Нощни безцелни разходки.
Модератор: Общи модератори
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Re: Нощни безцелни разходки.
И аз обикалям понякога безцелно, обикновенно като изляза така изкарвам целия бул"Сливница" до нептун, от там по "Пирин" продължавам по "Битоля", завивам по "Братя Бъкстоун" към бул"Левски" обратен на дубровник, от там излизам на "Цар освободител" и като стигна околовръсното на затвора, ако не ми е дошло още настроение продължавам към Владиславово - магистралата, обратен на летището и се прибирам по магистралата. избягвам гръцката махала, че там набита ли се човек няма излизане... общо взето, от както имам книжка и автомобил съм научил почти всяка улица във Варна.
Аз също обикалям чат-пат, най-често ходя до отбивката под "Галата" да изпуша някоя друга цигарка. Гледката е доста арна.

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
още един в кюпа ..
в седмицата един път задължително, без определена дестинация ..
просто се наслаждавам на спокойствието ..

в седмицата един път задължително, без определена дестинация ..
просто се наслаждавам на спокойствието ..

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
И още един... голям кеф ми е да обикалям безцелно...преди малко се прибрах,но не е изключено към 12-1 да изляза пак...кофтито е,че в Габрово няма такова разнообразие от ценни места,но все пак самото каране е достатъчно
.Когато бях в Атина беше друго... там си имах доста места и беше уникално 

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Много често и аз прибягвам до това разпускане и бая пъти гаджето като ме изнерви и искам да остана малко насаме с мислите си , защо ли винаги бимата ме разбира каквото и да и причинявам а гаджето не

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
shalashaska написа:Много често и аз прибягвам до това разпускане и бая пъти гаджето като ме изнерви и искам да остана малко насаме с мислите си , защо ли винаги бимата ме разбира каквото и да и причинявам а гаджето не![]()
![]()
Не си само ти така

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Все по-рядко... 
Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.

Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.
Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
sean-john написа:err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.
Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре
Мда любим момент ми е, пуснати габаритите, цялото табло ме облива с топлата си светлина (цвят Амбър), купето е загрято колкото може, нищо не се чува заради дебелите стъкла, освен нещо спокойно и класическо идващо от оригиналния касетофон, ма фона на което се сипе сняг над целия град, който като на кино се вижда през панорамното стъкло... ех романтика....

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
err0r написа:Все по-рядко...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
err0r написа:Все по-рядко...
Колко е хубаво когато някой знае какво е и не е нужно да му обясняваш

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
аз тия разходки си ги правя вечер или нощно време след дъжд - най-обичам така.. и задължително музичка от сорта на АТВ примерно....
зимно време също обичам, ако лекичко вали снежец и има 15-20см натрупало.... и мерцедеса става за дрифт
зимно време също обичам, ако лекичко вали снежец и има 15-20см натрупало.... и мерцедеса става за дрифт

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

В началото го правех само когато някой ми се е качил на главата и имам нужда да си успокоя нервите. Взе, че ми хареса и почнах да го правя почти всяка вечер. Избирам си една дестинация, ако съм на кеф звъня на някой да дойде с мен (луди глави има
) и изхвърчаме.
Една вечер пътуването малко се удължи, така ненадейно, та стигнах чак до Варна. Много готини моменти са това, много отпускащи и няма кой да ме дразни.
С мен е само колата, която знам, че няма да ме ядоса, да ми изневери, да ме остави или да ми помрачи настроението. Пък и винаги ми се връзва на безумните идеи за разходка

Една вечер пътуването малко се удължи, така ненадейно, та стигнах чак до Варна. Много готини моменти са това, много отпускащи и няма кой да ме дразни.
С мен е само колата, която знам, че няма да ме ядоса, да ми изневери, да ме остави или да ми помрачи настроението. Пък и винаги ми се връзва на безумните идеи за разходка

аз най-много обичам лятно време, привечер, когато вече е разхладило
20-25 градуса е температурата при която се чувствам прелестно
20-25 градуса е температурата при която се чувствам прелестно

No bling at the Ring
Ооооо да
Лятото е разкошно на отворен прозорец да си караш бавничко.
Зимата ми е малко хладно, но това с лекия снежец и мен ме кефи много
Да си карам бавничко.

Зимата ми е малко хладно, но това с лекия снежец и мен ме кефи много