Малко мнения за "смартфони"
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Малко мнения за "смартфони"
Нокиа 8910 ... и таблет с мен ... за къв ми е тоя 4" екран в джоба като хем не е тел, хем не е таблет... благодарско, а хич да не е бая смартфони прекарах...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Coulthard написа:Нокиа 8910 ... и таблет с мен ... за къв ми е тоя 4" екран в джоба като хем не е тел, хем не е таблет... благодарско, а хич да не е бая смартфони прекарах...
еее, ти пък сега... Аз със същият успех ще ти кажа "за к'во ми е тоя таблет- хем е голям и става само за гледане на филми, хем не е лаптоп и не мога да свърша всичко на него". смартфона си е достатъчно полезен- да си прочетеш пощата, да напишеш няколко мейла, да провериш няколко документа от офиса, че и да ги редактираш може, снимки прави, видео също... Какво повече ти трябва

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
бе 10" с Тегра 2 и 32гб хдд едва ли е точно само за филми, ГПС-то си е чудно на голям екран
всъщност ms вместо да те убеждавам мини някой път през работата ми да направя една презентация 

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Направо един айфон 4с + моторола ксоом и заспива ситуацията откъм телефони и таблети 

- ms
-
-
Coulthard написа:бе 10" с Тегра 2 и 32гб хдд едва ли е точно само за филми, ГПС-то си е чудно на голям екранвсъщност ms вместо да те убеждавам мини някой път през работата ми да направя една презентация
Нека не почваме спорове има ли полза от таблет пред смартфон- различни продукти, с различна цел и различни потребители... таблета е конкурент на онея недоразумения дето им казват нетбук, а не на смартфоните...
един хубав смартфон отстъпва на таблета основно по размер на екрана- тоест не е много удобен за сериозно натоварване... Но пък ти се събира в джоба, не носиш телефон и винаги имаш нет от оператора... таблета е по-удобен за работа, става идеално за филми, може да има и 3Г модул, но пък е голям и неудобен за носене и задължително носиш телефон с теб... въпрос на нужди е кое ще вземе човек- нищо повече...
А това с ГПС-а на голям екран го забрави- 4" си стигат... то има една линия, иконка къде си и ти трябва да видиш завоя- щом аз на 3,6" (или колкото е там Нокия-та ми) нямам проблем да следя пътя и да се ориентирам кой изход на кръговото да хвана значи реално повече от дисплей на телефон не е нужно... А и да питам къде ще го сложиш тоя таблет 10" та хем да си гледаш навигацията, хем да не ти пречи

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
не че нещо, ама миналата седмица имаше поне няколко теми на тая тематика....
все едно и също въртим....

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
randity написа:Вземи Нокията, без значение, че изостават. Една от моя клас има Сони Ериксона и е страшна кошница ..
Пак уби рибата с умно мнение..Просто си уникален

И за да не се карат, че е спам ще кажа - доводите ти са умопомрачително тъпи (а, то ги няма..чул недочул). Просто всеки който разбира от смартфони или поне е имал досег с 1-2 би казал, че умните телефони на нокия са дърво и кой да е андроид би бил по-добре..но все пак на тая от твоя клас Сонито и е кошница..ко разбирам и аз де..аман от разбирачи

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
DriftoMania написа:randity написа:Вземи Нокията, без значение, че изостават. Една от моя клас има Сони Ериксона и е страшна кошница ..
Пак уби рибата с умно мнение..Просто си уникален![]()
И за да не се карат, че е спам ще кажа - доводите ти са умопомрачително тъпи (а, то ги няма..чул недочул). Просто всеки който разбира от смартфони или поне е имал досег с 1-2 би казал, че умните телефони на нокия са дърво и кой да е андроид би бил по-добре..но все пак на тая от твоя клас Сонито и е кошница..ко разбирам и аз де..аман от разбирачи

Мерси

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Разбира се, че сонито, поне е с андройд. Нокия освен някой заклет фен, не знам кой може да си я купи в момента, при наличието на всички останали марки.
Не знам какво се прехласвате по самсунг галакси с2, това, че на теория е много бърз, нищо не значи. Имам преки наблюдения над 2 броя и си забиват доволно, изключват и т.н. ексти. Батерията е уникално зле, вероятно защото са двуядрени, с пуснати данни и 3г, с минимална употреба не може да изкарат до вечерта.
Не знам какво се прехласвате по самсунг галакси с2, това, че на теория е много бърз, нищо не значи. Имам преки наблюдения над 2 броя и си забиват доволно, изключват и т.н. ексти. Батерията е уникално зле, вероятно защото са двуядрени, с пуснати данни и 3г, с минимална употреба не може да изкарат до вечерта.
- ms
-
-
randity написа:Като за начало да ти кажа. Не си говоря празни приказки с цел спам. Имал съм за 1 месец нокията и знам за какво иде реч. На момичето от моя клас Сони-то го използвам всеки ден за слушане на музика и знам доста добре за к'во иде реч. Така, че ще те помоля повече да няма такива коментари.
Мерси предварително
явно ще продължа офтопика...
К'во знаеш- нищо...
ползвал 1 месец- някои хора ползваме Симбиан сигурно от времето когато ти си ходил прав под масата...
Слушал музика- и к'во, то и на тел. за 50лв. си слушаш музика...
Не може да си нормален, разумно мислещ човек и да предлагаш Симбиан- смартфоните на Нокия просто УМРЯХА... и това го казвам като ползвал с години Симбиан (май съм ги минал повечето версии), ползващ и в момента такъв (и съм доволен като цяло)- Симбиан просто умира бавно и мъчително... Следващият ми телефон 100% ще е Андроид- там съотношението цена-възможности е далеч по-добро от ситуацията при Нокия... Ако и Ябълките се появят на прилични цени може и такъв да пробвам, но Нокия- не...
ПС: Освен ако Нокия скоро не изкарат модел с 2 х 1.5Гхц процесор, 2ГБ рам, стабилна видео карта и WM7 + всички други екстри- тогава може и да си помисля... Ама понеже това няма да стане поне още 5г. единствената Нокия която ще имам в скоро време ще някоя от типа на 1616- проста слушалка издържаща по 1 седмица разговори

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
подкрепям мнението на мс, Симбиан-а е мъртва ОС, интересно дали Нокиа ще изчакат за 8, понеже 7 си е пародия - играх си с такова HTC не е приятно. Иначе да ако ми се наложи отново да взимам смартфон засега избора пада върху тел с Андроид, но определено не бих си взел Самсунг или Сони.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Не споря, че Симбиан е по добре от Андроид. Даже напротив, аз също съм имал 2 телефона със Симбиан и знам какво е пред Андроид. Под изречението "Слушам музика всеки ден на него" има предвид, че освен слушането на музика го разглеждам постоянно. За това съм си изградил и мнението, че не ми харесва и за това си казвам мнението за Нокия.
Явно съм бил разбран погрешно.
Поздрави
Явно съм бил разбран погрешно.
Поздрави

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

ms написа:явно ще продължа офтопика...
К'во знаеш- нищо...
ползвал 1 месец- някои хора ползваме Симбиан сигурно от времето когато ти си ходил прав под масата...
Слушал музика- и к'во, то и на тел. за 50лв. си слушаш музика...
Не може да си нормален, разумно мислещ човек и да предлагаш Симбиан- смартфоните на Нокия просто УМРЯХА... и това го казвам като ползвал с години Симбиан (май съм ги минал повечето версии), ползващ и в момента такъв (и съм доволен като цяло)- Симбиан просто умира бавно и мъчително... Следващият ми телефон 100% ще е Андроид- там съотношението цена-възможности е далеч по-добро от ситуацията при Нокия... Ако и Ябълките се появят на прилични цени може и такъв да пробвам, но Нокия- не...
ПС: Освен ако Нокия скоро не изкарат модел с 2 х 1.5Гхц процесор, 2ГБ рам, стабилна видео карта и WM7 + всички други екстри- тогава може и да си помисля... Ама понеже това няма да стане поне още 5г. единствената Нокия която ще имам в скоро време ще някоя от типа на 1616- проста слушалка издържаща по 1 седмица разговори
това за Nokia -та е толкова вярно че чак ми става гадно като чета, а съм фенка на Nokia от години

до сега се позанимавах с андроид на SGS 2 - е няма такава лудница, просто симбиана залязва ...
Май не е много по темата, но все пак, някой да знае "сигурен" сайт за телефони като цяло.
Харесал съм си sony ericsson Xperia Neo, който се оказва доста неотркиваем. Мтел и хенди го нямат, глобул му искат нереална цена.
Като напиша в гугъл сони...цена, излизат няколко сайта, където цените варират между 510 и 680лв..?
Плюс това гледам някакви наличности от по 1-2 телефона.
А пък в mobilebuglaria не мога нищо да разбера. Нови, употребявани телефони..употребяван с гаранция, ама тая гаранция на кой се води?
Някакви предложения?
Харесал съм си sony ericsson Xperia Neo, който се оказва доста неотркиваем. Мтел и хенди го нямат, глобул му искат нереална цена.
Като напиша в гугъл сони...цена, излизат няколко сайта, където цените варират между 510 и 680лв..?
Плюс това гледам някакви наличности от по 1-2 телефона.
А пък в mobilebuglaria не мога нищо да разбера. Нови, употребявани телефони..употребяван с гаранция, ама тая гаранция на кой се води?
Някакви предложения?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
X7 , иначе iPhone-a е истината
HTC и Galaxy са огромни , нито телефон нито таблет , ни риба ни рак , все едно да си купиш е36 6так компакт
За NOKIA-та гласувам защото съм фен на музикалните телефони. BTW и аз подскачах много за галакси с2 , ама като го разцъках малко в ръце и ми се стри като добре направен китайски телефон , много евтина сглобка и като цяло не ме впечатлява

I'm slowly drifting

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2