Въпрос към мъжете на ... 30+?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Въпрос към мъжете на ... 30+?

Мнение от BMW_RIDER » 19 Ное 2011, 0:49

jordanpar написа:Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система .Мноооооого са размити днешните критерии за самочуствие у мъжа. Пари няма да имате винаги с постоянна величина. Пари днес имаш-утре не,не може на база тва имане или нямане да се крепи самочуствието. Не може да си пълен с пари,да караш някакъв актуален модел кола и в същото време да си с анцунг,200-300 думи речников актив,шкембе /даже шкимбя ме кефи повече/и да гледаш темерутски отвътре .То ясно че съвремената българска кифла ще ти се лепне веднага в диското,но утре може да се препънеш и да паднеш по житейската стълбица. И кво--самочуствието ти се изпарява,кифлата си отива и на теб ти остава само темерутския поглед .
Ама едно време и жените бяха истински жени--искаха от мъжа да има топки и можеха да вървят рамо до рамо с него и в имане и в нямане,сегашните са мнооого по-лесни искат само кинти,а даже едно качествено е.ане не могат да предложат . Добре бе уважаеми жени вземете си по един богат гей и когато се съберете дружки оплаквайте нещастната съдба,че видите ли мъже не били останали вече.
Ай сиктир.

+1 :yes:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Ное 2011, 9:01

Спорт му е майката, по- кокретно дисциплините скачане на комшийски плет и мърсуване с чужда булка :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Ное 2011, 10:26

MapkoB написа:
BadAngel написа:
krystal написа:
BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш :yes:

Рядкост са тея жребци..само съм чyвала за тях, затова и магаретата оглеждам.. :ok:

абе не знам, аз по-скоро на рицаря исках да акцентирам, не толкова в/у верния му чифтокопитен другар... :ok:

чифтокопитен викаш..

Тва е от тия рицари, дето яздят кози, камили, прасета .. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М40ки и М50Б...
Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
Детайли за колата: M-50 То Чyk..

Мнение от e90 325i » 19 Ное 2011, 10:57

BMW_RIDER написа:
jordanpar написа:Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система .Мноооооого са размити днешните критерии за самочуствие у мъжа. Пари няма да имате винаги с постоянна величина. Пари днес имаш-утре не,не може на база тва имане или нямане да се крепи самочуствието. Не може да си пълен с пари,да караш някакъв актуален модел кола и в същото време да си с анцунг,200-300 думи речников актив,шкембе /даже шкимбя ме кефи повече/и да гледаш темерутски отвътре .То ясно че съвремената българска кифла ще ти се лепне веднага в диското,но утре може да се препънеш и да паднеш по житейската стълбица. И кво--самочуствието ти се изпарява,кифлата си отива и на теб ти остава само темерутския поглед .
Ама едно време и жените бяха истински жени--искаха от мъжа да има топки и можеха да вървят рамо до рамо с него и в имане и в нямане,сегашните са мнооого по-лесни искат само кинти,а даже едно качествено е.ане не могат да предложат . Добре бе уважаеми жени вземете си по един богат гей и когато се съберете дружки оплаквайте нещастната съдба,че видите ли мъже не били останали вече.
Ай сиктир.

+2 :yes: :bowdown: :bowdown:
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Мнение от audi_bulgarian » 19 Ное 2011, 14:31

e90 325i написа:
BMW_RIDER написа:
Ай сиктир.

+2 :yes: :bowdown: :bowdown:

+3 :yes:

Кратко, точно, ясно!
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Ное 2011, 18:43

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Ное 2011, 18:49

Истинска любов от пръв поглед, какво не ти харесва? :dunno:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 19 Ное 2011, 19:29

zxsport написа:Как се поддържате та да сте в кондиция ... на 30+ г.?

Благодарение на жените :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 20 Ное 2011, 2:14

zxsport написа:
BadAngel написа:даже бих казал, че след 30 се отварят доста врати

доста момичета са ми споделяли, че търсят утреха в по-възрастни мъже, кво толкова.. :)

Аз съм след 30 и не бих утешавал доста от момичетата ... :))))
к'во толкова ...

