Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Миналата зима. В Обеля (къщите) има хубаво кафене, ама отпред с едни плочки, дето и на сухо ще се пребиеш. Та влизам аз, взимам си кафенце и тръгвам да излизам. Стигам до плочките, малко кънки на лед и по гъз, като кафето върху мен. Влизам наново, зачервен като домат и яке половин кафяво, и си взимам още едно кафе. Излизам и получавам дежа вю - пак по гъз и пак кафето върху мене, само че якето вече цялото кафяво
...

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Flash написа:Миналата зима. В Обеля (къщите) има хубаво кафене, ама отпред с едни плочки, дето и на сухо ще се пребиеш. Та влизам аз, взимам си кафенце и тръгвам да излизам. Стигам до плочките, малко кънки на лед и по гъз, като кафето върху мен. Влизам наново, зачервен като домат и яке половин кафяво, и си взимам още едно кафе. Излизам и получавам дежа вю - пак по гъз и пак кафето върху мене, само че якето вече цялото кафяво...
Кажи, че си се върнал трети път и те признавам

Аз така пак зимата миналата година. Излизам от нас и тръгвам към даскалото сутринта в 7 часа. И пак на същото място, нанадолното на гаражите стъпвам и то капало от някой климатик и станало пързалка. И аз с едни маратонки щрак и по гръб. Лежах 2 секунди, гледах шиб.ните климатици и псувах. Станах, огледах се и да ме няма .. Добре, че беше раницата да ми спаси кръста ..

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Малко да съживим темата 
Случка от миналата седмица: отивам в Темпо, пълня количката, отивам си на касата, редя си, всичко точно. Накрая тя ми казва някаква сметка 100+ лева, вадя си портмонето, вътре йок... и в този момент се сещам как си сутринта си смятах нещо по парите и ги разделях на купчинки и съм забравил голямата купчинка
. И се почва, опааа, забравил съм си парите, това онова.. и в изражението на иначе симпатичната касиерка прочетох "офф.. $&#(*!#&^
". И почвам да я навивам, нали, "пазете ми нещата, идвам след 15 минути.. и замазах положението.. После се върнах, тя пак ги изрежда 5 минути продуктите... Естествено чаровната усмивка я нямаше, въпреки че й подарих едно шоколадово яйце за извинение

Преди това щях да пиша в темата "КЕШ или карта", че съм твърдо и само за кеша, но след тази случка си промених мнението и си изкарах дебитна карта ;>

Случка от миналата седмица: отивам в Темпо, пълня количката, отивам си на касата, редя си, всичко точно. Накрая тя ми казва някаква сметка 100+ лева, вадя си портмонето, вътре йок... и в този момент се сещам как си сутринта си смятах нещо по парите и ги разделях на купчинки и съм забравил голямата купчинка

Преди това щях да пиша в темата "КЕШ или карта", че съм твърдо и само за кеша, но след тази случка си промених мнението и си изкарах дебитна карта ;>
- randity
- Photographer
-
Сещам се за една на един познат.
Решава нашия, че ще ходи на море, ама шефа не му дава отпуска и той си взима болничен, при което след 1 седмица се връща във заведението, почернял и казва на шефа си:
- Искате ли да ви подаря мидички.
Сещам се и за една от онзи ден.
Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.
Решава нашия, че ще ходи на море, ама шефа не му дава отпуска и той си взима болничен, при което след 1 седмица се връща във заведението, почернял и казва на шефа си:
- Искате ли да ви подаря мидички.

Сещам се и за една от онзи ден.
Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
randity написа:Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.
не можа ли да го стовариш в училище?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- randity
- Photographer
-
vicho написа:randity написа:Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.
Като знам каква е хигиената там и маратонката няма да си допра до оная седалка. Всеки пикае, ако смери, смери ако не здраве да е. Аз сигурно съм единствения който след кат пика си пуска водата ..

И да не е офф:
Сетих се е сега. Един приятел слиза до магазина в блока да купи цигари на гаджето си. Искам да кажа, че действието се развива по време на баловете миналата година. Влиза нашия човек в магазина и казва на познатия продавач едно Мурати Оне (клечките за зъби), при което някакво "тузарче" с 2 мацки под ръка му казва:
А бе педерас, по мъжки цигари нема ли да си купиш. Нашия лудия кат' се обърне и като му резне една в носа, оня на земята се гърчи, а мацките около него:
- Казахме ли ти, че днес ще го изядеш

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
randity написа:vicho написа:randity написа:Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.
Като знам каква е хигиената там и маратонката няма да си допра до оная седалка. Всеки пикае, ако смери, смери ако не здраве да е. Аз сигурно съм единствения който след кат пика си пуска водата ..
ми...стъпваш на тоалетната чиния и го спускаш, ако смериш - смериш, ако не - здраве да е

never drive faster, than your guardian angel can !
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Возя се с един приятел в асансьора на една от сградите на университа и много народ вътре, говорим си нещо на български...и аз пак недоволствах от негрите...и какво се изцепих и казах "негър"..., а пред мен беше една негърка, която не я бях забелязала, и която естествено ме изгледа доста особено като се обърна, от което пък на мен ми стана неудобно, тъй като знам, че да да кажеш на негър -"негър" е обидно. Оттогава всички раси си има различни определения - зелени, жълти, батман и т.н 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:и аз пак недоволствах от негрите...
малки са им в сравнение с наще ли

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
((:BuKcu:)) написа:... тъй като знам, че да да кажеш на негър -"негър" е обидно...
това пък що

- randity
- Photographer
-
Radinka написа:randity написа:vicho написа:randity написа:Отивам аз на училище и влизам преди час в кафето до училището за по едно кЕфе. Е да ама не ми се пиеше 3у1 та си взех една нормално със сметанка. Е да де, ама в комбинация с 2 бързи цигари, нема ви разравям как съм се прибирал със стиснати бузи, изпОтен кат' свиня.
ми...стъпваш на тоалетната чиния и го спускаш, ако смериш - смериш, ако не - здраве да е![]()
То ' убаво ако не смера тоалетната чиния или в нея, ама го смера гащите, ко правим ?

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
randity написа:То ' убаво ако не смера тоалетната чиния или в нея, ама го смера гащите, ко правим ?
е..кво правим...излизаш зачуден и ако има някой отвън го питаш "абе, кой ми сра в гащите?"
и за да не съм офф и аз, ще разкажа една случка от недалечното минало
на дипломирането в училище, на всеки ученик му беше връчена характеристика, написана от класния и разбира се в тия характеристики пишеше само глупости...та, събрахме се след това целия клас (включително и класната) в едно кафенце и аз нали съм свикнала тя да не идва никъде с нас, нещо обяснявах на някакъв момък и му викам "ако искаш да разбереш неща, които дори ти не знаеш за себе си, дай на класната да ти напише характеристика"
и после ми отне 5 минути, докато разбера що цялата маса изведнъж замлъкна...получи се нещо като затишие пред буря

never drive faster, than your guardian angel can !
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
ms написа:((:BuKcu:)) написа:... тъй като знам, че да да кажеш на негър -"негър" е обидно...
това пък щода му кажеш "черньо" или "сажда" ок, ама на "негър" да се засягат
все едно да кажа на мангала "циганин" и да се засегне...
Така знам, че е обидно да го наречеш "негър", иначе псевдомина е черньо

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да засягат се като им го кажеш, от личен опит 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Айде и аз да се драсна !
Вчера си седим с мацката, и аз и разтривам крачетата, да и е по-леко след работният ден
и да се стопли, и по телеФизора дават една малоумна реклама : на някакво летище минават някакви, и една мадама обяснява на една друга да си била вдигнела това, онова, ръцете, и аз се изрязах : ай сЯ и краката си вдигни
... И всичко щеше да е наред ако милото не си говореше о телефона с кандидат-тъста ...
Малко конфузно се получи, но той си е печен, и разговорът завърши с : " Аз съм и казал каквото кажеш да го прави "

Вчера си седим с мацката, и аз и разтривам крачетата, да и е по-леко след работният ден

Малко конфузно се получи, но той си е печен, и разговорът завърши с : " Аз съм и казал каквото кажеш да го прави "

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o