Колко харчите?
Модератор: Общи модератори
Re: Колко харчите?
surfboard написа:Да, правя разлика и съм го уточнил още в началото на поста ми - щом усетя че някоя е материлистка, преустановявам контактите. За да го усетя, логично е да знам че има два вида - материалистки и нематериалистки.
Относно забавлението - има и нематериалистки, с които човек съвсем спокойно може да си има неангажираща връзка за няколко седмици или месеца и пак да си се забавлява. Наскоро имах такава - готино момиче, студентка, която също в момента търсеше неангажиращо и на която не съм им плащал почти нищо. Разходите ми по нея за няколко седмици бяха около 20 лв.
Понякога (макар и в редки случаи) е достатъчно просто един мъж да е красив и да има акъл в главата и ясна тактика и стратегия. Тогава може да се мине и без големи суми.
хех. при така написаното- явно не правиш...
всяка жена която си струва в един момент се оскъпява- особено ако попадне на верния мъж който я има емоционално освен физически... а ако е "евтина"- обикновено си има и подобаваща причина... понякога е трудно да се види от пръв поглед, но винаги я има

няма лошо де... хора разни

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Хора разни - мнения шарени
Нека всеки следва своята стратегия и тактика и последната да му носи дивиденти. Аз лично не се оплаквам. Доволен съм, че със съвсем скромни и посредствени суми съм бил с хубави жени и съм си прекарвал чудесно. Всеки може да плаща яко и да е с готина. Въпросът е дали всеки може да е с готина и да не плаща много много 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
surfboard написа:Да, правя разлика и съм го уточнил още в началото на поста ми - щом усетя че някоя е материлистка, преустановявам контактите. За да го усетя, логично е да знам че има два вида - материалистки и нематериалистки.
Относно забавлението - има и нематериалистки, с които човек съвсем спокойно може да си има неангажираща връзка за няколко седмици или месеца и пак да си се забавлява. Наскоро имах такава - готино момиче, студентка, която също в момента търсеше неангажиращо и на която не съм им плащал почти нищо. Разходите ми по нея за няколко седмици бяха около 20 лв.
Понякога (макар и в редки случаи) е достатъчно просто един мъж да е красив и да има акъл в главата и ясна тактика и стратегия. Тогава може да се мине и без големи суми.
Разбира се, направо искай и да ти плащат за красивите очи ...
Няма жена нематериалистка ! Има пияни мъже ...

Единствено за стратегията съм съгласна

алх ти е казал интелигентно !
Когато човек се научи да знае какво търси и какво, ще знае и кое да оцени, за кое да дава или не и кое си заслужава ...
Нищо лично ... но не очаквай нищо истинско ...и дълготрайно,а да си прекарваш хубаво и в крайна сметка да си сам...не знам дали е по-добрия вариант.

Много като тебе вече плакаха ...
- surfboard
- младши ентусиаст
-
Ти на търговия го обърна
Защо даването винаги трябва да бъде материализирано? Не може ли да е "даване" под формата на любов, внимание, обгрижване, добро отношение, съпричастност?

- Ronka
- русата мафия!
-
surfboard написа:Ти на търговия го обърнаЗащо даването винаги трябва да бъде материализирано? Не може ли да е "даване" под формата на любов, внимание, обгрижване, добро отношение, съпричастност?
То тая цялата тема е за търговия

Може,що да не може...всичко може...
Даже да си правим сметки ЯВНО колко на месец ни излиза жената, колата...за деца да не говорим, баси харча ... не дай си боже

- surfboard
- младши ентусиаст
-
Само да отбележа информативно, че допреди няколко години много се смеех на група мои приятели, които постоянно повтаряха - ми както жените си търсят богати мъже, ние пък си търсим богати жени. На пръв поглед звучи безумно. Човек ще си каже: Богатите жени си търсят още по-богати мъже или пък че богатите жени няма да се занимават с някой посредсвен младеж.
Уви, групичката ми приятели ми скриха шапката. Двама от тях наистина се ожениха за богати жени. В момента живеят в техните къщи и карат Х5
Освен това богатите им жени са и доста готини и се намира по нещо в главите им.
Как го постигнаха? - Явно не е с пари, защото отново напомням че момчетата си бяха съвсем посредствени във финансово отношение. Ами, отговорете си сами. Давам жокер: пичовете бяха изключително начетени и интелигентни, добре изглеждащи и поддържани, с чувство за хумор , истински кавалери, но за съжаление от не заможни семейства. Е, явно за някой жени (да не кажа за свестните) и това е от значение, а не само дебелината на портфейла.
Който се смее последен, се смее най-добре
Уви, групичката ми приятели ми скриха шапката. Двама от тях наистина се ожениха за богати жени. В момента живеят в техните къщи и карат Х5

Как го постигнаха? - Явно не е с пари, защото отново напомням че момчетата си бяха съвсем посредствени във финансово отношение. Ами, отговорете си сами. Давам жокер: пичовете бяха изключително начетени и интелигентни, добре изглеждащи и поддържани, с чувство за хумор , истински кавалери, но за съжаление от не заможни семейства. Е, явно за някой жени (да не кажа за свестните) и това е от значение, а не само дебелината на портфейла.

- Ronka
- русата мафия!
-
surfboard написа:Само да отбележа информативно, че допреди няколко години много се смеех на група мои приятели, които постоянно повтаряха - ми както жените си търсят богати мъже, ние пък си търсим богати жени. На пръв поглед звучи безумно. Човек ще си каже: Богатите жени си търсят още по-богати мъже или пък че богатите жени няма да се занимават с някой посредсвен младеж.
Уви, групичката ми приятели ми скриха шапката. Двама от тях наистина се ожениха за богати жени. В момента живеят в техните къщи и карат Х5Освен това богатите им жени са и доста готини и се намира по нещо в главите им.
Как го постигнаха? - Явно не е с пари, защото отново напомням че момчетата си бяха съвсем посредствени във финансово отношение. Ами, отговорете си сами. Давам жокер: пичовете бяха изключително начетени и интелигентни, добре изглеждащи и поддържани, с чувство за хумор и от интелигентни, истински кавалери, но за съжаление не заможни семейства. Е, явно за някой жени (да не кажа за свестните) и това е от значение, а не само дебелината на портфейла.
Евала на приятелите ти

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
те още не са се смели последни,ще се натанцуват и теsurfboard написа:Само да отбележа информативно, че допреди няколко години много се смеех на група мои приятели, които постоянно повтаряха - ми както жените си търсят богати мъже, ние пък си търсим богати жени. На пръв поглед звучи безумно. Човек ще си каже: Богатите жени си търсят още по-богати мъже или пък че богатите жени няма да се занимават с някой посредсвен младеж.
Уви, групичката ми приятели ми скриха шапката. Двама от тях наистина се ожениха за богати жени. В момента живеят в техните къщи и карат Х5Освен това богатите им жени са и доста готини и се намира по нещо в главите им.
Как го постигнаха? - Явно не е с пари, защото отново напомням че момчетата си бяха съвсем посредствени във финансово отношение. Ами, отговорете си сами. Давам жокер: пичовете бяха изключително начетени и интелигентни, добре изглеждащи и поддържани, с чувство за хумор и от интелигентни, истински кавалери, но за съжаление не заможни семейства. Е, явно за някой жени (да не кажа за свестните) и това е от значение, а не само дебелината на портфейла.

всичко се плаща..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колкото трябва, за жена и за деца пари не се броят, като има повече харчиш повече, като няма, не харчиш, важно е жената да го цени 

- surfboard
- младши ентусиаст
-
Точно това ме дразни, както споменах и по-горе - всичко се плаща, но в материалния смисъл, дори любовта. По-готина жена - повече плащане и разходи, повече задоволяване на капризи. Навремето отново се е плащало, но във вид на качества, ценности, интелект и т.н. и материалният аспект е бил на по-заден план. Да, вече живеем в друго време, но не всички сме стадо и сме в него. От личен опит потвърждавам че има хора и от двата пола, които са изключения. Да, понякога с някой и друг компромис, но аз пък не вярвам вашите приятелки да са 6.00 по шестобалната система 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- surfboard
- младши ентусиаст
-
Кандидатствай за Гинес, колега
Ще пожънеш такива успехи, че после може и ние да намажем покрай теб 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
deyan-enchev написа:Квото иска тва и купувам, добре че е скромна и казва искам през 2-3 години.
Последното беше МОПСкойто благодарение на Румбурак-а изпадна доста евтино за такова извънземно да го еВа.
колега , какво е това МОПС , та да взема и на мойта жена ?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vld написа:Колкото трябва, за жена и за деца пари не се броят, като има повече харчиш повече, като няма, не харчиш, важно е жената да го цени

и назад го казах- ако ударя чертата ще трябва да се гръмна... а може и да не се наложи- силно вероятно е да получа инфаркт и да си умра... Голяма грешка е смятането "колко ми струва жената/децата"- смята се за кола, за имот, не за хора...
surfboard написа:Точно това ме дразни, както споменах и по-горе - всичко се плаща, но в материалния смисъл, дори любовта. По-готина жена - повече плащане и разходи, повече задоволяване на капризи. Навремето отново се е плащало, но във вид на качества, ценности, интелект и т.н. и материалният аспект е бил на по-заден план. Да, вече живеем в друго време, но не всички сме стадо и сме в него. От личен опит потвърждавам че има хора и от двата пола, които са изключения. Да, понякога с някой и друг компромис, но аз пък не вярвам вашите приятелки да са 6.00 по шестобалната система
безплатен обяд НЯМА- винаги се плаща и ВИНАГИ в плащането участват и пари... въпроса е да докараш плащането с пари до минимален процент, а останалото да намериш друг начин да платиш...
nightdriver написа: колега , какво е това МОПС , та да взема и на мойта жена ?
МОП- парцал за чистене, МОПС- сигурно няколко парцала за чистене на промоция

кви двойкаджии сте по предмета "жени"... не знам дали сте със 7-ци, ама ако можете да омаете някоя тройка на релси- пак ще е успех
нека една готина струваща си мадама да ви поиска мопс и вие да и подарите парцал(и)... трябва да ви бие, бие, бие.... с тях...... докато не се сетите че е искала кученце...

нека една готина струваща си мадама да ви поиска мопс и вие да и подарите парцал(и)... трябва да ви бие, бие, бие.... с тях...... докато не се сетите че е искала кученце...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила