как да зема на лизинг...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

как да зема на лизинг...

Мнение от Fking » 24 Апр 2006, 17:16

Има ли начин да взема чисто нова кола на лизинг, при положение че имам доходите но няма как да ги докажа на хартия?
Мисля си за ново bmw 1-ва серия, но ако се наложи мога да мръдна и към друга марка ако намеря начин за лизинг при тях...

Потребител
Аватар

Мнение от evgeniim » 24 Апр 2006, 17:35

Камор си работят с определени лизингови компании, има ги на сайта им , и мисля че не всички искат доказване на доход. Лесно отпуска една къща- Унилийз, не питат много

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: как да зема на лизинг...

Мнение от ALEXONE » 24 Апр 2006, 19:20

Fking написа:Има ли начин да взема чисто нова кола на лизинг, при положение че имам доходите но няма как да ги докажа на хартия?
Мисля си за ново bmw 1-ва серия, но ако се наложи мога да мръдна и към друга марка ако намеря начин за лизинг при тях...

Има един трик ;)
Намираш си познат в голяма фирма и те ти пишат косултантски хонорари и така доказваш доход :idea:
Дано ти върже Успех :idea:
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: как да зема на лизинг...

Мнение от Fking » 24 Апр 2006, 19:25

ALEXONE написа:
Fking написа:Има ли начин да взема чисто нова кола на лизинг, при положение че имам доходите но няма как да ги докажа на хартия?

Има един трик ;)
Намираш си познат в голяма фирма и те ти пишат косултантски хонорари и така доказваш доход :idea:
Дано ти върже Успех :idea:

моите познати са все безработни... :)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 24 Апр 2006, 23:37

Ипотечен кредит и се моли да не ти земат апартаментчето:)
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 25 Апр 2006, 10:51

Мисля, че ИМА ПОНЕ две компании, които ще те одобрят за лизинг без доказуем доход ;) !

Например /нека това НЕ се тълкува като реклама от модераторите :idea: /: HVB Auto Leasing ще те одобрят ако внесеш 30-или повече % самоучастие по сделката /подписваш една проформа декларация, че си способен да си плащаш вноските 8) .../, да не говорим, че за периодите до 48 месеца имат най-нисък лихвен процент на пазара ;) ...
Ако нямаш възможност да платиш толкова парици в началото :arrow: мисля, че "Файненшъл Консулт" ще те приемат с отворени обятия само с/у лична карта :) !

Дано съм ти бил полезен :D ...
Live and let Die!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 25 Апр 2006, 11:26

точно так мисля и аз, то повечето лизингови къщи много много не ги интересува доказване на доход щото ако не си плащаш си взимат колата и не се занимават с глупости.
Имам приятел който си взе кола така без да доказва доходи (а иначе се води като 95% от народа на минимална р.з.) от лизингова къща, подписаха договор с включено в него вс. - пари, вноски, лихви и т.н. Икато изтече лизинга си прехвърлиха колата и всеки доволен.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 27 Апр 2006, 21:51

А някъде да дават на ефтиния такива събрани от лизинг коли?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 27 Апр 2006, 21:58

Да, след кратко проучване забелязах че има доста "лизингови къщи"
които предлагат лизинг без доказване на доход, а просто взимат колата когато си назад с вноските, както и трябва да е....

Тук идва и следващия въпрос....коя се счита за най-коректна и условията (оскъпяването) са най-изгодни?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 27 Апр 2006, 23:27

абе знам аз едни дето прибират колите като закъснееш и ви препоръчвам да си плащате редовно,че нема и как да се скриете :mhihi: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Назад към Извън Темата