новият вайпър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

новият вайпър

Мнение от BadAngel » 06 Дек 2011, 23:18

"Ето, че най-сетне се появиха добри новини по адрес на следващото поколение Dodge Viper. В интервю пред американско издание, изпълнителният директор на Dodge, Ралф Жил, заяви, че спортния автомобил ще бъде завършен до април месец 2012-а г., като именно през същия месец ще се състои световната му премиера по време на изложението в Ню Йорк.

Слуховете относно новата генерация на Viper са следните: дизайнът ще бъде по-умерен и елегантен, с повече плавни линии и красиви форми. Управлението му ще бъде значително подобрено, за разлика от това, което предлагаше предшественика му.

За задвижването на новия Viper ще отговаря 8,7-литров десетцилиндров агрегат с мощност, прехвърляща 600 к.с. и 760 Нм въртящ момент."

аз имам само един коментар по темата -> 8.7 литра :ok:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: новият вайпър

Мнение от acho.rs » 06 Дек 2011, 23:22

Кога ли нашата марка , доколкото знам - БМВ , ще пусне супер-спортист ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Дек 2011, 23:26

Нашата марка не поддържа такъв сегмент, доколкото ми е известно. :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Дек 2011, 23:28

acho.rs написа:Кога ли нашата марка , доколкото знам - БМВ , ще пусне супер-спортист ...

ти май си забравил Z8 и небивалия му успех

трябва бая време да мине, за да зарасне тази рана :ok:
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Дек 2011, 23:28

Мани ти Вайпъро! ;) Нова Супра ке правят! :)

Главният инженер на Toyota GT 86 Тецуя Тада разкри, че компанията ще произведе два нови спортни автомобила.

Моделът 86 ще бъде средноголям, докато по-големият вероятно ще бъде наследник на Supra.Toyota ще започне работа по Supra през 2014 г.

Въпреки беглата информация, Тада заяви, че моделът ще бъде разработен съвместно със Subaru.

:lalala: :lalala: :lalala:
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 06 Дек 2011, 23:40

BadAngel написа:
acho.rs написа:Кога ли нашата марка , доколкото знам - БМВ , ще пусне супер-спортист ...

Щот пообъркаха маркетинга и позиционирането там... всъщност объркаха всичко. За сметка на това БМВ си продават по 80 000 М3ки от всяко издание и безапелационно печелят първо място при най-спортните седани :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Дек 2011, 23:48

acho.rs написа:
BadAngel написа:

Щот пообъркаха маркетинга и позиционирането там... всъщност объркаха всичко. За сметка на това БМВ си продават по 80 000 М3ки от всяко издание и безапелационно печелят първо място при най-спортните седани :winky:

доста безсилно изказване на фона на кола, която има почти 9 литров мотор, не мислиш ли? :ok:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Дек 2011, 0:56

Имам подозрения , че дори сам не можеш да си разбереш горното изказване .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 07 Дек 2011, 1:10

И какво като е 9 литров мотора, тези камиони имат доста ограничено търсене в европа, ако и да е нам къв си суперспортист по щатските представи. Не бих предпочел вайпъра пред М3, пък нека и нищо да не отбирам. Единственият му плюс ще е само по-ниската цена предполагам. Ма то за всеки влак си има пътници. То май на нов глас подхванахме темата за американски срещу европейски спортисти :mhihi: .
only rear wheel drive

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Дек 2011, 1:16

Аз не сравнявам Вайпър с М3 , но по-горе местната къртица реши малко да се заяде с БМВ Зет8 , и за това аз добавих че при спортните коли от среден клас , БМВ произвежда безспорния лидер вече 25 години . Естествено това е прекалено сложно за да го разбере нашия човек и той си извади заключението че правя " безсилно изказване на фона на 9 литровия мотор " :banghead:
Явно съм някакъв мощен мазохист , щом продължавам да отговарям :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Дек 2011, 1:28

acho.rs написа:Аз не сравнявам Вайпър с М3 , но по-горе местната къртица реши малко да се заяде с БМВ Зет8 , и за това аз добавих че при спортните коли от среден клас , БМВ произвежда безспорния лидер вече 25 години . Естествено това е прекалено сложно за да го разбере нашия човек и той си извади заключението че правя " безсилно изказване на фона на 9 литровия мотор " :banghead:
Явно съм някакъв мощен мазохист , щом продължавам да отговарям :kuku:

пич, просто тук става дума за автомобилна икона, а ти хвърляш от дузпа в тъч с продажбите на м3,

която както сам си забелязал дори не е спортен автомобил

ако наистина искаш да си коректен в обсъждането, посочи точната цифра на продадените вайпъри примерно или нещо такова..

а и без да наливам сол в раната, аз лично бих избрал ц63 или японец пред м3

не знам защо така става, сигурно заради този сектански форум, но м3ката за мен лично придобива много адиабатен имидж и хич не ми влиза в никоя класация

мичев, това че в търговище никой не кара вайпър не означава, че търсенето му е ограничено :ok:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2011, 1:39

9 литра .. едно добро начало за тунерите зад океана ... иначе 9литрова евридейка .. заааааеби
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 07 Дек 2011, 1:41

Ами пътувам доста из страната, пък наживо съм го виждал 1 или 2 пъти, та незнам.......... :mhihi: . То верно не сме София, ама и по вас май ги няма на всеки светофар, тъй че аре да не е толкова масов.
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 07 Дек 2011, 1:46

Тоя новия CEO на Додж голям пич изглежда, в същото време доста сериозен.
Вайпъра е икона, и много се радвам да видя ,че новия двигател ще е по голям от стария. Това сам по себе си го прави уникален и според мен ще струва доста след време, когато всички коли са 1 литър с 5 турбота 3 електромота и половин тон батерия, да имаш 9 литра в гаража.......

НО:
дизайнът ще бъде по-умерен и елегантен, с повече плавни линии и красиви форми. Управлението му ще бъде значително подобрено, за разлика от това, което предлагаше предшественика му

...това не ми се връзва с природата на вайпъра - за мен трябва да е груб, с големи отвори, гуми , перки и т.н. и с откачено поведение.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Дек 2011, 1:49

BMW_RIDER написа:НО:
дизайнът ще бъде по-умерен и елегантен, с повече плавни линии и красиви форми. Управлението му ще бъде значително подобрено, за разлика от това, което предлагаше предшественика му

...това не ми се връзва с природата на вайпъра - за мен трябва да е груб, с големи отвори, гуми , перки и т.н. и с откачено поведение.

и аз мислех по това, но като се вземе под внимание, че тази статия е преразказана от 10 журналиста, преди да стигне до нас.. ми се струва че няма да са съвсем така нещата

виж в гуглето има някакви снимки на камуфлажиран вайпър, доста прилича с природата, която си описал

с 2 думи, тази кола трябва да е лудница :ok:

за мен лично най-сериозния атестат за мускулите на вайпъра е факта,
че автомобилния манияк джей лено има една единствена кола, купувана чисто нова.. и това е вайпър :)
No bling at the Ring

Следваща

Назад към Извън Темата