Въпрос към мъжете на ... 30+?
Модератор: Общи модератори
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Въпрос към мъжете на ... 30+?
jordanpar написа:Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система .Мноооооого са размити днешните критерии за самочуствие у мъжа. Пари няма да имате винаги с постоянна величина. Пари днес имаш-утре не,не може на база тва имане или нямане да се крепи самочуствието. Не може да си пълен с пари,да караш някакъв актуален модел кола и в същото време да си с анцунг,200-300 думи речников актив,шкембе /даже шкимбя ме кефи повече/и да гледаш темерутски отвътре .То ясно че съвремената българска кифла ще ти се лепне веднага в диското,но утре може да се препънеш и да паднеш по житейската стълбица. И кво--самочуствието ти се изпарява,кифлата си отива и на теб ти остава само темерутския поглед .
Ама едно време и жените бяха истински жени--искаха от мъжа да има топки и можеха да вървят рамо до рамо с него и в имане и в нямане,сегашните са мнооого по-лесни искат само кинти,а даже едно качествено е.ане не могат да предложат . Добре бе уважаеми жени вземете си по един богат гей и когато се съберете дружки оплаквайте нещастната съдба,че видите ли мъже не били останали вече.
Ай сиктир.
+1

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Спорт му е майката, по- кокретно дисциплините скачане на комшийски плет и мърсуване с чужда булка 

Никой не мое ма връне на селу!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
MapkoB написа:BadAngel написа:krystal написа:BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш
Рядкост са тея жребци..само съм чyвала за тях, затова и магаретата оглеждам..
абе не знам, аз по-скоро на рицаря исках да акцентирам, не толкова в/у верния му чифтокопитен другар...
чифтокопитен викаш..
Тва е от тия рицари, дето яздят кози, камили, прасета ..

- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
BMW_RIDER написа:jordanpar написа:Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система .Мноооооого са размити днешните критерии за самочуствие у мъжа. Пари няма да имате винаги с постоянна величина. Пари днес имаш-утре не,не може на база тва имане или нямане да се крепи самочуствието. Не може да си пълен с пари,да караш някакъв актуален модел кола и в същото време да си с анцунг,200-300 думи речников актив,шкембе /даже шкимбя ме кефи повече/и да гледаш темерутски отвътре .То ясно че съвремената българска кифла ще ти се лепне веднага в диското,но утре може да се препънеш и да паднеш по житейската стълбица. И кво--самочуствието ти се изпарява,кифлата си отива и на теб ти остава само темерутския поглед .
Ама едно време и жените бяха истински жени--искаха от мъжа да има топки и можеха да вървят рамо до рамо с него и в имане и в нямане,сегашните са мнооого по-лесни искат само кинти,а даже едно качествено е.ане не могат да предложат . Добре бе уважаеми жени вземете си по един богат гей и когато се съберете дружки оплаквайте нещастната съдба,че видите ли мъже не били останали вече.
Ай сиктир.
+1
+2

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
e90 325i написа:BMW_RIDER написа:jordanpar написа:Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система .Мноооооого са размити днешните критерии за самочуствие у мъжа. Пари няма да имате винаги с постоянна величина. Пари днес имаш-утре не,не може на база тва имане или нямане да се крепи самочуствието. Не може да си пълен с пари,да караш някакъв актуален модел кола и в същото време да си с анцунг,200-300 думи речников актив,шкембе /даже шкимбя ме кефи повече/и да гледаш темерутски отвътре .То ясно че съвремената българска кифла ще ти се лепне веднага в диското,но утре може да се препънеш и да паднеш по житейската стълбица. И кво--самочуствието ти се изпарява,кифлата си отива и на теб ти остава само темерутския поглед .
Ай сиктир.
+1
+2![]()
![]()
+3

Кратко, точно, ясно!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Истинска любов от пръв поглед, какво не ти харесва? 

От тогава русото не е на мода.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
zxsport написа:Как се поддържате та да сте в кондиция ... на 30+ г.?
Благодарение на жените

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
zxsport написа:BadAngel написа:даже бих казал, че след 30 се отварят доста врати
доста момичета са ми споделяли, че търсят утреха в по-възрастни мъже, кво толкова..
Аз съм след 30 и не бих утешавал доста от момичетата ...)))
к'во толкова ...
те не,ма лично аз бих ги утешавал и на 50+

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
30+.... Нямам проблеми и на 40+ И изглеждам точно на толкова. И се чуваствам точно на толкова. Също така ме кефят и жени покрай моята възраст. Не че не харесвам и младите момичета, но една подържана гадна кучка на 40 е
Имам и костюми и джинси, даже карам и ново Пежо в момента. Винаги съм водил здравословен начин на живот и съм спортувал и сега го правя. Ако през годините всичко сте правили както трябва не ви е нужно да се подържате след 30, дори и след 40. Просто малко забавяте нещата и всичко си е ОК. Когато бях на 20 правех кросчета по 10 километра, сега на 41 правя кросчета по 4 километра. А за самолета не знам, същото си е като на 20. За сега си излита нормално. Пък ако самолета умре преждевременно след някоя и друга година, ще наблегна на кариерата и ще започна да трупам пари и килограми. И тогава вече ще си взема някоя 20 годишна кифла за имидж и една яка спортна кола и ще започна да викам че се чувствам на 25
И всички мазни копелета покрай мен ще се правят, че ми се възхищават а тайно ще ми се присмиват......

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
"...за наденицата ли питате?..."
Ако на 20 не си красив, на 30-силен, на 40-умен и на 50 богат, никога няма да бъдеш такъв.
Като мъж, преминал 45 мога да кажа, че тялото са поддържа сравнително лесно- 25 години с активен фитнес с големи натоварвания и засилващи се болки в ставите от претоварването
От година промених тренировките в поддържащи, намалих тежестите и продължителността и се чувствам по-здрав, дори изглеждам по-добре
Същото важи и за интелекта- пак от година засилих заниманията, ангажиращи мозъка /където е всичко между другото/. Записах втора магистратура, чета много и не гледам телевизия. Даже си мисля докторантура да запиша след като завърша. Работя при голям стрес, но се оправям без проблеми с него.
Толкова от "чича ви"

Ако на 20 не си красив, на 30-силен, на 40-умен и на 50 богат, никога няма да бъдеш такъв.

Като мъж, преминал 45 мога да кажа, че тялото са поддържа сравнително лесно- 25 години с активен фитнес с големи натоварвания и засилващи се болки в ставите от претоварването

Същото важи и за интелекта- пак от година засилих заниманията, ангажиращи мозъка /където е всичко между другото/. Записах втора магистратура, чета много и не гледам телевизия. Даже си мисля докторантура да запиша след като завърша. Работя при голям стрес, но се оправям без проблеми с него.
Толкова от "чича ви"

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
jordanpar написа:Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система........
още едно

krystal написа:BadAngel написа:всичко изброено до тук води до извода, че за да си читав и след 30 ти трябват кинти, само с усмивки и чар не става
Извинявай, но мъж над 30, който не си докарва кинти, а го кара само на yсмивки, няма как да е читав.
alx написа:ама аз не визирам "много пари".. говоря мъжа на 30-35 да има достатъчно за да изглежда добре физически, да е облечен добре, подържан и да не яде боклуци и семейството му (ако има) да е на същия хал (жена му да кара надеждна относително нова кола, децата да са в хубаво училище и тн.)... за това си трябват пари, но не 6-ца от тотото...
никой не говори за лъскави неща. или поне аз не ги виждам така.
Тва добре, че го казахте преди мен

krystal написа:BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш
Рядкост са тея жребци..само съм чyвала за тях, затова и магаретата оглеждам..
Имам толкова познати - супер свестни и хубави момичета и като са се закучили и чакат ли, чакат тоя рицар... И кат минат 40 почват да се интересуват от ин витро и подобни теми...

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
mangini написа:Интересна тема, да видя какво ме чака на 30 и 40+, то са едни шкембаци, едни разплути перспективи
Е, е, а де

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
flame написа:Имам толкова познати - супер свестни и хубави момичета и като са се закучили и чакат ли, чакат тоя рицар... И кат минат 40 почват да се интересуват от ин витро и подобни теми...
Баце, тоя рицар верно колко го чакат не е истина