новият вайпър
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
новият вайпър
"Ето, че най-сетне се появиха добри новини по адрес на следващото поколение Dodge Viper. В интервю пред американско издание, изпълнителният директор на Dodge, Ралф Жил, заяви, че спортния автомобил ще бъде завършен до април месец 2012-а г., като именно през същия месец ще се състои световната му премиера по време на изложението в Ню Йорк.
Слуховете относно новата генерация на Viper са следните: дизайнът ще бъде по-умерен и елегантен, с повече плавни линии и красиви форми. Управлението му ще бъде значително подобрено, за разлика от това, което предлагаше предшественика му.
За задвижването на новия Viper ще отговаря 8,7-литров десетцилиндров агрегат с мощност, прехвърляща 600 к.с. и 760 Нм въртящ момент."
аз имам само един коментар по темата -> 8.7 литра
Слуховете относно новата генерация на Viper са следните: дизайнът ще бъде по-умерен и елегантен, с повече плавни линии и красиви форми. Управлението му ще бъде значително подобрено, за разлика от това, което предлагаше предшественика му.
За задвижването на новия Viper ще отговаря 8,7-литров десетцилиндров агрегат с мощност, прехвърляща 600 к.с. и 760 Нм въртящ момент."
аз имам само един коментар по темата -> 8.7 литра

No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: новият вайпър
Кога ли нашата марка , доколкото знам - БМВ , ще пусне супер-спортист ...
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Нашата марка не поддържа такъв сегмент, доколкото ми е известно. 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
acho.rs написа:Кога ли нашата марка , доколкото знам - БМВ , ще пусне супер-спортист ...
ти май си забравил Z8 и небивалия му успех
трябва бая време да мине, за да зарасне тази рана

No bling at the Ring
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мани ти Вайпъро!
Нова Супра ке правят! 
Главният инженер на Toyota GT 86 Тецуя Тада разкри, че компанията ще произведе два нови спортни автомобила.
Моделът 86 ще бъде средноголям, докато по-големият вероятно ще бъде наследник на Supra.Toyota ще започне работа по Supra през 2014 г.
Въпреки беглата информация, Тада заяви, че моделът ще бъде разработен съвместно със Subaru.

Главният инженер на Toyota GT 86 Тецуя Тада разкри, че компанията ще произведе два нови спортни автомобила.
Моделът 86 ще бъде средноголям, докато по-големият вероятно ще бъде наследник на Supra.Toyota ще започне работа по Supra през 2014 г.
Въпреки беглата информация, Тада заяви, че моделът ще бъде разработен съвместно със Subaru.

Без страх, без спирачка!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:acho.rs написа:Кога ли нашата марка , доколкото знам - БМВ , ще пусне супер-спортист ...
Щот пообъркаха маркетинга и позиционирането там... всъщност объркаха всичко. За сметка на това БМВ си продават по 80 000 М3ки от всяко издание и безапелационно печелят първо място при най-спортните седани

acho.rs написа:BadAngel написа:acho.rs написа:Кога ли нашата марка , доколкото знам - БМВ , ще пусне супер-спортист ...
Щот пообъркаха маркетинга и позиционирането там... всъщност объркаха всичко. За сметка на това БМВ си продават по 80 000 М3ки от всяко издание и безапелационно печелят първо място при най-спортните седани
доста безсилно изказване на фона на кола, която има почти 9 литров мотор, не мислиш ли?

No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Имам подозрения , че дори сам не можеш да си разбереш горното изказване .
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
И какво като е 9 литров мотора, тези камиони имат доста ограничено търсене в европа, ако и да е нам къв си суперспортист по щатските представи. Не бих предпочел вайпъра пред М3, пък нека и нищо да не отбирам. Единственият му плюс ще е само по-ниската цена предполагам. Ма то за всеки влак си има пътници. То май на нов глас подхванахме темата за американски срещу европейски спортисти
.

only rear wheel drive
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аз не сравнявам Вайпър с М3 , но по-горе местната къртица реши малко да се заяде с БМВ Зет8 , и за това аз добавих че при спортните коли от среден клас , БМВ произвежда безспорния лидер вече 25 години . Естествено това е прекалено сложно за да го разбере нашия човек и той си извади заключението че правя " безсилно изказване на фона на 9 литровия мотор "
Явно съм някакъв мощен мазохист , щом продължавам да отговарям

acho.rs написа:Аз не сравнявам Вайпър с М3 , но по-горе местната къртица реши малко да се заяде с БМВ Зет8 , и за това аз добавих че при спортните коли от среден клас , БМВ произвежда безспорния лидер вече 25 години . Естествено това е прекалено сложно за да го разбере нашия човек и той си извади заключението че правя " безсилно изказване на фона на 9 литровия мотор "![]()
пич, просто тук става дума за автомобилна икона, а ти хвърляш от дузпа в тъч с продажбите на м3,
която както сам си забелязал дори не е спортен автомобил
ако наистина искаш да си коректен в обсъждането, посочи точната цифра на продадените вайпъри примерно или нещо такова..
а и без да наливам сол в раната, аз лично бих избрал ц63 или японец пред м3
не знам защо така става, сигурно заради този сектански форум, но м3ката за мен лично придобива много адиабатен имидж и хич не ми влиза в никоя класация
мичев, това че в търговище никой не кара вайпър не означава, че търсенето му е ограничено

No bling at the Ring
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
9 литра .. едно добро начало за тунерите зад океана ... иначе 9литрова евридейка .. заааааеби
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ами пътувам доста из страната, пък наживо съм го виждал 1 или 2 пъти, та незнам..........
. То верно не сме София, ама и по вас май ги няма на всеки светофар, тъй че аре да не е толкова масов.

only rear wheel drive
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Тоя новия CEO на Додж голям пич изглежда, в същото време доста сериозен.
Вайпъра е икона, и много се радвам да видя ,че новия двигател ще е по голям от стария. Това сам по себе си го прави уникален и според мен ще струва доста след време, когато всички коли са 1 литър с 5 турбота 3 електромота и половин тон батерия, да имаш 9 литра в гаража.......
НО:
дизайнът ще бъде по-умерен и елегантен, с повече плавни линии и красиви форми. Управлението му ще бъде значително подобрено, за разлика от това, което предлагаше предшественика му
...това не ми се връзва с природата на вайпъра - за мен трябва да е груб, с големи отвори, гуми , перки и т.н. и с откачено поведение.
Вайпъра е икона, и много се радвам да видя ,че новия двигател ще е по голям от стария. Това сам по себе си го прави уникален и според мен ще струва доста след време, когато всички коли са 1 литър с 5 турбота 3 електромота и половин тон батерия, да имаш 9 литра в гаража.......
НО:
дизайнът ще бъде по-умерен и елегантен, с повече плавни линии и красиви форми. Управлението му ще бъде значително подобрено, за разлика от това, което предлагаше предшественика му
...това не ми се връзва с природата на вайпъра - за мен трябва да е груб, с големи отвори, гуми , перки и т.н. и с откачено поведение.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:НО:
и аз мислех по това, но като се вземе под внимание, че тази статия е преразказана от 10 журналиста, преди да стигне до нас.. ми се струва че няма да са съвсем така нещата
виж в гуглето има някакви снимки на камуфлажиран вайпър, доста прилича с природата, която си описал
с 2 думи, тази кола трябва да е лудница

за мен лично най-сериозния атестат за мускулите на вайпъра е факта,
че автомобилния манияк джей лено има една единствена кола, купувана чисто нова.. и това е вайпър

No bling at the Ring
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3