те не,ма лично аз бих ги утешавал и на 50+ :mhihi: :mhihi: ,а лично аз са сам по хубав отколкото на 18,не ми се мисли на 30 и на горе :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 20 Ное 2011, 4:19

30+.... Нямам проблеми и на 40+ И изглеждам точно на толкова. И се чуваствам точно на толкова. Също така ме кефят и жени покрай моята възраст. Не че не харесвам и младите момичета, но една подържана гадна кучка на 40 е :yes: Имам и костюми и джинси, даже карам и ново Пежо в момента. Винаги съм водил здравословен начин на живот и съм спортувал и сега го правя. Ако през годините всичко сте правили както трябва не ви е нужно да се подържате след 30, дори и след 40. Просто малко забавяте нещата и всичко си е ОК. Когато бях на 20 правех кросчета по 10 километра, сега на 41 правя кросчета по 4 километра. А за самолета не знам, същото си е като на 20. За сега си излита нормално. Пък ако самолета умре преждевременно след някоя и друга година, ще наблегна на кариерата и ще започна да трупам пари и килограми. И тогава вече ще си взема някоя 20 годишна кифла за имидж и една яка спортна кола и ще започна да викам че се чувствам на 25 :mhihi: :mhihi:И всички мазни копелета покрай мен ще се правят, че ми се възхищават а тайно ще ми се присмиват......

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 20 Ное 2011, 8:17

"...за наденицата ли питате?..." :mhihi:
Ако на 20 не си красив, на 30-силен, на 40-умен и на 50 богат, никога няма да бъдеш такъв. :winky:
Като мъж, преминал 45 мога да кажа, че тялото са поддържа сравнително лесно- 25 години с активен фитнес с големи натоварвания и засилващи се болки в ставите от претоварването :confused: От година промених тренировките в поддържащи, намалих тежестите и продължителността и се чувствам по-здрав, дори изглеждам по-добре :D
Същото важи и за интелекта- пак от година засилих заниманията, ангажиращи мозъка /където е всичко между другото/. Записах втора магистратура, чета много и не гледам телевизия. Даже си мисля докторантура да запиша след като завърша. Работя при голям стрес, но се оправям без проблеми с него.
Толкова от "чича ви" :wave:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 20 Ное 2011, 18:07

jordanpar написа:Чек те малко бе младоци. Ето и проблема в съвременния млад мъж /визирам 18-25 години/. Тея набори мнооооого си изкривиха ценностната система........

още едно :yes: от един 25 годишен младок :) Много точно казано за парите. Интересна тема, да видя какво ме чака на 30 и 40+, то са едни шкембаци, едни разплути перспективи :D:D:D Спред мен всичко е до начин на мислене, цели и идеи за самия себе си и съответно поддържане на тяло/дух/финансово състояние и т.н. и т.н. Нека повече жени си кажат мнението като цяло :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Ное 2011, 18:28

krystal написа:
BadAngel написа:всичко изброено до тук води до извода, че за да си читав и след 30 ти трябват кинти, само с усмивки и чар не става :)

Извинявай, но мъж над 30, който не си докарва кинти, а го кара само на yсмивки, няма как да е читав. :)

alx написа:ама аз не визирам "много пари".. говоря мъжа на 30-35 да има достатъчно за да изглежда добре физически, да е облечен добре, подържан и да не яде боклуци и семейството му (ако има) да е на същия хал (жена му да кара надеждна относително нова кола, децата да са в хубаво училище и тн.)... за това си трябват пари, но не 6-ца от тотото...

никой не говори за лъскави неща. или поне аз не ги виждам така.

Тва добре, че го казахте преди мен :mhihi:

krystal написа:
BadAngel написа:иначе, знаеш че рицаря на бял кон е някъде там и чака да го откриеш :yes:

Рядкост са тея жребци..само съм чyвала за тях, затова и магаретата оглеждам.. :ok:

Имам толкова познати - супер свестни и хубави момичета и като са се закучили и чакат ли, чакат тоя рицар... И кат минат 40 почват да се интересуват от ин витро и подобни теми... :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 20 Ное 2011, 18:29

mangini написа:Интересна тема, да видя какво ме чака на 30 и 40+, то са едни шкембаци, едни разплути перспективи

Е, е, а де :mhihi: От теб си зависи за шкембаците и разплутите перспективи, няма как да го разбереш от темата. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 20 Ное 2011, 18:34

flame написа:Имам толкова познати - супер свестни и хубави момичета и като са се закучили и чакат ли, чакат тоя рицар... И кат минат 40 почват да се интересуват от ин витро и подобни теми... :confused:

Баце, тоя рицар верно колко го чакат не е истина :mhihi: И оня другия го чакат, богатия, дет като го срещнат и няма да имат грижи вече никога :mhihi: Само, че доста често им е "пред носа" рицарят, ама не могат да го познаят и си чакат ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата