Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от Flash » 10 Дек 2011, 20:45

Миналата зима. В Обеля (къщите) има хубаво кафене, ама отпред с едни плочки, дето и на сухо ще се пребиеш. Та влизам аз, взимам си кафенце и тръгвам да излизам. Стигам до плочките, малко кънки на лед и по гъз, като кафето върху мен. Влизам наново, зачервен като домат и яке половин кафяво, и си взимам още едно кафе. Излизам и получавам дежа вю - пак по гъз и пак кафето върху мене, само че якето вече цялото кафяво :mhihi: ...
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Дек 2011, 20:53

Flash написа:Миналата зима. В Обеля (къщите) има хубаво кафене, ама отпред с едни плочки, дето и на сухо ще се пребиеш. Та влизам аз, взимам си кафенце и тръгвам да излизам. Стигам до плочките, малко кънки на лед и по гъз, като кафето върху мен. Влизам наново, зачервен като домат и яке половин кафяво, и си взимам още едно кафе. Излизам и получавам дежа вю - пак по гъз и пак кафето върху мене, само че якето вече цялото кафяво :mhihi: ...

Кажи, че си се върнал трети път и те признавам :mhihi:

Аз така пак зимата миналата година. Излизам от нас и тръгвам към даскалото сутринта в 7 часа. И пак на същото място, нанадолното на гаражите стъпвам и то капало от някой климатик и станало пързалка. И аз с едни маратонки щрак и по гръб. Лежах 2 секунди, гледах шиб.ните климатици и псувах. Станах, огледах се и да ме няма .. Добре, че беше раницата да ми спаси кръста .. :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 21 Яну 2012, 16:28

Малко да съживим темата :)
Случка от миналата седмица: отивам в Темпо, пълня количката, отивам си на касата, редя си, всичко точно. Накрая тя ми казва някаква сметка 100+ лева, вадя си портмонето, вътре йок... и в този момент се сещам как си сутринта си смятах нещо по парите и ги разделях на купчинки и съм забравил голямата купчинка :lol:. И се почва, опааа, забравил съм си парите, това онова.. и в изражението на иначе симпатичната касиерка прочетох "офф.. $&#(*!#&^ :dummy: ". И почвам да я навивам, нали, "пазете ми нещата, идвам след 15 минути.. и замазах положението.. После се върнах, тя пак ги изрежда 5 минути продуктите... Естествено чаровната усмивка я нямаше, въпреки че й подарих едно шоколадово яйце за извинение :paranoid: ;)

Преди това щях да пиша в темата "КЕШ или карта", че съм твърдо и само за кеша, но след тази случка си промених мнението и си изкарах дебитна карта ;>

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 24 Яну 2012, 19:00

Сещам се за една на един познат.
Решава нашия, че ще ходи на море, ама шефа не му дава отпуска и той си взима болничен, при което след 1 седмица се връща във заведението, почернял и казва на шефа си:
- Искате ли да ви подаря мидички. :mhihi:

Сещам се и за една от онзи ден.

Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Яну 2012, 19:02

randity написа:Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.

не можа ли да го стовариш в училище?
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 24 Яну 2012, 19:25

vicho написа:
randity написа:Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.

Като знам каква е хигиената там и маратонката няма да си допра до оная седалка. Всеки пикае, ако смери, смери ако не здраве да е. Аз сигурно съм единствения който след кат пика си пуска водата .. :lol:

И да не е офф:
Сетих се е сега. Един приятел слиза до магазина в блока да купи цигари на гаджето си. Искам да кажа, че действието се развива по време на баловете миналата година. Влиза нашия човек в магазина и казва на познатия продавач едно Мурати Оне (клечките за зъби), при което някакво "тузарче" с 2 мацки под ръка му казва:
А бе педерас, по мъжки цигари нема ли да си купиш. Нашия лудия кат' се обърне и като му резне една в носа, оня на земята се гърчи, а мацките около него:
- Казахме ли ти, че днес ще го изядеш :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 24 Яну 2012, 19:34

randity написа:
vicho написа:

Като знам каква е хигиената там и маратонката няма да си допра до оная седалка. Всеки пикае, ако смери, смери ако не здраве да е. Аз сигурно съм единствения който след кат пика си пуска водата .. :lol:

ми...стъпваш на тоалетната чиния и го спускаш, ако смериш - смериш, ако не - здраве да е :mhihi: :bchug:
never drive faster, than your guardian angel can !

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Яну 2012, 21:39

Возя се с един приятел в асансьора на една от сградите на университа и много народ вътре, говорим си нещо на български...и аз пак недоволствах от негрите...и какво се изцепих и казах "негър"..., а пред мен беше една негърка, която не я бях забелязала, и която естествено ме изгледа доста особено като се обърна, от което пък на мен ми стана неудобно, тъй като знам, че да да кажеш на негър -"негър" е обидно. Оттогава всички раси си има различни определения - зелени, жълти, батман и т.н :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 24 Яну 2012, 21:55

((:BuKcu:)) написа:и аз пак недоволствах от негрите...

малки са им в сравнение с наще ли :ok:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Яну 2012, 22:18

((:BuKcu:)) написа:... тъй като знам, че да да кажеш на негър -"негър" е обидно...

това пък що :?: да му кажеш "черньо" или "сажда" ок, ама на "негър" да се засягат :dunno: все едно да кажа на мангала "циганин" и да се засегне...
Изображение
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 24 Яну 2012, 22:22

Radinka написа:
randity написа:
vicho написа:

ми...стъпваш на тоалетната чиния и го спускаш, ако смериш - смериш, ако не - здраве да е :mhihi: :bchug:

То ' убаво ако не смера тоалетната чиния или в нея, ама го смера гащите, ко правим ? :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 24 Яну 2012, 22:35

randity написа:То ' убаво ако не смера тоалетната чиния или в нея, ама го смера гащите, ко правим ? :mhihi:

е..кво правим...излизаш зачуден и ако има някой отвън го питаш "абе, кой ми сра в гащите?"

и за да не съм офф и аз, ще разкажа една случка от недалечното минало

на дипломирането в училище, на всеки ученик му беше връчена характеристика, написана от класния и разбира се в тия характеристики пишеше само глупости...та, събрахме се след това целия клас (включително и класната) в едно кафенце и аз нали съм свикнала тя да не идва никъде с нас, нещо обяснявах на някакъв момък и му викам "ако искаш да разбереш неща, които дори ти не знаеш за себе си, дай на класната да ти напише характеристика"
и после ми отне 5 минути, докато разбера що цялата маса изведнъж замлъкна...получи се нещо като затишие пред буря :mhihi: :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Яну 2012, 22:41

ms написа:
((:BuKcu:)) написа:... тъй като знам, че да да кажеш на негър -"негър" е обидно...

това пък що :?: да му кажеш "черньо" или "сажда" ок, ама на "негър" да се засягат :dunno: все едно да кажа на мангала "циганин" и да се засегне...

Така знам, че е обидно да го наречеш "негър", иначе псевдомина е черньо :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Яну 2012, 9:59

Да засягат се като им го кажеш, от личен опит :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 25 Яну 2012, 10:16

Айде и аз да се драсна ! :mhihi:
Вчера си седим с мацката, и аз и разтривам крачетата, да и е по-леко след работният ден :mhihi: :lalala: и да се стопли, и по телеФизора дават една малоумна реклама : на някакво летище минават някакви, и една мадама обяснява на една друга да си била вдигнела това, онова, ръцете, и аз се изрязах : ай сЯ и краката си вдигни :mhihi: ... И всичко щеше да е наред ако милото не си говореше о телефона с кандидат-тъста ...
Малко конфузно се получи, но той си е печен, и разговорът завърши с : " Аз съм и казал каквото кажеш да го прави " :mhihi: :smoke:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата