Колко харчите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Колко харчите?

Мнение от alx » 31 Окт 2011, 22:46

surfboard написа:Да, правя разлика и съм го уточнил още в началото на поста ми - щом усетя че някоя е материлистка, преустановявам контактите. За да го усетя, логично е да знам че има два вида - материалистки и нематериалистки.
Относно забавлението - има и нематериалистки, с които човек съвсем спокойно може да си има неангажираща връзка за няколко седмици или месеца и пак да си се забавлява. Наскоро имах такава - готино момиче, студентка, която също в момента търсеше неангажиращо и на която не съм им плащал почти нищо. Разходите ми по нея за няколко седмици бяха около 20 лв.
Понякога (макар и в редки случаи) е достатъчно просто един мъж да е красив и да има акъл в главата и ясна тактика и стратегия. Тогава може да се мине и без големи суми.

хех. при така написаното- явно не правиш...

всяка жена която си струва в един момент се оскъпява- особено ако попадне на верния мъж който я има емоционално освен физически... а ако е "евтина"- обикновено си има и подобаваща причина... понякога е трудно да се види от пръв поглед, но винаги я има :bchug:

няма лошо де... хора разни :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 22:56

Хора разни - мнения шарени :) Нека всеки следва своята стратегия и тактика и последната да му носи дивиденти. Аз лично не се оплаквам. Доволен съм, че със съвсем скромни и посредствени суми съм бил с хубави жени и съм си прекарвал чудесно. Всеки може да плаща яко и да е с готина. Въпросът е дали всеки може да е с готина и да не плаща много много :)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 31 Окт 2011, 22:57

surfboard написа:Да, правя разлика и съм го уточнил още в началото на поста ми - щом усетя че някоя е материлистка, преустановявам контактите. За да го усетя, логично е да знам че има два вида - материалистки и нематериалистки.
Относно забавлението - има и нематериалистки, с които човек съвсем спокойно може да си има неангажираща връзка за няколко седмици или месеца и пак да си се забавлява. Наскоро имах такава - готино момиче, студентка, която също в момента търсеше неангажиращо и на която не съм им плащал почти нищо. Разходите ми по нея за няколко седмици бяха около 20 лв.
Понякога (макар и в редки случаи) е достатъчно просто един мъж да е красив и да има акъл в главата и ясна тактика и стратегия. Тогава може да се мине и без големи суми.

Разбира се, направо искай и да ти плащат за красивите очи ...
Няма жена нематериалистка ! Има пияни мъже ... :mhihi:

Единствено за стратегията съм съгласна :yes: ... ма не и твоята :ok:

алх ти е казал интелигентно !

Когато човек се научи да знае какво търси и какво, ще знае и кое да оцени, за кое да дава или не и кое си заслужава ...

Нищо лично ... но не очаквай нищо истинско ...и дълготрайно,а да си прекарваш хубаво и в крайна сметка да си сам...не знам дали е по-добрия вариант.
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 23:02

Ти на търговия го обърна :) Защо даването винаги трябва да бъде материализирано? Не може ли да е "даване" под формата на любов, внимание, обгрижване, добро отношение, съпричастност?

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 31 Окт 2011, 23:06

surfboard написа:Ти на търговия го обърна :) Защо даването винаги трябва да бъде материализирано? Не може ли да е "даване" под формата на любов, внимание, обгрижване, добро отношение, съпричастност?

То тая цялата тема е за търговия :mhihi:

Може,що да не може...всичко може...

Даже да си правим сметки ЯВНО колко на месец ни излиза жената, колата...за деца да не говорим, баси харча ... не дай си боже :mhihi:
ИзображениеIs...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 23:14

Само да отбележа информативно, че допреди няколко години много се смеех на група мои приятели, които постоянно повтаряха - ми както жените си търсят богати мъже, ние пък си търсим богати жени. На пръв поглед звучи безумно. Човек ще си каже: Богатите жени си търсят още по-богати мъже или пък че богатите жени няма да се занимават с някой посредсвен младеж.
Уви, групичката ми приятели ми скриха шапката. Двама от тях наистина се ожениха за богати жени. В момента живеят в техните къщи и карат Х5 :) Освен това богатите им жени са и доста готини и се намира по нещо в главите им.
Как го постигнаха? - Явно не е с пари, защото отново напомням че момчетата си бяха съвсем посредствени във финансово отношение. Ами, отговорете си сами. Давам жокер: пичовете бяха изключително начетени и интелигентни, добре изглеждащи и поддържани, с чувство за хумор , истински кавалери, но за съжаление от не заможни семейства. Е, явно за някой жени (да не кажа за свестните) и това е от значение, а не само дебелината на портфейла.
Който се смее последен, се смее най-добре :)

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 31 Окт 2011, 23:18

surfboard написа:Само да отбележа информативно, че допреди няколко години много се смеех на група мои приятели, които постоянно повтаряха - ми както жените си търсят богати мъже, ние пък си търсим богати жени. На пръв поглед звучи безумно. Човек ще си каже: Богатите жени си търсят още по-богати мъже или пък че богатите жени няма да се занимават с някой посредсвен младеж.
Уви, групичката ми приятели ми скриха шапката. Двама от тях наистина се ожениха за богати жени. В момента живеят в техните къщи и карат Х5 :) Освен това богатите им жени са и доста готини и се намира по нещо в главите им.
Как го постигнаха? - Явно не е с пари, защото отново напомням че момчетата си бяха съвсем посредствени във финансово отношение. Ами, отговорете си сами. Давам жокер: пичовете бяха изключително начетени и интелигентни, добре изглеждащи и поддържани, с чувство за хумор и от интелигентни, истински кавалери, но за съжаление не заможни семейства. Е, явно за някой жени (да не кажа за свестните) и това е от значение, а не само дебелината на портфейла.

Евала на приятелите ти :yes: Пожелавам ти го и на теб :bchug:
ИзображениеIs...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Окт 2011, 23:19

surfboard написа:Само да отбележа информативно, че допреди няколко години много се смеех на група мои приятели, които постоянно повтаряха - ми както жените си търсят богати мъже, ние пък си търсим богати жени. На пръв поглед звучи безумно. Човек ще си каже: Богатите жени си търсят още по-богати мъже или пък че богатите жени няма да се занимават с някой посредсвен младеж.
Как го постигнаха? - Явно не е с пари, защото отново напомням че момчетата си бяха съвсем посредствени във финансово отношение. Ами, отговорете си сами. Давам жокер: пичовете бяха изключително начетени и интелигентни, добре изглеждащи и поддържани, с чувство за хумор и от интелигентни, истински кавалери, но за съжаление не заможни семейства. Е, явно за някой жени (да не кажа за свестните) и това е от значение, а не само дебелината на портфейла.
те още не са се смели последни,ще се натанцуват и те ;) , извинявай колега,нищо лично към твоите познати,но за мен това е по-ниЗко и от продажна жена... :no:

всичко се плаща..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Окт 2011, 23:23

Колкото трябва, за жена и за деца пари не се броят, като има повече харчиш повече, като няма, не харчиш, важно е жената да го цени :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 23:26

Точно това ме дразни, както споменах и по-горе - всичко се плаща, но в материалния смисъл, дори любовта. По-готина жена - повече плащане и разходи, повече задоволяване на капризи. Навремето отново се е плащало, но във вид на качества, ценности, интелект и т.н. и материалният аспект е бил на по-заден план. Да, вече живеем в друго време, но не всички сме стадо и сме в него. От личен опит потвърждавам че има хора и от двата пола, които са изключения. Да, понякога с някой и друг компромис, но аз пък не вярвам вашите приятелки да са 6.00 по шестобалната система :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Окт 2011, 23:29

Колега моята е 7 по шестобалната :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 23:32

Кандидатствай за Гинес, колега :) Ще пожънеш такива успехи, че после може и ние да намажем покрай теб :P

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 31 Окт 2011, 23:51

deyan-enchev написа:Квото иска тва и купувам, добре че е скромна и казва искам през 2-3 години.
Последното беше МОПС :mhihi: който благодарение на Румбурак-а изпадна доста евтино за такова извънземно да го еВа.

колега , какво е това МОПС , та да взема и на мойта жена ? :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Окт 2011, 23:55

vld написа:Колкото трябва, за жена и за деца пари не се броят, като има повече харчиш повече, като няма, не харчиш, важно е жената да го цени :idea:

:yes: :yes:
и назад го казах- ако ударя чертата ще трябва да се гръмна... а може и да не се наложи- силно вероятно е да получа инфаркт и да си умра... Голяма грешка е смятането "колко ми струва жената/децата"- смята се за кола, за имот, не за хора...

surfboard написа:Точно това ме дразни, както споменах и по-горе - всичко се плаща, но в материалния смисъл, дори любовта. По-готина жена - повече плащане и разходи, повече задоволяване на капризи. Навремето отново се е плащало, но във вид на качества, ценности, интелект и т.н. и материалният аспект е бил на по-заден план. Да, вече живеем в друго време, но не всички сме стадо и сме в него. От личен опит потвърждавам че има хора и от двата пола, които са изключения. Да, понякога с някой и друг компромис, но аз пък не вярвам вашите приятелки да са 6.00 по шестобалната система :)

безплатен обяд НЯМА- винаги се плаща и ВИНАГИ в плащането участват и пари... въпроса е да докараш плащането с пари до минимален процент, а останалото да намериш друг начин да платиш...

nightdriver написа: колега , какво е това МОПС , та да взема и на мойта жена ? :mhihi:

МОП- парцал за чистене, МОПС- сигурно няколко парцала за чистене на промоция :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Ное 2011, 0:00

кви двойкаджии сте по предмета "жени"... не знам дали сте със 7-ци, ама ако можете да омаете някоя тройка на релси- пак ще е успех :mhihi:

нека една готина струваща си мадама да ви поиска мопс и вие да и подарите парцал(и)... трябва да ви бие, бие, бие.... с тях...... докато не се сетите че е искала кученце... :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата