NOKIA C5-03
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Re: NOKIA C5-03
или й го купуваш или не й го купуваш, какъв съвет искаш?...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Щом е за жена , и щом си го е харесала , купувай и го смело 
Иначе за тези пари може би може да се вземе нещо друго , с операционна система но щом е за жена няма смисъл да дискутираме

Иначе за тези пари може би може да се вземе нещо друго , с операционна система но щом е за жена няма смисъл да дискутираме

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
nazo1976 написа:Хора дайте съвет за този телефон,че жената вече си го е поръчала на Дядо Mраз
Съвети- няма полза... ти сега Дядо Мраз ли ще го играеш или консултант в магазин да предлагаш по-хубав модел- радвай се, че поръчката не е СГС2 и купувай дървото дето иска

ms написа:nazo1976 написа:Хора дайте съвет за този телефон,че жената вече си го е поръчала на Дядо Mраз
Съвети- няма полза... ти сега Дядо Мраз ли ще го играеш или консултант в магазин да предлагаш по-хубав модел- радвай се, че поръчката не е СГС2 и купувай дървото дето иска
искам съвет от вас дали е сполучлив модела и дали си заслужава парите (280лв) или има за тези пари нещо по добро тва е идеята

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
nazo1976 написа:искам съвет от вас дали е сполучлив модела и дали си заслужава парите (280лв) или има за тези пари нещо по добро тва е идеята
За тея пари трудно ще намериш нещо по-добро от тая Нокия... За парите си все пак си има всичко нужно- свястна камера (за снимки през деня- няма светкавица), Wi-Fi, ГПС, батерията е стабилна и т.н.... проблем е само Симбиан-а- тая ОС просто си умира... но пак е по-добре от телефон без ОС- поне може да се качват какви ли не програми и глупости...
За да помогнем с нещо казваш бюджет, основните параметри които са важни, за какво го ползва тоя телефон- само за разговори, обича ли да снима (снимките с почти всеки тел. ги бива, но видеото е друг въпрос), ще рови ли в нета (фейсбук, скайп, сайтове да рови) и т.н... Колкото повече инфо има толкова по-добър съвет ще получиш...
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Не недей аз го имах и с радост се разделих с него постояно се отключва сам влиза си кадето иска забива не съм доволен

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Имам го телефона, супер си е, всичко си има обаче се уверих, че Symbiana си е бавничък :d
да прав си,освен това софтуера му е бъгав,моя вече три пъти беше на ремонт
да прав си,освен това софтуера му е бъгав,моя вече три пъти беше на ремонт
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
nazo1976 написа:Хора дайте съвет за този телефон,че жената вече си го е поръчала на Дядо Mраз
Може да проверите и погледнете и Samsung Gio страхотен модел и е на цената на Нокиата.

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

Мойта е с такъв,не го препоръчвам...Дисплея е много нечувствителен,трябва да се натиска по силно,телефонната книна е много дразнеща,всеки път в който си влязъл да прегледаш някое име трабва да илизаш,защото ако не излезеш следващия път в който искаш да търсиш имена той си седи на него
Също така функциите са му набутани в много подменюта,което е пак много дразнещо.Така и не съм имал нерви да го разгледам на цяло,но общо взето нищо особено 

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко
Моя съвет е сои ериксон х8 вярно камерата не му е нищо особено,но е андроит, бачка много бързо с всички приложения и не е бъгав,като тия нокий....
БМВ доставя душевни оргазми..

мерси много за съветите колеги отказахте ме напълно да го взема
тя предимно си ползва телефона за говорене и снимки иначе се рови из фейса знам ли я като има телефон с много екстри какво ли ще прави с него Все пак е жена знаеш ли
и сега като ме отказахте от този, дайте съвет за друг за тея пари 

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
за пръв път си купих нокия през живота и точно С5-03 и повече аз пари за нокия само с опрян пистолет в главата ще дам, няма такива боклуци
the project is ready....

- fenka_bmw
- Потребител
-
- Кара: метличка
- Мечтае да кара: e46
И аз на този телефон нещо око съм му хвърлила, но май ще ме размине... иначе готино е телефончето!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
vasilmm написа:Мойта е с такъв,не го препоръчвам...Дисплея е много нечувствителен,трябва да се натиска по силно,телефонната книна е много дразнеща,всеки път в който си влязъл да прегледаш някое име трабва да илизаш,защото ако не излезеш следващия път в който искаш да търсиш имена той си седи на негоСъщо така функциите са му набутани в много подменюта,което е пак много дразнещо.Така и не съм имал нерви да го разгледам на цяло,но общо взето нищо особено
Колкото до дисплея и аз мислих така докато не махнах протектора

15 мнения
• Страница 1 от 1