За кого ще гласувате не балотажа
Модератор: Общи модератори
- trance4life
- Потребител
-
Re: За кого ще гласувате не балотажа
За Росенчо
Не ми харесва как първанката 8 години беше президент и то с подкрепата на ДПС...
Ако спечели Калфин всичко ще продължава както до сега...

Не ми харесва как първанката 8 години беше президент и то с подкрепата на ДПС...

:)
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
PaCk0o написа:за Росенчо, тия бспи за Варна задължително за Марешки, че тоя Кирилчо ми писна, белким аптекаря поне пътища да нахрави да има де да си кара спортягите, ясно е че и който да е една и съща.
Хаха ама ти вярваш ли че господин цакане на гласове ще ти прави пътища?
Той горкия, вкара сина си, жена си и нея, сега гласувайте и Той и баба и даде да влязат вътре:) Само ако нещо решиш да го питаш, гледай да е нещо простичко че барем те
разбере! Извинявай ама ви чукат яко лимките!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
trance4life написа:За Росенчо![]()
![]()
Не ми харесва как първанката 8 години беше президент и то с подкрепата на ДПС...![]()

Нека да вземат всичко поне после ще е ясно кой е виновен и
кой е за сваляне! За ДПС ВЕРВАЙТЕ ЧЕ СА С ГЕРБ то много
скоро ще се разбере!Някой хора са много притеснени ако ГЕРБ вземе
кво ще правят без съдебната си система!
Един колега в една друга тема цитира много ясно от президента какво зависи и какво избира от своя мандат!
Ще гласувам с една солидно задраскана от всички страни бюлетина,за да не използват гласа ми ако я сложа празна,или пък ако не гласувам въобще.Просто не ме кефят кандидатите стигнали до балотаж 

- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
И двамата за нищо не стават... Само че Доган каза че ще подкрепи този който е срещу ГЕРБ, така че ако гласувам за Калфин все едно си давам гласа за резака, най вероятно ще пусна невалидна бюлетина.

Peter Angelov написа: За ДПС ВЕРВАЙТЕ ЧЕ СА С ГЕРБ то много
скоро ще се разбере!!
Явно много хора са се заразили четейки книжки за световната конспирация и винаги търсят под вола теле.
Колега би ли добавил някакви факти за твоето твърдение или е някво вътрешно чувство. Колкото до съдебната система освен мен сигурно едно 80% са на мнение, че има голяма нужда от реформи и то големи !!!
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
flame написа:Аз пък ще гласувам за колежките от форума![]()
кво за тях ?

пп. Ще гласувам и на балотажа...Така или иначе президента е никой в тази държава, та няма особено значение коя личност ще е, ама поне да може да говори да го еба, а не да ми вика ДОБО УТО (превод в ефир "добро утро")...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...
Иначе хитро де,може и така да са протекли събитията,бойко се среща с доган,разбират се за поредният театър и го изиграват много добре...щото знаят че народа е много тъп и единственият начин да управляваш тъп народ е да го разделиш на някакви партии,да го изпокараш ,да вземеш твоят дял от оФФцете,опс,народа и да въртиш на татък,а че народа е тъп,си е тъп,народа може да прости всичко и на всеки,върли анти комунисти скачат за човек който се опитва да се сравнява с тато,върли антимафиози скачат с човек който е произлязъл от тези неща,върли антипартиици скачат за хора,дето с мъка са си хвърлили книжката...Е какво да добавя-тъп народ

Иначе хитро де,може и така да са протекли събитията,бойко се среща с доган,разбират се за поредният театър и го изиграват много добре...щото знаят че народа е много тъп и единственият начин да управляваш тъп народ е да го разделиш на някакви партии,да го изпокараш ,да вземеш твоят дял от оФФцете,опс,народа и да въртиш на татък,а че народа е тъп,си е тъп,народа може да прости всичко и на всеки,върли анти комунисти скачат за човек който се опитва да се сравнява с тато,върли антимафиози скачат с човек който е произлязъл от тези неща,върли антипартиици скачат за хора,дето с мъка са си хвърлили книжката...Е какво да добавя-тъп народ

Е.Димитров написа:кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...
Аха ясно, значи от тук нататук каквото каже доган това праим.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Явно много хора са се заразили четейки книжки за световната конспирация и винаги търсят под вола теле.

Уточнение - конспирация има , дори когато няма и една логична предпоставка . Просто се допуска , че щом може да скачаш , значи няма гравитация , въпреки че падаш след това

Не бих дала сласчето си на никой от уважаемите Г-да
Няма с какво да ме спечелят, а пък в крайна сметка от президента не зависят доста нещица. Която и манекенка да изберът за Президент на държавата, ще е все тая поне за мен 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bioz написа:Е.Димитров написа:кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...
Аха ясно, значи от тук нататук каквото каже доган това праим.Евала колега добре че си ти да отвориш очите на раята...
Aми аз какво казвам-Тъп народ,само ти ме разбра колега...и то грешно

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Аз па пак ше си гласувам за Светльо Витков
Светльо президент але, алееее

Светльо президент але, алееее

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
За който има ентусиазъм да чете: http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/1 ... bori_2011/