Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011

Мнение от leTransporteur » 07 Дек 2011, 16:49

аз четвъртък - не , ритаме се , но няма как
Карай бързо
Стигни 'пръв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 07 Дек 2011, 16:55

Добре де,разбирам че ви мързи,ама дайте да се
съберем за утре и после няма и да ви търся за
мачове :OT:

Нека трима се прежалят за утре,пък после ще
си почивате,тамън до средата на февруари,
когато ще почне сезона :dunno: , а тогава е
ясно,че и на ръце ще идвате да играете..... :conf:
от свинята лебед не става...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 08 Дек 2011, 13:35

Гената е прафф, може да има малко по-голема активност в неофициалните мероприятия.

За мачовете се виде че немо особен ентусиазъм, дайте да видиме за пиенето как сме.
Излизам с официално предложение да се сберем отбора да хапнем и пийнем в някоя кръчма в скоро време.

Датата предлагам да е следващата събота (17 декември), мястото - некъде у центъро.
Има достатъчно време да се сберем или направим промени в предложението, така че - казвайте кой да, кой не, кой къде предлага и т.н.

:bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 08 Дек 2011, 14:15

raBpa написа:Гената е прафф, може да има малко по-голема активност в неофициалните мероприятия.

За мачовете се виде че немо особен ентусиазъм, дайте да видиме за пиенето как сме.
Излизам с официално предложение да се сберем отбора да хапнем и пийнем в някоя кръчма в скоро време.

Датата предлагам да е следващата събота (17 декември), мястото - некъде у центъро.
Има достатъчно време да се сберем или направим промени в предложението, така че - казвайте кой да, кой не, кой къде предлага и т.н.

аз сам за :yes:

Довечера ще има ли мач??
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 08 Дек 2011, 14:19

Мача остава!!!Ако има промяна ще ви кажа на всички!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 08 Дек 2011, 14:47

Тук може и аз да се пусна, че в мачовете ме няма никакъв :have one: :have one:
raBpa написа:Гената е прафф, може да има малко по-голема активност в неофициалните мероприятия.

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 08 Дек 2011, 16:01

ТЪРСИМЕ ЕДИН ЧОВЕК,АЙДЕ НЯКОЙ ДА СЕ ПРЕЖАЛИ !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 08 Дек 2011, 17:19

За довечера се събрахме,
играем с БЯЛО
9 без 15 там.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 08 Дек 2011, 20:51

Принципно съм за ако кМето земe да даде "премиите" :mhihi: :mhihi: :P :P :P инак треа черпи некой ;) ;)
За днес съм на линия!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 09 Дек 2011, 18:07

Най-вероятно турнира за Купата на форум лигаюта
ще стартира на 17-18 Декември,така че имайте готовност :yes:

В момента,който имам точна информация ще я публикувам !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 10 Дек 2011, 0:58

Това е пълната информация:

"Така, последно купата ще се играе на Спортна София. Като ако това представлява проблем за някои отбори, нека да кажат до Неделя, когато ще теглим жребия на Спортна.
Аргументирам се:

1. За балона на Малинова, на който играхме предния сезон, всички се съгласиха, че:
--> Беше студено
--> Имаше конденз и ставаше хлъзгаво
--> На моменти духаше студено, защото спираха газта

2. Тъй като тази година там се смени част от ръководството, то очакванията ни бяха, че ще получим още по-лошо обслужване или в най-добрия случай ще постигнем старото.

3. Точки 1 и 2 доведоха до отпадането на Малинова. Направихме проучвания за други варианти и най-доброто, което успяхме да постигнем е да играем в Младост на цена, която щеше да изисква около 80 лева такса на отбор, съставен от 5+1 играча. Сметнахме, че тези цени са много високи, което в комбинация с риска от това отново да има проблеми, както предните 3 години, ни отказа от варианта да търсим балон за тази година. Догодина, според опита от това издание, може отново да се върнем на идеята за балони, а може и да се е повишило обслужването. Тази година обаче решихме да пробваме какви ще са условията навън и как ще се получи предвид факта, че досега винаги поне половината уикенди условията за футбол навън са били по-добри от тези вътре.

4. Балонът на Колодрума представлява по-голяма опасност за здравето, според нас, от това да се играе на открито, предвид дупките, изпълнили терена

На Спортна София ще играем при следните условия:
--> Мачовете от груповата фаза и 1/8-финалите ще са с продължителност от 2x25 минути.
--> Мачовете от 1/4-финалите ще са си 2 по 35.
--> От комплекса имаме уверението, че теренът ще се почиства от снега (и не от нас ).
--> Цената за една среща от 2 по 25 минс ще бъде 60 лева на отбор.
--> Цената за една среща от 2 по 35 минс все още се уточнява, но вероятно ще е в рамките на 75 лева на отбор.
--> Ще има лекар, съдия и съблекалня за всички мачове.

Схемата е разписана за 34 отбора, като ако някой се откаже до неделя, може да настъпят корекции:
1. Групова Фаза, която започва на 17.12.2011 г. Ще се играе в продължение на 5 уикенда:
--> 17-18.12
--> 7-8.01
--> 14-15.01
--> 28-29.01
--> 4-5.02

Състои се от 6 групи по 5 отбора и една група от 4 отбора, които играят по системата всеки срещу всеки. На 1/8-финалите продължават:
1. Първите и вторите отбори в групите
2. Двата най-добри трети отбора от групите с по 5 отбора.

За долния поток се класират:
1. Останалите трети отбори (5 на брой)
2. Трите най-добри четвърти отбори от групите с 5 отбора.
3. Останалите 10 отбора отпадат от надпреварата.

--> 1/8-финалите, както и долния поток от 8 отбора играят вече мачове на елиминации, за да се разпределят местата в турнира. Финалът ще бъде на 04.03.2012 г.

За първите три отбора ще бъдат осигурени купи и медали.

Още няколко неща искам да отбележа:
1. Така направената схема ще ни позволи да не използваме късните часове на Спортна с изключение на два от уикендите, когато ще има по един вечерен мач.
2. Времето 2 по 25 минути при 9 човека на терена означава общо игрово време от 9х50 = 450 минути. Времето на 2 по 35 при 6 човека означава игрово време от 420 минути. Така всъщност увеличаваме игровото време. (За тези, за които им се вижда малко 2 по 25.)

Външни играчи могат да се викат, както и винаги досега.

КАЖЕТЕ ЩЕ МОЖЕМ ЛИ ДА СЕ СЪБИРАМЕ ЗА ТЕЗИ МАЧОВЕ,
И ДАЛИ ДА ЗАПИСВАМ ОТБОРА ЗА УЧАСТИЕ !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 10 Дек 2011, 1:31

значи аз съм ЗА + ръждавия и той ще играе но каза че и от неговия профил ще се пише.Ама тоя път искам купа щото ми писна се некфи изцепки на финала се да губиме и сами да си го набиваме!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 10 Дек 2011, 2:09

:yes: у кюпо!
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 10 Дек 2011, 2:42

Трябва да се събираме хора от отбора. Няма смисъл да играят други, които не можем да ползваме през сезона. Мачовете са уикендите, така че няма как да е проблем със събирането :nono:

П.С. Спазвайте режим по празниците :smoke: :arrow: и нека силата бъде с вас :angel:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10, 535i X Drive LCI

Мнение от Deo_10 » 10 Дек 2011, 11:00

Аз съм твърдо ЗА. Не трябва да се отпускаме, че последните мачове сме мърди, а сега и празници идват... :lol:
При мен присъствието ми зависи от това дали съм на работа или не, така че не мога да кажа кога ще идвам без да знам точни дати и часове. :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата