За кого ще гласувате не балотажа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате не балотажа

Анкетата свършва на 31 Окт 2011, 16:46

1. Росен Плевнелиев
128
58%
2.Ивайло Калфин
60
27%
3.моя кандидат отпадна и не смятам да давам гласа си за друг
33
15%

Общо гласове : 221
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Re: За кого ще гласувате не балотажа

Мнение от _galio_ » 25 Окт 2011, 18:23

acho.rs написа:Едно от нещата които никой , никога няма да разбере е защо в България никой за нищо не гласува и после всеки се оплаква .
При положение , че има толкова недоволни , се организират протести и се сменя властта . Когато дойде следващата и започне пак със същото , отново се протестира и така докато тия дето са горе не започнат да се вълнувата от общественото мнение .

ти нали в съседната тема искаше тоталитарна власт? какви са тия протести? и кка се сменя тоталитарна власт?

аз съм за Калфин, по горните причини ... но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика :|
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Окт 2011, 18:34

В Неделя, отидох, почнах да чета имената и:
Този човек, не ми харесва за позицията, за която се е кандидатирал.
Гледам следващия.
Гледам следващия.
Гледам следващия.
...
Гледам следващия, а тя бюлетината свърши. Направих отдолу едно крадратче, зачеркнах го и отсреща написах: Аугусто Пиночет. После я сгънах и доволен пуснах гласа си. Сега като гледам какво е останало на балотажа и за президент и за Варна, поне ще имам по-малко за четене.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 18:47

_galio_ написа:
acho.rs написа:Едно от нещата които никой , никога няма да разбере е защо в България никой за нищо не гласува и после всеки се оплаква .
При положение , че има толкова недоволни , се организират протести и се сменя властта . Когато дойде следващата и започне пак със същото , отново се протестира и така докато тия дето са горе не започнат да се вълнувата от общественото мнение .

ти нали в съседната тема искаше тоталитарна власт? какви са тия протести? и кка се сменя тоталитарна власт?

аз съм за Калфин, по горните причини ... но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика :|

Тва къде ? Дали не казах - "едно неособено интелигентно племе като нас българите , трябва да бъде управлявано с твърда ръка - тва е единствения плюс на тоталитарната система и ще се радвам да се използва и днес ... макар че за сега са само приказки и циркови акции по телевизията ."
- за теб ако тоталитарна власт и строго управление са едно и също ... да не говорим , че тоталиранта влас в БГ беше вкусно подправена със забрана на частна собственост/бизнес и планова икономика - едно най-малоумните неща на света .
аз съм за Калфин, по горните причини

- значи си кандидата на БСП , който ходеше с лозунги - ние сме на всеки километър ... и се спазари за подкрепа със Доган . Май не те разбирам .
но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика :|

- аз също и още повече се надявам , да излиза с някакви идеи и планове , не като Сидеров само да обира негативния вот и да руптае срещу всичко .

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Окт 2011, 18:56

За по-малкото зло...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 25 Окт 2011, 19:08

аз съм за Калфин, по горните причини

- значи си кандидата на БСП , който ходеше с лозунги - ние сме на всеки километър ... и се спазари за подкрепа със Доган . Май не те разбирам .

друго не разбираш - доган е с борисов и с точно това изказване ще налее гласове към герб

аз съм твърдо против ботовете и концентрирането на властта на едно място - което в случая значи калфин

но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика :|

- аз също и още повече се надявам , да излиза с някакви идеи и планове , не като Сидеров само да обира негативния вот и да руптае срещу всичко .

:yes:

* главни букви не ползвам нарочно, не е от неграмотност ;)
Последна промяна _galio_ на 25 Окт 2011, 19:11, променена общо 1 път

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Окт 2011, 19:10

Ходи разбери го Калфин...веднъх със СДС после с БСП...фурнаджийска лопата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 19:15

По принцип всичко е възможно , но когато някой има крайно сигурен електорат като ДПС и лидера им каже публично - подкрепям кандидата на БСП - тогава няма как да си мислиш , че това ще доведе до такъв бесен наплив на гласове към ГЕРБ , че те ще компенсират вота на половин милион турци .
Реално ако ББ беше с доган , нямаше да вкара и принципа за отседналост .
До колкото помня се спрягаха и договорки на Сидеров във ДПС , тъй че ...

ПС:като цяло избягвам да пиша в политически теми , защото никога не се стига до консенсус а само да караници ... за тва мисля да приключа до тук и само да следя резултатите .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 25 Окт 2011, 19:19

acho.rs написа:По принцип всичко е възможно , но когато някой има крайно сигурен електорат като ДПС и лидера им каже публично - подкрепям кандидата на БСП - тогава няма как да си мислиш , че това ще доведе до такъв бесен наплив на гласове към ГЕРБ , че те ще компенсират вота на половин милион турци .

ПС:като цяло избягвам да пиша в политически теми , защото никога не се стига до консенсус а само да караници ... за тва мисля да приключа до тук и само да следя резултатите .

няма караници, само обсъждаме :bchug: всеки сам си ги взема тези решения ...

но турците не са толкова много, далеч повече са наплашените българи и това герберастите го осъзнават явно, щом си позволяват да манипулират изборите по такъв безпрецедентен начин

според мен на управляващите е ясно, че всички заедно сме сила, защото явно се страхуват от висока активност ... за съжаление "народът" е за гъби :conf:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Окт 2011, 19:21

acho.rs написа:По принцип всичко е възможно , но когато някой има крайно сигурен електорат като ДПС и лидера им каже публично - подкрепям кандидата на БСП - тогава няма как да си мислиш , че това ще доведе до такъв бесен наплив на гласове към ГЕРБ , че те ще компенсират вота на половин милион турци .

подкрепям всичко казано от теб в тази тема
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Окт 2011, 19:30

deyan-enchev написа:Моите кандидати всичките са загинали по време на Априлското възстание и неговото потушаване.

Моят пък Поп Кръстю го прецака.
По по-нови данни уж не е ама така са ми казвали като малък.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 25 Окт 2011, 19:42

по-скоро е такъв управник ни трябва, ама ще го застигне съдбата на Стамболов още по-бързо :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 25 Окт 2011, 19:47

политиката е сложно нещо и се интересувам само от обща култура, но бога ми не разбирам как може хората масово да гласуват пак за герб :conf: ....на парламентарните си признавам, че и аз бях за бате бойко, но сега НЕ :no:
никога не съм бил за комунистите, но и никога не съм бил по убеден за кого да гласувам(по точно за кого да не гласувам) на балотажа,а именно за калфо, иначе бях за мегленка
президента трябва да е личност, а не гъзелизач на една мутра

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Окт 2011, 20:29

_galio_ написа:...според мен на управляващите е ясно, че всички заедно сме сила, защото явно се страхуват от висока активност ... за съжаление "народът" е за гъби :conf:

ей заради това са всички врътки дето правят- целта е народа да НЕ гласува... отидем ли поне 80% да гласуваме ще им се наложи (който и да е на власт после- не е важно) да работят за нас... Не работят ли за нас ще има зрелищно сваляне от власт и качване на следващия- 100% максимум след 3-ят път ще се научат да работят за народа и да крадат в разумни граници... А те искат да си крадат на воля и народа да е прост- и успяват :censored: :censored:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Окт 2011, 20:33

ivan83 написа:политиката е сложно нещо и се интересувам само от обща култура, но бога ми не разбирам как може хората масово да гласуват пак за герб :conf: ....на парламентарните си признавам, че и аз бях за бате бойко, но сега НЕ :no:
никога не съм бил за комунистите, но и никога не съм бил по убеден за кого да гласувам(по точно за кого да не гласувам) на балотажа,а именно за калфо, иначе бях за мегленка
президента трябва да е личност, а не гъзелизач на една мутра

Аватар

Мнение от Pavel Andreev » 25 Окт 2011, 23:41

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата