За кого ще гласувате не балотажа
Модератор: Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: За кого ще гласувате не балотажа
acho.rs написа:Едно от нещата които никой , никога няма да разбере е защо в България никой за нищо не гласува и после всеки се оплаква .
При положение , че има толкова недоволни , се организират протести и се сменя властта . Когато дойде следващата и започне пак със същото , отново се протестира и така докато тия дето са горе не започнат да се вълнувата от общественото мнение .
ти нали в съседната тема искаше тоталитарна власт? какви са тия протести? и кка се сменя тоталитарна власт?
аз съм за Калфин, по горните причини ... но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
В Неделя, отидох, почнах да чета имената и:
Този човек, не ми харесва за позицията, за която се е кандидатирал.
Гледам следващия.
Гледам следващия.
Гледам следващия.
...
Гледам следващия, а тя бюлетината свърши. Направих отдолу едно крадратче, зачеркнах го и отсреща написах: Аугусто Пиночет. После я сгънах и доволен пуснах гласа си. Сега като гледам какво е останало на балотажа и за президент и за Варна, поне ще имам по-малко за четене.
Гледам следващия.
Гледам следващия.
Гледам следващия.
...
Гледам следващия, а тя бюлетината свърши. Направих отдолу едно крадратче, зачеркнах го и отсреща написах: Аугусто Пиночет. После я сгънах и доволен пуснах гласа си. Сега като гледам какво е останало на балотажа и за президент и за Варна, поне ще имам по-малко за четене.
От тогава русото не е на мода.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
_galio_ написа:acho.rs написа:Едно от нещата които никой , никога няма да разбере е защо в България никой за нищо не гласува и после всеки се оплаква .
При положение , че има толкова недоволни , се организират протести и се сменя властта . Когато дойде следващата и започне пак със същото , отново се протестира и така докато тия дето са горе не започнат да се вълнувата от общественото мнение .
ти нали в съседната тема искаше тоталитарна власт? какви са тия протести? и кка се сменя тоталитарна власт?
аз съм за Калфин, по горните причини ... но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика
Тва къде ? Дали не казах - "едно неособено интелигентно племе като нас българите , трябва да бъде управлявано с твърда ръка - тва е единствения плюс на тоталитарната система и ще се радвам да се използва и днес ... макар че за сега са само приказки и циркови акции по телевизията ."
- за теб ако тоталитарна власт и строго управление са едно и също ... да не говорим , че тоталиранта влас в БГ беше вкусно подправена със забрана на частна собственост/бизнес и планова икономика - едно най-малоумните неща на света .
аз съм за Калфин, по горните причини
- значи си кандидата на БСП , който ходеше с лозунги - ние сме на всеки километър ... и се спазари за подкрепа със Доган . Май не те разбирам .
но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика
- аз също и още повече се надявам , да излиза с някакви идеи и планове , не като Сидеров само да обира негативния вот и да руптае срещу всичко .
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
аз съм за Калфин, по горните причини
- значи си кандидата на БСП , който ходеше с лозунги - ние сме на всеки километър ... и се спазари за подкрепа със Доган . Май не те разбирам .
друго не разбираш - доган е с борисов и с точно това изказване ще налее гласове към герб
аз съм твърдо против ботовете и концентрирането на властта на едно място - което в случая значи калфин
но се надявам на Витков да не му мине мерака за политика
- аз също и още повече се надявам , да излиза с някакви идеи и планове , не като Сидеров само да обира негативния вот и да руптае срещу всичко .

* главни букви не ползвам нарочно, не е от неграмотност

Последна промяна _galio_ на 25 Окт 2011, 19:11, променена общо 1 път
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Ходи разбери го Калфин...веднъх със СДС после с БСП...фурнаджийска лопата
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
По принцип всичко е възможно , но когато някой има крайно сигурен електорат като ДПС и лидера им каже публично - подкрепям кандидата на БСП - тогава няма как да си мислиш , че това ще доведе до такъв бесен наплив на гласове към ГЕРБ , че те ще компенсират вота на половин милион турци .
Реално ако ББ беше с доган , нямаше да вкара и принципа за отседналост .
До колкото помня се спрягаха и договорки на Сидеров във ДПС , тъй че ...
ПС:като цяло избягвам да пиша в политически теми , защото никога не се стига до консенсус а само да караници ... за тва мисля да приключа до тук и само да следя резултатите .
ПС:като цяло избягвам да пиша в политически теми , защото никога не се стига до консенсус а само да караници ... за тва мисля да приключа до тук и само да следя резултатите .
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:По принцип всичко е възможно , но когато някой има крайно сигурен електорат като ДПС и лидера им каже публично - подкрепям кандидата на БСП - тогава няма как да си мислиш , че това ще доведе до такъв бесен наплив на гласове към ГЕРБ , че те ще компенсират вота на половин милион турци .
няма караници, само обсъждаме

но турците не са толкова много, далеч повече са наплашените българи и това герберастите го осъзнават явно, щом си позволяват да манипулират изборите по такъв безпрецедентен начин
според мен на управляващите е ясно, че всички заедно сме сила, защото явно се страхуват от висока активност ... за съжаление "народът" е за гъби

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acho.rs написа:По принцип всичко е възможно , но когато някой има крайно сигурен електорат като ДПС и лидера им каже публично - подкрепям кандидата на БСП - тогава няма как да си мислиш , че това ще доведе до такъв бесен наплив на гласове към ГЕРБ , че те ще компенсират вота на половин милион турци .
подкрепям всичко казано от теб в тази тема

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
deyan-enchev написа:Моите кандидати всичките са загинали по време на Априлското възстание и неговото потушаване.
Моят пък Поп Кръстю го прецака.
По по-нови данни уж не е ама така са ми казвали като малък.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
по-скоро е такъв управник ни трябва, ама ще го застигне съдбата на Стамболов още по-бързо 

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
политиката е сложно нещо и се интересувам само от обща култура, но бога ми не разбирам как може хората масово да гласуват пак за герб
....на парламентарните си признавам, че и аз бях за бате бойко, но сега НЕ
никога не съм бил за комунистите, но и никога не съм бил по убеден за кого да гласувам(по точно за кого да не гласувам) на балотажа,а именно за калфо, иначе бях за мегленка
президента трябва да е личност, а не гъзелизач на една мутра

никога не съм бил за комунистите, но и никога не съм бил по убеден за кого да гласувам(по точно за кого да не гласувам) на балотажа,а именно за калфо, иначе бях за мегленка
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
_galio_ написа:...според мен на управляващите е ясно, че всички заедно сме сила, защото явно се страхуват от висока активност ... за съжаление "народът" е за гъби
ей заради това са всички врътки дето правят- целта е народа да НЕ гласува... отидем ли поне 80% да гласуваме ще им се наложи (който и да е на власт после- не е важно) да работят за нас... Не работят ли за нас ще има зрелищно сваляне от власт и качване на следващия- 100% максимум след 3-ят път ще се научат да работят за народа и да крадат в разумни граници... А те искат да си крадат на воля и народа да е прост- и успяват

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
ivan83 написа:политиката е сложно нещо и се интересувам само от обща култура, но бога ми не разбирам как може хората масово да гласуват пак за герб....на парламентарните си признавам, че и аз бях за бате бойко, но сега НЕ
![]()