Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011
Модератор: Общи модератори
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011
аз четвъртък - не , ритаме се , но няма как
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Добре де,разбирам че ви мързи,ама дайте да се
съберем за утре и после няма и да ви търся за
мачове
Нека трима се прежалят за утре,пък после ще
си почивате,тамън до средата на февруари,
когато ще почне сезона
, а тогава е
ясно,че и на ръце ще идвате да играете.....
съберем за утре и после няма и да ви търся за
мачове

Нека трима се прежалят за утре,пък после ще
си почивате,тамън до средата на февруари,
когато ще почне сезона

ясно,че и на ръце ще идвате да играете.....

от свинята лебед не става...
Гената е прафф, може да има малко по-голема активност в неофициалните мероприятия.
За мачовете се виде че немо особен ентусиазъм, дайте да видиме за пиенето как сме.
Излизам с официално предложение да се сберем отбора да хапнем и пийнем в някоя кръчма в скоро време.
Датата предлагам да е следващата събота (17 декември), мястото - некъде у центъро.
Има достатъчно време да се сберем или направим промени в предложението, така че - казвайте кой да, кой не, кой къде предлага и т.н.

За мачовете се виде че немо особен ентусиазъм, дайте да видиме за пиенето как сме.
Излизам с официално предложение да се сберем отбора да хапнем и пийнем в някоя кръчма в скоро време.
Датата предлагам да е следващата събота (17 декември), мястото - некъде у центъро.
Има достатъчно време да се сберем или направим промени в предложението, така че - казвайте кой да, кой не, кой къде предлага и т.н.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
raBpa написа:Гената е прафф, може да има малко по-голема активност в неофициалните мероприятия.
аз сам за

Довечера ще има ли мач??
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Мача остава!!!Ако има промяна ще ви кажа на всички!!!
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Тук може и аз да се пусна, че в мачовете ме няма никакъв

raBpa написа:Гената е прафф, може да има малко по-голема активност в неофициалните мероприятия.
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
ТЪРСИМЕ ЕДИН ЧОВЕК,АЙДЕ НЯКОЙ ДА СЕ ПРЕЖАЛИ !!!
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
За довечера се събрахме,
играем с БЯЛО
9 без 15 там.
играем с БЯЛО
9 без 15 там.
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Принципно съм за ако кМето земe да даде "премиите"

За днес съм на линия!

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Най-вероятно турнира за Купата на форум лигаюта
ще стартира на 17-18 Декември,така че имайте готовност
В момента,който имам точна информация ще я публикувам !!!
ще стартира на 17-18 Декември,така че имайте готовност

В момента,който имам точна информация ще я публикувам !!!
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Това е пълната информация:
"Така, последно купата ще се играе на Спортна София. Като ако това представлява проблем за някои отбори, нека да кажат до Неделя, когато ще теглим жребия на Спортна. Аргументирам се:
1. За балона на Малинова, на който играхме предния сезон, всички се съгласиха, че:
--> Беше студено
--> Имаше конденз и ставаше хлъзгаво
--> На моменти духаше студено, защото спираха газта
2. Тъй като тази година там се смени част от ръководството, то очакванията ни бяха, че ще получим още по-лошо обслужване или в най-добрия случай ще постигнем старото.
3. Точки 1 и 2 доведоха до отпадането на Малинова. Направихме проучвания за други варианти и най-доброто, което успяхме да постигнем е да играем в Младост на цена, която щеше да изисква около 80 лева такса на отбор, съставен от 5+1 играча. Сметнахме, че тези цени са много високи, което в комбинация с риска от това отново да има проблеми, както предните 3 години, ни отказа от варианта да търсим балон за тази година. Догодина, според опита от това издание, може отново да се върнем на идеята за балони, а може и да се е повишило обслужването. Тази година обаче решихме да пробваме какви ще са условията навън и как ще се получи предвид факта, че досега винаги поне половината уикенди условията за футбол навън са били по-добри от тези вътре.
4. Балонът на Колодрума представлява по-голяма опасност за здравето, според нас, от това да се играе на открито, предвид дупките, изпълнили терена
На Спортна София ще играем при следните условия:
--> Мачовете от груповата фаза и 1/8-финалите ще са с продължителност от 2x25 минути.
--> Мачовете от 1/4-финалите ще са си 2 по 35.
--> От комплекса имаме уверението, че теренът ще се почиства от снега (и не от нас ).
--> Цената за една среща от 2 по 25 минс ще бъде 60 лева на отбор.
--> Цената за една среща от 2 по 35 минс все още се уточнява, но вероятно ще е в рамките на 75 лева на отбор.
--> Ще има лекар, съдия и съблекалня за всички мачове.
Схемата е разписана за 34 отбора, като ако някой се откаже до неделя, може да настъпят корекции:
1. Групова Фаза, която започва на 17.12.2011 г. Ще се играе в продължение на 5 уикенда:
--> 17-18.12
--> 7-8.01
--> 14-15.01
--> 28-29.01
--> 4-5.02
Състои се от 6 групи по 5 отбора и една група от 4 отбора, които играят по системата всеки срещу всеки. На 1/8-финалите продължават:
1. Първите и вторите отбори в групите
2. Двата най-добри трети отбора от групите с по 5 отбора.
За долния поток се класират:
1. Останалите трети отбори (5 на брой)
2. Трите най-добри четвърти отбори от групите с 5 отбора.
3. Останалите 10 отбора отпадат от надпреварата.
--> 1/8-финалите, както и долния поток от 8 отбора играят вече мачове на елиминации, за да се разпределят местата в турнира. Финалът ще бъде на 04.03.2012 г.
За първите три отбора ще бъдат осигурени купи и медали.
Още няколко неща искам да отбележа:
1. Така направената схема ще ни позволи да не използваме късните часове на Спортна с изключение на два от уикендите, когато ще има по един вечерен мач.
2. Времето 2 по 25 минути при 9 човека на терена означава общо игрово време от 9х50 = 450 минути. Времето на 2 по 35 при 6 човека означава игрово време от 420 минути. Така всъщност увеличаваме игровото време. (За тези, за които им се вижда малко 2 по 25.)
Външни играчи могат да се викат, както и винаги досега.
КАЖЕТЕ ЩЕ МОЖЕМ ЛИ ДА СЕ СЪБИРАМЕ ЗА ТЕЗИ МАЧОВЕ,
И ДАЛИ ДА ЗАПИСВАМ ОТБОРА ЗА УЧАСТИЕ !!!
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
значи аз съм ЗА + ръждавия и той ще играе но каза че и от неговия профил ще се пише.Ама тоя път искам купа щото ми писна се некфи изцепки на финала се да губиме и сами да си го набиваме!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Трябва да се събираме хора от отбора. Няма смисъл да играят други, които не можем да ползваме през сезона. Мачовете са уикендите, така че няма как да е проблем със събирането
П.С. Спазвайте режим по празниците
и нека силата бъде с вас 

П.С. Спазвайте режим по празниците

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Аз съм твърдо ЗА. Не трябва да се отпускаме, че последните мачове сме мърди, а сега и празници идват...
При мен присъствието ми зависи от това дали съм на работа или не, така че не мога да кажа кога ще идвам без да знам точни дати и часове.

При мен присъствието ми зависи от това дали съм на работа или не, така че не мога да кажа кога ще идвам без да знам точни дати и часове.