Да направиш нещо забранено...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Да направиш нещо забранено...
Аз също като ми се прикара, то не баш точния израз щото постоянно ми се кара, но като баща ми каже Да, на някой паркинг да няма калабалъци и си джиткам, но е лошо да караш преди да почнеш курсове. Поне така знам, че придобиваш навиците на "учителя" ти /баща, приятел/ и после инструктора трябва да те отучи и да започне всичко на чисто. Иначе съм научен така, да не пипам без позволение.
А акта ако нямаш годините и те хванат без книжка е от 150 до 300 лв., и ако те хванат още 1 път е пак такава глобата обаче взимаш книжка на 20 години. Демек караш си курсовете и чакаш. Един приятел преди 2 седмици изгоря с 300 левчета щото гъзар.
А акта ако нямаш годините и те хванат без книжка е от 150 до 300 лв., и ако те хванат още 1 път е пак такава глобата обаче взимаш книжка на 20 години. Демек караш си курсовете и чакаш. Един приятел преди 2 седмици изгоря с 300 левчета щото гъзар.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
randity написа:Аз също като ми се прикара, то не баш точния израз щото постоянно ми се кара, но като баща ми каже Да, на някой паркинг да няма калабалъци и си джиткам, но е лошо да караш преди да почнеш курсове. Поне така знам, че придобиваш навиците на "учителя" ти /баща, приятел/ и после инструктора трябва да те отучи и да започне всичко на чисто. Иначе съм научен така, да не пипам без позволение.
+1
- ChristianPetrow
- Потребител
-
Аз също съм на 17 години, също много ми се кара, остават ми 2 месеца, и си трая, взеха ми волан да джъткам хубави игри на компа докато взема книжката, не че не мога да взема ключовете, не че не мога да карам, просто мисля с главата на раменете ми, и като прочетох коментарите от първите страници.. ми стана хубаво че не съм направил грешката да се кача в колата без да имам книжка и прочие.. То си е за мен, аз ще си патя, но защо да е така? 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Стига ви толкова
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4