Да направиш нещо забранено...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Да направиш нещо забранено...

Мнение от randity » 07 Дек 2011, 18:41

Аз също като ми се прикара, то не баш точния израз щото постоянно ми се кара, но като баща ми каже Да, на някой паркинг да няма калабалъци и си джиткам, но е лошо да караш преди да почнеш курсове. Поне така знам, че придобиваш навиците на "учителя" ти /баща, приятел/ и после инструктора трябва да те отучи и да започне всичко на чисто. Иначе съм научен така, да не пипам без позволение.
А акта ако нямаш годините и те хванат без книжка е от 150 до 300 лв., и ако те хванат още 1 път е пак такава глобата обаче взимаш книжка на 20 години. Демек караш си курсовете и чакаш. Един приятел преди 2 седмици изгоря с 300 левчета щото гъзар.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 07 Дек 2011, 20:53

randity написа:Аз също като ми се прикара, то не баш точния израз щото постоянно ми се кара, но като баща ми каже Да, на някой паркинг да няма калабалъци и си джиткам, но е лошо да караш преди да почнеш курсове. Поне така знам, че придобиваш навиците на "учителя" ти /баща, приятел/ и после инструктора трябва да те отучи и да започне всичко на чисто. Иначе съм научен така, да не пипам без позволение.

+1

Потребител
Аватар

Мнение от ChristianPetrow » 07 Дек 2011, 22:53

Аз също съм на 17 години, също много ми се кара, остават ми 2 месеца, и си трая, взеха ми волан да джъткам хубави игри на компа докато взема книжката, не че не мога да взема ключовете, не че не мога да карам, просто мисля с главата на раменете ми, и като прочетох коментарите от първите страници.. ми стана хубаво че не съм направил грешката да се кача в колата без да имам книжка и прочие.. То си е за мен, аз ще си патя, но защо да е така? :dunno:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Дек 2011, 23:05

Стига ви толкова
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата