Поставяне на лупи на фар с рефлектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Re: Поставяне на лупи на фар с рефлектор

Мнение от BMW///M-ma6inata » 04 Ное 2011, 10:12

Абе..тоя форум го обърнахте на панаир :evil: ... ботове и философи :evil: Как поне малко не ви е срам така да се излагате и всички тук да сме ви свидетели на простотиите :dunno:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 04 Ное 2011, 10:23

Изхвърли опелските фарове и служи от е34, но май няма да остане място за мигача. Та или махаш и него или търсиш малки дълги.
В нета има сигурно доста примери.
Поне разбрахме, кой има повече кинти, кой е оцветен в зелено, че Бай Ганьо е БЪЛГАРИН :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 04 Ное 2011, 13:48

еее.. колко неща за живота, вселената и в частност за себе си съм пропуснал да разбера докато съм спал :confused:
Нищо, по-добре късно..
Та, откъде да започна?
- нали съм си егоист ще започна с нещата, които разбрах за себе си :) Излиза, че съм си купил кенеф :shock: и то с фалшив труд :mhihi: Също така нещо ми хлопа горе, щом питам колко ще излезне да му сложа лупи. А да, и съм пуснал мега безсмислената тема в иначе толкова смисления подфорум "извън темата".

- друго ценно, което разбрах е - че щом караш е46 (и то дизелак) си пичага или в този случай вичага 8) и си по-човек от всички, които карат италианки или ръжди :smoke:

- друго, друго.. разбира се! Разбрах, че когато сте били на моите години никога не сте правили да кажем глупости по и с колата си, което разбира се е вън от съмнение. Да, разбирам че след десетина години като погледна назад ще си се смея на сегашните идеи и виждания и при все това мисля, че сега ми е времето да експериментирам и да правя глупостите (по ваши думи) :winky:

- разбрах и че половината копчета по клавиатурата ми лепнат, поради излятата бира снощи, което пък беше предизвикано от поста на ms :mhihi:

И какво излиза, че май не съм научил кой знае колко неща, но и това ми стига. Нали човек се учи докато е жив, макар повечето тук вече да знаят всичко :bchug:

Само едно не разбирам, защо хора на вашите години се държат като 15 годишни комплексарчета и дали това е само във форума, където е всеизвестно, че всеки е най-гУлемия :yes:

И за финал искам да ви се извиня, че загубих видимо ценното ви време :bgflag:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Ное 2011, 15:15

тази тема ще я заключа преди да сте убедили окончателно младежа никога да не си купи бмв щото сме кофти хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Ное 2011, 15:34

Заради проявата на "висша инженерна мисъл", PIONEER и vicho ще почиват по една седмица.

Предишна

Назад към Извън Темата