един въпрос!!!!! Те го питат едно, той отговаря съвсем, съвсем друго, неговите си заучени приказчици, точно както му ги е спуснал вожда! Даже вожда му отговаря на въпросите към него! Как може да имаме такива управляващи?!? КАК? Борисов и Плевнелиев са срам за нас! СРАМ И ПОЗОР! Чуйте ги бе хора, чуйте ги и кажете на какво ви приличат?
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
И според мен Плевненлиев не е за президент.Уверих се в това когато гледах дебатите по телевизията та той не свърза едно изречение като хората!
НА ВИ ....ЕЙ ВИ НА-за всички,които се тупат в гърдите кви са готини,кви са българи,как няма да гласуват-ето ви поредното доказателство за българското овчедушие
ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ДА СТЕ

И кво?Поредният сериал от спунерката "Любима България,как обичам да ти го набия" ... Политическа партия на две години срещу вечните червени...Да живее БУЛГАРИСТАН

И кво?Поредният сериал от спунерката "Любима България,как обичам да ти го набия" ... Политическа партия на две години срещу вечните червени...Да живее БУЛГАРИСТАН

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Леле пак се убеждавам колко застреляни хора има има тук, Плевнелиев не заслужава а Калфин заслужава защото 8г, много блесна.... Еми гласувайте си там с ДПС,БСП и НДСВ за 3-4 мандат.......
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
гласувах и на балотажа пак ще гласувам, но не съм очаквал резултатите да са толкова зле и да има толкова зомбита ... няколко човека пред мен се обясняваха как ще гласуват за Бойко Борисов, останах без думи ...
а Плевнелиев ме ужасява с празния си поглед ...
а Плевнелиев ме ужасява с празния си поглед ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
ditko1 написа:Леле пак се убеждавам колко застреляни хора има има тук, Плевнелиев не заслужава а Калфин заслужава защото 8г, много блесна.... Еми гласувайте си там с ДПС,БСП и НДСВ за 3-4 мандат.......
K'во обиждаш, бе, фашага? Ще си гласувам за когото искам!
Без страх, без спирачка!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- ditko1
- старши ентусиаст
-
гласувай за който искаш, е там хващайте се за ръка с Доган , Станишев и нека все така на всички избори.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
EBEEMVACIA написа:40% активност, от които герберастът печели 41%. 0,4 х 0,41 = 0,164. И какво се получава, при толкова активна кампания за съответния кандидат са гласували по-малко от 1/6 от гласоподавателите....
Мдааа... ей така се избира в тая държава- ставаш президент/депутат/кмет с 1/6 от гласовете което е трагично... и 3м. по-късно всички почват да реват колко е некадърен единия и колко много краде другият- е, то си е вярно де... докато в тая държава гласуват 40% от избирателите положението винаги ще е "Да изберем по-малкото зло"- тука си трябва закон за задължително гласуване, друг начин за оправяне на положението просто няма...
Едно не мога да разбера- единственият начин обикновеният гражданин да влияе на управлението е гласуването и 60% не отиват да гласуват... При 60% от народа на които не им пука какво се случва какво управление очаквате- който и да е на власт разбира се, че ще прави каквото си иска без да му пука... и аз да съм при това положение ще го начукам здраво на народа- като са тъпи и заблудени овце що да не ги острижа...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Не гласувах щото знаех, че ще има балотаж
Ама на балотажа отивам с двеста щото не искам некъв селяндур Рапон да си пробутва мишлетата и да мисли хората за балъци! То бива малоумщина бива скотоумие ама чак такова не е било! Никога не съм гласувал за комунистите и не вярвах, че ще го направя някога, но по-добре за явния комунист отколкото за скритото мазно долно доносническо отроче на ДС!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ditko1
- старши ентусиаст
-
викаш друго си е да гласуваш за дясната ръка на Гоце, корена различна политика ще ни покаже... Ще си падна от смях. Последните години все едно нямаме президент, много е добър като съветник Калфин, много добра преспиктива няма що...