За кого ще гласувате не балотажа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате не балотажа

Анкетата свършва на 31 Окт 2011, 16:46

1. Росен Плевнелиев
128
58%
2.Ивайло Калфин
60
27%
3.моя кандидат отпадна и не смятам да давам гласа си за друг
33
15%

Общо гласове : 221
Потребител
Аватар

Re: За кого ще гласувате не балотажа

Мнение от trance4life » 26 Окт 2011, 0:06

За Росенчо :) :yes:
Не ми харесва как първанката 8 години беше президент и то с подкрепата на ДПС... :banghead:
Ако спечели Калфин всичко ще продължава както до сега... :kuku:
:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 26 Окт 2011, 0:07

PaCk0o написа:за Росенчо, тия бсп :nono: и за Варна задължително за Марешки, че тоя Кирилчо ми писна, белким аптекаря поне пътища да нахрави да има де да си кара спортягите, ясно е че и който да е една и съща.

Хаха ама ти вярваш ли че господин цакане на гласове ще ти прави пътища?
Той горкия, вкара сина си, жена си и нея, сега гласувайте и Той и баба и даде да влязат вътре:) Само ако нещо решиш да го питаш, гледай да е нещо простичко че барем те
разбере! Извинявай ама ви чукат яко лимките!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 26 Окт 2011, 0:24

trance4life написа:За Росенчо :) :yes:
Не ми харесва как първанката 8 години беше президент и то с подкрепата на ДПС... :banghead:
Ако спечели Калфин всичко ще продължава както до сега... :kuku:

:yes:

Нека да вземат всичко поне после ще е ясно кой е виновен и
кой е за сваляне! За ДПС ВЕРВАЙТЕ ЧЕ СА С ГЕРБ то много
скоро ще се разбере!Някой хора са много притеснени ако ГЕРБ вземе
кво ще правят без съдебната си система!
Един колега в една друга тема цитира много ясно от президента какво зависи и какво избира от своя мандат!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 26 Окт 2011, 1:15

Ще гласувам с една солидно задраскана от всички страни бюлетина,за да не използват гласа ми ако я сложа празна,или пък ако не гласувам въобще.Просто не ме кефят кандидатите стигнали до балотаж :twisted:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Мнение от hoolie » 26 Окт 2011, 9:14

И двамата за нищо не стават... Само че Доган каза че ще подкрепи този който е срещу ГЕРБ, така че ако гласувам за Калфин все едно си давам гласа за резака, най вероятно ще пусна невалидна бюлетина.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 26 Окт 2011, 9:19

Peter Angelov написа: За ДПС ВЕРВАЙТЕ ЧЕ СА С ГЕРБ то много
скоро ще се разбере!!

Явно много хора са се заразили четейки книжки за световната конспирация и винаги търсят под вола теле.
Колега би ли добавил някакви факти за твоето твърдение или е някво вътрешно чувство. Колкото до съдебната система освен мен сигурно едно 80% са на мнение, че има голяма нужда от реформи и то големи !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Окт 2011, 9:43

Аз пък ще гласувам за колежките от форума :mrgreen: :lol:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 26 Окт 2011, 10:11

flame написа:Аз пък ще гласувам за колежките от форума :mrgreen: :lol:

кво за тях ? :mhihi:

пп. Ще гласувам и на балотажа...Така или иначе президента е никой в тази държава, та няма особено значение коя личност ще е, ама поне да може да говори да го еба, а не да ми вика ДОБО УТО (превод в ефир "добро утро")...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2011, 11:16

кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...
Иначе хитро де,може и така да са протекли събитията,бойко се среща с доган,разбират се за поредният театър и го изиграват много добре...щото знаят че народа е много тъп и единственият начин да управляваш тъп народ е да го разделиш на някакви партии,да го изпокараш ,да вземеш твоят дял от оФФцете,опс,народа и да въртиш на татък,а че народа е тъп,си е тъп,народа може да прости всичко и на всеки,върли анти комунисти скачат за човек който се опитва да се сравнява с тато,върли антимафиози скачат с човек който е произлязъл от тези неща,върли антипартиици скачат за хора,дето с мъка са си хвърлили книжката...Е какво да добавя-тъп народ :mhihi: :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 26 Окт 2011, 11:23

Е.Димитров написа:кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...

Аха ясно, значи от тук нататук каквото каже доган това праим. :clap: Евала колега добре че си ти да отвориш очите на раята... :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Окт 2011, 11:24

Явно много хора са се заразили четейки книжки за световната конспирация и винаги търсят под вола теле.

:owned:
Уточнение - конспирация има , дори когато няма и една логична предпоставка . Просто се допуска , че щом може да скачаш , значи няма гравитация , въпреки че падаш след това :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 26 Окт 2011, 11:27

Не бих дала сласчето си на никой от уважаемите Г-да :mhihi: Няма с какво да ме спечелят, а пък в крайна сметка от президента не зависят доста нещица. Която и манекенка да изберът за Президент на държавата, ще е все тая поне за мен :dunno:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Окт 2011, 11:44

bioz написа:
Е.Димитров написа:кефи ме доган как маниполира меките мозъци в държавата,значи каквото каже доган-всички ходят на обратно,знае си човека че е така,решил е да направи милиони и казва на миналите избори-аз раздавам порциите-и всички (даже и аз) се юрнахме да гласуваме за друг,сега пак вика-аз ще подкрепя калфин (което никой не го е питал) и всички отново в обратна посока-евала,те така се управлява "рая" (мисля че беше турска дума за тълпа)...

Аха ясно, значи от тук нататук каквото каже доган това праим. :clap: Евала колега добре че си ти да отвориш очите на раята... :shock:

Aми аз какво казвам-Тъп народ,само ти ме разбра колега...и то грешно :mhihi: :bchug:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Окт 2011, 11:50

Аз па пак ше си гласувам за Светльо Витков :mhihi:

Светльо президент але, алееее
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 26 Окт 2011, 19:08

За който има ентусиазъм да чете: http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/1 ... bori_2011/
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата