Нощни безцелни разходки.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Re: Нощни безцелни разходки.

Мнение от terziev » 01 Дек 2011, 18:45

И аз обикалям понякога безцелно, обикновенно като изляза така изкарвам целия бул"Сливница" до нептун, от там по "Пирин" продължавам по "Битоля", завивам по "Братя Бъкстоун" към бул"Левски" обратен на дубровник, от там излизам на "Цар освободител" и като стигна околовръсното на затвора, ако не ми е дошло още настроение продължавам към Владиславово - магистралата, обратен на летището и се прибирам по магистралата. избягвам гръцката махала, че там набита ли се човек няма излизане... общо взето, от както имам книжка и автомобил съм научил почти всяка улица във Варна.
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 01 Дек 2011, 20:07

Аз също обикалям чат-пат, най-често ходя до отбивката под "Галата" да изпуша някоя друга цигарка. Гледката е доста арна.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: atlantis blue

Мнение от Challenger » 01 Дек 2011, 20:24

още един в кюпа .. :angel:
в седмицата един път задължително, без определена дестинация ..
просто се наслаждавам на спокойствието .. :P

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 01 Дек 2011, 20:26

И още един... голям кеф ми е да обикалям безцелно...преди малко се прибрах,но не е изключено към 12-1 да изляза пак...кофтито е,че в Габрово няма такова разнообразие от ценни места,но все пак самото каране е достатъчно :yes:.Когато бях в Атина беше друго... там си имах доста места и беше уникално :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 01 Дек 2011, 20:29

Много често и аз прибягвам до това разпускане и бая пъти гаджето като ме изнерви и искам да остана малко насаме с мислите си , защо ли винаги бимата ме разбира каквото и да и причинявам а гаджето не :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Дек 2011, 20:31

shalashaska написа:Много често и аз прибягвам до това разпускане и бая пъти гаджето като ме изнерви и искам да остана малко насаме с мислите си , защо ли винаги бимата ме разбира каквото и да и причинявам а гаджето не :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не си само ти така :winky:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 01 Дек 2011, 20:34

Все по-рядко... :(

Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 01 Дек 2011, 20:37

err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.

Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Дек 2011, 21:05

sean-john написа:
err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.

Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре :mhihi:

Мда любим момент ми е, пуснати габаритите, цялото табло ме облива с топлата си светлина (цвят Амбър), купето е загрято колкото може, нищо не се чува заради дебелите стъкла, освен нещо спокойно и класическо идващо от оригиналния касетофон, ма фона на което се сипе сняг над целия град, който като на кино се вижда през панорамното стъкло... ех романтика....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Дек 2011, 21:06

err0r написа:Все по-рядко... :(

Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.

:yes: :owned: Безценно!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 01 Дек 2011, 21:32

err0r написа:Все по-рядко... :(

Колко е хубаво когато някой знае какво е и не е нужно да му обясняваш :yes: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 01 Дек 2011, 22:16

аз тия разходки си ги правя вечер или нощно време след дъжд - най-обичам така.. и задължително музичка от сорта на АТВ примерно....
зимно време също обичам, ако лекичко вали снежец и има 15-20см натрупало.... и мерцедеса става за дрифт :)
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 01 Дек 2011, 22:21

В началото го правех само когато някой ми се е качил на главата и имам нужда да си успокоя нервите. Взе, че ми хареса и почнах да го правя почти всяка вечер. Избирам си една дестинация, ако съм на кеф звъня на някой да дойде с мен (луди глави има :mhihi: ) и изхвърчаме.
Една вечер пътуването малко се удължи, така ненадейно, та стигнах чак до Варна. Много готини моменти са това, много отпускащи и няма кой да ме дразни.
С мен е само колата, която знам, че няма да ме ядоса, да ми изневери, да ме остави или да ми помрачи настроението. Пък и винаги ми се връзва на безумните идеи за разходка :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Дек 2011, 22:27

аз най-много обичам лятно време, привечер, когато вече е разхладило

20-25 градуса е температурата при която се чувствам прелестно :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 01 Дек 2011, 22:42

Ооооо да :) Лятото е разкошно на отворен прозорец да си караш бавничко.
Зимата ми е малко хладно, но това с лекия снежец и мен ме кефи много :) Да си карам бавничко.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата