как да зема на лизинг...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
как да зема на лизинг...
Има ли начин да взема чисто нова кола на лизинг, при положение че имам доходите но няма как да ги докажа на хартия?
Мисля си за ново bmw 1-ва серия, но ако се наложи мога да мръдна и към друга марка ако намеря начин за лизинг при тях...
Мисля си за ново bmw 1-ва серия, но ако се наложи мога да мръдна и към друга марка ако намеря начин за лизинг при тях...
Re: как да зема на лизинг...
Fking написа:Има ли начин да взема чисто нова кола на лизинг, при положение че имам доходите но няма как да ги докажа на хартия?
Има един трик

Намираш си познат в голяма фирма и те ти пишат косултантски хонорари и така доказваш доход

Дано ти върже Успех

Re: как да зема на лизинг...
ALEXONE написа:Fking написа:Има ли начин да взема чисто нова кола на лизинг, при положение че имам доходите но няма как да ги докажа на хартия?
Има един трик![]()
Намираш си познат в голяма фирма и те ти пишат косултантски хонорари и така доказваш доход![]()
Дано ти върже Успех
моите познати са все безработни...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Мисля, че ИМА ПОНЕ две компании, които ще те одобрят за лизинг без доказуем доход
!
Например /нека това НЕ се тълкува като реклама от модераторите
/: HVB Auto Leasing ще те одобрят ако внесеш 30-или повече % самоучастие по сделката /подписваш една проформа декларация, че си способен да си плащаш вноските
.../, да не говорим, че за периодите до 48 месеца имат най-нисък лихвен процент на пазара
...
Ако нямаш възможност да платиш толкова парици в началото
мисля, че "Файненшъл Консулт" ще те приемат с отворени обятия само с/у лична карта
!
Дано съм ти бил полезен
...

Например /нека това НЕ се тълкува като реклама от модераторите

Ако нямаш възможност да платиш толкова парици в началото

Дано съм ти бил полезен

Live and let Die!
точно так мисля и аз, то повечето лизингови къщи много много не ги интересува доказване на доход щото ако не си плащаш си взимат колата и не се занимават с глупости.
Имам приятел който си взе кола така без да доказва доходи (а иначе се води като 95% от народа на минимална р.з.) от лизингова къща, подписаха договор с включено в него вс. - пари, вноски, лихви и т.н. Икато изтече лизинга си прехвърлиха колата и всеки доволен.
Имам приятел който си взе кола така без да доказва доходи (а иначе се води като 95% от народа на минимална р.з.) от лизингова къща, подписаха договор с включено в него вс. - пари, вноски, лихви и т.н. Икато изтече лизинга си прехвърлиха колата и всеки доволен.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
абе знам аз едни дето прибират колите като закъснееш и ви препоръчвам да си плащате редовно,че нема и как да се скриете

ТДС - Турбо Див Селянин
10 мнения
• Страница 1 от 1